Så sjukt jävla kär

Det går inte att beskriva med ord hur jag känner. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag har aldrig känt såhär förut. De flesta förklarar det som ”fjärilar i magen” eller något annat vackert. För mig känns det som stenar som kastas runt i min mage och eld som flammar rött som blod under huden. Jag hamnar i obalans och snubblar på orden, vet inte vad jag ska säga. Mitt hjärta säger en sak och hjärnan säger en annan. Jag vet inte vilken jag ska lyssna på. Jag blir så förvirrad.

Vissa dagar är jag ett vrak, vill inte prata med någon och är förbannad på allt och alla. Nästa dag är jag världens lyckligaste och skuttar fram. De lyckliga dagarna är då jag tänker på dig. Jag tänker bara på dig, hela tiden. Din humor, du får mig alltid att skratta. Det kan vara något så sjukt tråkigt men ändå blir det kul för att du säger det. Dina ögon, havsblåa som glittrar när du tittar mig djupt i ögonen. Så djupt att jag drunknar. Det där leendet du har. Jag blir glad varje gång du ler. Det lyfter upp min dag mer än du någonsin kan ana. Men det allra bästa med dig är du. Jag trodde aldrig att jag skulle träffa någon så underbar. När du rör mig det minsta lilla får jag elektriska stötar i hela kroppen och hjärtat slår dubbelt. När du kommer närmre och jag känner doften av dig dör jag nästan.

Vill bara vara nära dig. Vill hålla om dig och känna ditt hjärta slå mot mitt. Jag vill krama din hand med min och känna att du kramar tillbaks. När jag inte är med dig är längtan så otroligt stor. Jag kollar alltid runt omkring mig utifall du är i närheten. En sekund med dig betyder dagar av glädje

Förlåt men… Jag är så sjukt, jävla kär.

Av: Moa Andersson

VN:F [1.9.11_1134]
3.9/5 (66 röster)
Så sjukt jävla kär, 3.9 out of 5 based on 66 ratings

1 kommentar

  1. Khalid Skriver:

    Så jäkla bra den är

    VA:F [1.9.11_1134]
    Rating: 5.0/5 (2 röster cast)

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.