Att kämpa

Inga siffror räcker till att kunna räkna alla mina tårar som jag har gråtit för dig, inga ord finns till för att kunna beskriva hur starkt jag älskar dig, alla gudar känner mina böner för jag ber för dig varje dag, ingen smärta kan jämföras med den jag får kämpa med när vi skiljs åt, inga ärr kan göra så ont som jag fick när vi gick skilda vägar igen, inga minnen sitter så hårt kvar som dom jag har av dig, inga tankar kan tänkas så ofta som jag tänker på dig och iget hjärta har blivit så sårat förut som mitt blev av dig.

Efter regnet kommer solsken, men tiden läker allt. Nej, jag har gått vilse i regnet och hittar inte ut till solskenet, nej, tiden drar med sig allt ont och kommer vara med mig resten av mitt liv.
Jag har fallit djup ner i en håla där jag redan ser från början att jag aldrig kommer komma ut ur den. Hur mycket hjälp jag än får sitter jag fast föralltid. Hur mycket jag än ber till gud att få komma ut, hur mycket jag än kämpar och riskerar kommer jag inte ut ändå. Likadant är det med dig, hur mycket jag än ber, kämpar, satsar och riskerar, hur nära jag än var har det bara aldrig räckt till.
Det ända mina ögon vill se är dig, det ända jag vill känna är din närhet och din värme, dina läppar är dom ända mina läppar vill röra, det ända mina öron vill höra är dina andetag och din mjuka röst, det ända mina händer längtar efter är att få hålla i dina händer. Det ända jag mår bra av är att få vara i din närhet och älska dig utan att det gör ont, för mitt hjärta slår bara för dig.
Men jag kommer alldrig mer få se dig, känna dig eller höra dig och för att jag inte kan det längre vill jag bara dö, bara känna lättnaden när man sluter ögonen och drar sitt sista andetag, bara känna att all sorg, besvikelser och smärta man har fått bära på bara försvinner och man kan vara fri igen.
Det är till dig Hussam Mohammed
VN:F [1.9.11_1134]
4.2/5 (84 röster)
Att kämpa, 4.2 out of 5 based on 84 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.