Varför just hon?

Det hade pågått allt för länge.
Varför var hon tvungen att ta skit för saker hon inte gjort? Hon hade ju egentligen inte gjort oss något.

Vi brukade var bäst vänner hon och jag. Hon var den jag kunde berätta allt för hon var den enda jag kunde lita på.

Men allt förändrades andra terminen i 8:an när dom ”coola” bjud mig på en fest.
Varför hade dom valt att bjuda just mig?
Just den stunden tycker jag att fest lät som en sjukt bra ide. Det lät som bästa starten på terminen. Så jag gick till festen som blev lite vildare en vad jag förväntat mig men det gjorde mig inget. Jag hade haft roligt,roligare en vad jag haft på länge.

Efter den festen så började jag hänga mer och mer med dom ”coola” och mindre och mindre med henne. Tills vi inte sågs mer.

I början så sa utbytte vi ett hej när vi gick förbi varandra i korridoren men med tiden så slutade vi att hälsa.

Vi hamnade bredvid varandra i klassrummet jag sneglade på henne med ena ögonvrån Sen fortsatte jag att skriva i min bok. Jag ville starta konversationen med henne men vad skulle man säga efter ett års tystnad. Skulle jag någonsin kunna prata med henne skulle jag någonsin våga efter allt jag gjort henne

Men jag ville inte längre, jag klarar inte längre, hade stuckit en kniv i hjärtat på min bästavän det värsta är inte att hon aldrig kommer förlåta mig utan jag jag aldrig kommer att kunna förlåta mig själv.

 

Av: Mapiko

 

VN:F [1.9.11_1134]
2.7/5 (3 röster)
Varför just hon?, 2.7 out of 5 based on 3 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.