Om jag säger att jag älskar dig

-Om jag säger att jag älskar dig, förlåter du mig då?

Jag håller telefonen några centimeter från örat för att inte avslöja att jag inte andas. Det är bara jag och en person till i hela universum som existerar. Det är en helt ny värld där några sekunder byts till timmar, för att luften står stilla. Jag vill tillbaka till vår värld, men jag vill inte komma ensam. Jag är fast i ögonblicket jag med fasa längtade efter. Jag är några få sekunder från ensamheten. Eller att erövra världen. Jag vill säga att det inte längre ligger i mina händer, men det har det alltid gjort och kommer alltid att göra.

Jag väntar på att förtrollas.
Min enda vän jag har kvar, vill jag ej längre ha som vän.
Jag tänker kliva på hoppet som väntar på att föra mig till ett nytt liv. Om jag själv vill det.

-Om jag säger att jag älskar dig, förlåter du mig då?

***

Av: Tage

VN:F [1.9.11_1134]
3.9/5 (16 röster)
Om jag säger att jag älskar dig, 3.9 out of 5 based on 16 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.