Kärleken föder hatet – och tvärt om

Han smekte min kind och det pirrade till i bröstet. Han log, jag log. Månljus sipprade in i rummet från det öppna fönstret, han var så vacker och jag undrade på vilket sätt jag hade lyckats förtjäna honom. Hans havsblå ögon var stora och inramade med långa mörka ögonfransar. Han hade sådana ögon som kunde borra sig hela vägen in i själen. Hans näsa var ganska liten, rak och inte alltför spetsig. Hans mun var blodröd och fyllig men ändå ganska lite och jag undrade hur det skulle vara för honom att bli kysst av min jätte mun. Hans kastanje färjade hår var spretigt och utan att det såg ut så, hade han förmodligen tonvis med vax i det för att få till den raka men ändå spretiga snedluggen. Han lutade sig framåt så att våra ansikten bara var några centimeter ifrån varandra. ”Är du oskuld?” Andades jag. Han skrattade till lite generat. ”Vilken fråga… varför undrar du det? Jag menar vi är sjuton och det är sällan man är det.” Sade han och log ett snett leende. Sedan kysste han mig och jag kysste honom, aningen för tafatt var jag rädd för men det verkade bara uppmuntra honom. Hans hand som legat på min kind gled ner till min blus och han började knäppa upp den översta knappen. Jag flyttade också över mina händer till hans bröst och började knäppa upp hans skjorta. Hans bröstkorg var varm och hård och hans solbrända hud glänste i månskenet tackvare svettdropparna som rann ner för den. Jag kände mig lite förlägen när han lyckats få av mig blusen med tanke på att jag var ganska platt och väldigt blek men han verkade uppskatta det för han tryckte mig mot väggen och började knäppa upp min bh. Jag strök tungspetsen mot hans underläpp och min vänstra hand lät jag glida ner mot hans byxor, lät den snudda vid hans jylf, kände det strama åt och förstod att hans tajta byxor var nära på att spricka. Han lyckades få av mig bh:n och kupade sin högra han om det medan han lät sin vänstra leta sig in i mina trosor. Hans läppar snuddade vid min hals och jag kunde inte hålla tillbaka att kurrande och istället för att tveka som han tryckte jag passionerat läpparna mot hans halls. Han puffade bort mitt ansikte med näsan och lät sitt eget pressas mos mina bröst. Min vänstra hand som låg vid hans jylf började ivrigt knäppa upp den och med sin högra hand hjälpte han mig att dra av hans byxor. Jag lät honom falla över mig och trycka ner mig mot golvet. Mina byxor låg sen länge slängda på golvet och nu var det bara trosorna kvar. Jag flyttade min mun från hans hjässa till hans läppar och vänstra handen till hans rygg. Pressade hans kropp hårt mot min och tryckte vaginan mot hans kön. Högra handen började jag lirka av hans kalsonger med. Jag lät honom dra av mig trosorna och medans jag andfått kysste hans hals lät jag honom plocka fram ett kondompaket som låg i hans byxficka. När han sträckte sig efter den roterade ja runt så att jag hamnade över honom – för inte hade jag lust att vänta på att han skulle fixa fram en kondom. Jag ville ha honom i mig nu, nu, nu! Jag pressade mitt nakna kön mot hans och knep ihop ögonen när den gick in. Kände pirret i brösten. Han förde den in och ut och till en början kändes det som tusen knivhugg mot min slida men då jag vant mig kändes det så skönt att jag önskade att det aldrig skulle sluta för i just det ögonblicket var allt så perfekt. Hans läppar letade sig neråt och han borrade in sitt ansikte mellan mina bröst. Jag andades snabbt och ryckigt. Ett spinnande lätte ur min mun fick både mig och honom att nästan hoppa till av förvåning. Nåja… båda var väll förvånade men för honom blev det bara som en uppmuntran, och jag förstod att det inte bara var jag utan också min kropp som väntat och längtat efter det här. Han var min, tänkte jag. Även om jag visste att det inte stämde. Han var någon annans, och den tanken fick mig att vilja dö. Vi var båda trötta av ansträngningen. Att det kunde vara så tröttsamt att ha sex. Han låg på mig. Liksom skyddade mig med sin kropp. Vi hörde fotsteg utanför och ryckte till. Någon slet upp dörren. Där stod min pappa. Han höll ett gevär i handen. Jag visste att han inte skulle tveka att använda det. Han var så väldigt aggressiv. Han hade varnat mig så jag antog att jag fick skylla mig själv. Nu fick jag bara hoppas att han var nådig och bara sköt mig. Men nej, han sköt mot oss, skrek. Kulorna träffade Mats i ryggen. Säkert tjugo skott. Mats låg som en sköld över mig. Några skott, kanske två eller tre, träffade också mig. Jag skrek av smärta då ett av skotten träffade mig i sidan. Mats var död. Jag skulle dö. Jag skrek och grät. Skrek för att det gjorde så ont. Grät för att Mats var död. Pappa gick fram till mig och grep tag i min arm. Han drog mig bort till den lilla sjön som porlade så vackert i den vackra sommar natten. Ljuv musik. Men pappa var dock inte ljuv. Han puttade ner mig i det iskalla vattnet. Tryckte ner mitt huvud under vatten ytan. Jag tänkte att det var lika bra att få det överstökat så jag drog in vatten i lungorna. En stickande känsla, som om någon högg knivar i bröstet på mig, jag hade velat skrika av smärta men under vattnet är det svårt. Jag kände smaken av blod då mina lungor förtvivlat försökte hosta upp och dra in mer luft. Vattnat omkring mig var rött, mitt blod tänkte jag och kände hur benen, armarna och tillsist mitt ansikte. Domnade bort. Allt blev svart och det kändes som om någon slet mig i bitar när min själ, alltså jag, långsamt steg mot himlen. Jag såg mamma komma springande ut ur huset. Hur hon slog till min pappa i ansiktet då hon så min livlösa kropp. Hur hon grät, SKREK. Förstod att även hennes tid var förbi. Såg Mats själ bredvid mig och lät våra fingrar flätas samman. Hoppades att pappa skulle få leva resten av sitt liv i en fängelse säll, hoppades att han skulle få ett långt liv så vi slapp honom.

Jag var död.

VN:F [1.9.11_1134]
4.3/5 (4 röster)
Kärleken föder hatet - och tvärt om, 4.3 out of 5 based on 4 ratings

5 kommentarer

 1. Anonym Skriver:

  Gud vilken hemsk berättelse! Men bra skrivet. 😛

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)
 2. Tja Skriver:

  Väldigt bra skriven, men väldigt sorglig. Rätt chockerande slut. BRaaa 🙂

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)
 3. Black soul Skriver:

  Så bra skrivet 😉 Blev nästan tårögd på slutet…

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)
 4. Linda Skriver:

  Bra till att börja med, men att fadern hastigt kom in och sköt er kändes dock ganska osannolikt…

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)
 5. Linda Skriver:

  Menar självklart dem och inte er.

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.