Science Fiction-Novell

Det började med jag var ute och promenerade med mina soldater på var sin häst, och jag ser hur en pil bara träffar en av mina soldater jag blir liv rädd och och travar genast i väg tillbaka till slottet. Jag satt och tänkte på vem det kunde vara jag blev rädd och tro de det var den onda drottningen Isabell som har velat härska och ta över min plats som kung i många år nu så jag skickade en av mina på litliga soldater till henne för att han ska se vad hon har för planer för jag var säker på att det var hon för jag gick tillbaka till min soldat som blev sjuten och då hittade jag en liten lapp på pilden där det stod: Det är snart din tur!!

 

med vänliga och hemska hälsningar DEN STORA DROTTNINGEN!  Det var inte första gången heller som hon hade gjort så här utan hon har försökt döda mig innan men hon lyckades inte och det var för ungefär för 2 år sedan men det var en sorglig tid för hennes soldater skadade min bror och han hål på att dö men som tyr gjorde han inte det men den skadan han fick gjorde så han blev förlamad och kan ej röra på hans halva sida av kroppen och det gör att han ej kan röra på sig mer och ligger i sengen varje dag. Men de kriget var det största kriget i alla historier ingen hade varit med om ett större krig och ny värkar det vara ett nytt på gång och jag har bestämt mig för att hon ska dö denna gången för jag orkar inte med hennes fasoner mer och hon ska få betala priset för min brors skada.

Av: Sara Elfath

VN:F [1.9.11_1134]
2.6/5 (12 röster)
Science Fiction-Novell, 2.6 out of 5 based on 12 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.