Kär i en krigare

Han såg in i mina ögon med en blick som som kunde få mig att göra vad som helst. Hans händer hade ett fast grepp om min midja och jag hade mina händer runt hans nacke. Han höll mig tätt och lutade sin panna mot min.

Jag kunde inte släppa hans blick. Han hypnotiserade mig med hans bruna ögon och svarta tjocka ögonfransar. Han fick mig att glömma alla människor runt oss. Han fick mig att känna att det bara fanns vi två. Att det var han och jag mot världen.

”Jag älskar dig.” De tre små orden fick mina tårar att svämma över.

Mitt grepp om hans nacke hårdnande och jag drog honom mot mig och mötte honom i en kyss. Jag tryckte mina läppar så hårt mot hans, i ren frustration. Jag ville aldrig släppa taget om honom.

Alldeles för tidigt avslutade vi kyssen. Han torkade försiktigt mina tårar med hans tummar. Han lät hans händer vila på mina kinder och jag bytte position och höll ett hårt tag om hans midja.

Hans blick var så sorgsen.

Jag tryckte min kropp så hårt mot hans som möjligt och vilade huvudet mot hans bröstkorg. Han suckade och la armarna om mina axlar och vilade läpparna mot mitt huvud.

”Vi ses snart igen, vet du.” Hans röst var bara en viskning. Endast riktad mot mig.

”Jag vet, se till att komma hem till mig helskinnad bara.” Svarade jag med en tjock röst fylld av gråt.

Han nickade och jag suckade och drog in honom i en sista omfamning. Jag drog in hans lukt i ett djupt andetag. Jag ville komma ihåg allting från detta ögonblicket. 6 månader utan honom skulle vara alltför länge.

Vi drog ifrån och det kändes som om att mitt hjärta gick i tusen bitar. Jag såg min framtida man, där han stod. Redo för att gå med i kriget. Han var så modig, till skillnad från mig. Hans bruna hår var snaggat och hans muskulösa kropp var klädd i militärkläder. Hela min kropp skrek efter honom och hans närhet. Men jag visste att vi skulle klara av detta. Han skulle komma hem till mig och hans framtida barn igen. Vi skulle vara en familj, så snart han kom hem igen.

”Jag måste gå nu.” Hans ord fick mina tårar att komma igen. Jag var ett vrak av känslor, och jag ville inte lämna honom.

Jag slängde mig i hans famn igen och han skrattade lågt. Jag kastade armarna runt hans nacke och benen runt hans midja. Han placerade sina händer på mina lår för att hålla mig från att trilla.

Vi möttes i en ännu mer passionerad kyss än innan. Mina händer letade sig upp runt hans nacke och smekte hans snaggade hår ner till hans vältränade rygg. Han smekte mina lår och min rumpa, vilket fick mig bara att vilja ha mer av honom.

Han drog sig ifrån, men höll mig fortfarande i samma grepp. Han andades lugnt mot mina läppar, och ett litet leende lekte över mina läppar. Han gjorde mig alltid så lycklig.

”Jag älskar dig.” Sa han.

”Jag älskar dig också.” Svarade jag enkelt. Det fanns inga andra ord som kunde beskriva min kärlek till honom.

Men alltför tidigt var vi tvungna att släppa varandra. Han kysste mina läppar försiktigt och plockade upp hans väska från golvet.

Han började backa ifrån mig, med ett leende på läpparna. Jag besvarade hans leende och gav honom en slängkyss.

Han sträckte ut sin hand och låtsades att han fångade kyssen. Han stoppade ner den i fickan med ett busigt leende på läpparna.

Han pekade på sig själv, sedan gjorde han ett hjärta med händerna och pekade på mig. Jag skrattade lite åt honom och hans barnslighet.

Han skickade tillbaka en slängkyss åt mig och jag gjorde samma sak som han hade gjort; fångade den och sparade den i min ficka.

Han gav mig ett sista brett leende innan han vände sig om mot säkerhetskontrollen. Jag besvarade det med ett litet snett leende.

Jag etsade fast blicken av honom leende på min näthinna för att hålla kvar honom så länge som möjligt.

När han kommit igenom säkerhetskontrollen och jag inte längre såg honom, gick jag ut ur flygplatsen med tårarna strömmande nerför kinderna ovetandes om att detta var sista gången jag skulle se honom.

VN:F [1.9.11_1134]
4.2/5 (87 röster)
Kär i en krigare, 4.2 out of 5 based on 87 ratings

4 kommentarer

 1. Anna Skriver:

  Heej fawsia, vilken bra novell!!

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 5.0/5 (4 röster cast)
 2. Emelie Skriver:

  Underbar novell.
  Jag blev riktigt ledsen. Det är precis så som en novell ska vara.

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 5.0/5 (2 röster cast)
 3. Matilda Skriver:

  Den var riktigt bra. Jag grät igenom halva!

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 5.0/5 (3 röster cast)
 4. Hannes rasmussen Skriver:

  Jag är imponerad! Väldigt bra skriven. Jag fällde en tår- Och det händer inte ofta!

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 4.5/5 (2 röster cast)

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.