Huliganer

vi rör oss mot puben utan för står några och röker 

dom som står där f ger tompa kramar och hanskakningar
men mej ser dom inte vi går in där är fler som hällsar på tompa
jag ställer mej vid ett ensam barbord  efter en stund kommer tompa med en
kanna öl och två glas drick säger han lungt tompa vråla ut skål och alla höjer
glaset efter en stund kommer en stor biffig psykopat kille till vårt bord   frågar tompa varför valde ni den här äkliga sunkigt  puben
det vet du väll vi kan inte kröka på i centrum som för
alla bara märkes kläder lite underligt tänkte jag men la inte så stor vikt i   det för nu är det match dag och alla firar
en kille pratar mer skriker i sin mobil ni får ta i hit hur ni vill vi har möt er på vilkor varje gång nu är det fan er tur och röra på er feta rövar och ta er till den plats vi har sakt och planera i veckor och Sluta krångla, din jävla fitta kom för fan inte och säg ni inte har bilar då får ni för fan ta bussen/vagnen efter en tredje kanna öl så måste jag gå på toa och står vi pissoren och det är trångt många som behöver lätta på trycket när jag kommer ut från Toan har folk börjar sjunga och skåla
Helt plötsligt rusar en ung kille i 18-årsåldern in genom dörrarna. Han är så andfådd att han inte kan prata vad det är killen sett, men han bara flämtar.
– Det är vår spotter, det är han som håller utkik utanför puben, säger någon  jag undrar vad man behöver en sådan till på match dag då ska man fira och var glad   svara  skriker en av grabbarn dom har spottat vår korg det har varit flera små killar som har filmat och dokumenterat våra närvaro jag sprang efter dom men tappa bort dom förlåt mig en av grabben går fram och ger han öron bedövade smäll över kinden han böjer ner huvet som en skamsen hund hur fan kunde du låta det hända tompa går fram det räcker nu någon ropar ställ upp alla går ut genom dörren ingen säger ett ljud tompa säger lite lågt vi hare en bra liga 89 sugna grabbar och så dig jag tänker för mig själv vad ska nu hända matchen är inte för en par timmar och endå ska vi gå tidigt felbrilt ringer grabben som såg ut som en  psykopat efter fem försök svara dom han skriker och gormar i luren Jag går frivilligt sist i klungan av grabbar  ingen säger ett ljud bara ljudet dojerna trampande hörs under marken folk  börjar småspringa dom tajtar i hop mer och mer för inte komma i från varndra vart är dom små fittorna tyst skriker Tompa
Tompa säger lungt som nu dök upp vid min sida jag vet du kan slås men nu måste du ge allt  , se till att hålla dig på benen
Jag nickade, väll frame så står det barbröstade motståndare (liga) Vi var snabbt uppe på mittpunkten när väll vår front står öga mot öga Som på en given signal vrålar folk ut all hat man har inom sig knogar möter kind ben ”Stå kvar, håll ihop för i helvete ingen ger upp för då spöar jag er alla ropar Tompa  jag ser hur folk åker i backen och jag kommer allt närmare pulsen ökar allt mer får jag se en stor tjock kille i keps som står nästan ensam jag hoppar fram men missar  slag hinner inte tänka inan han liger över mig och slår som blodhund på mig en av våra grbbar får bort honom och jag hjälps uppen tanig kille försöker slå mig men jag backar och måtar  ett slag på käken. han faller  i asfalten Det låter ett dovt ljud när hans kropp träffar den stekheta asfalten jag skakar av adrenalin efter någon sekund ser jg tompa liga på marken med två stora killar över sig jag springer dit utan tänka mig hopp sparkar jag  en kille i ryggen  har ingen uppfattning om hur det går längst fram i klungan,
utan matar ett knä i den andra fristen är kort variig Tompa reser sig på ostadig ben upp och spriger in i klungan
Det vevades på ordentligt, och det liknande mer ett hårt fäktande med armar, än klockrena slagutväxlingar.från alla håll haglar det slag
någon i vår liga gör en halv nacksving på mig och kastar in mig i smeten. Att springa var tydligen uteslutet. jag vevar och träffar en kille i back huvet min knogarsvullnar upp men hinner inte tänka mer en ett par få sekunder inana en arm flyger fram och träffar mitt öra blod rinner ner från örsnibben segen sötman aär faktum dom äldre och erfarrna killarna liger längstfram och trycker på efter en stund så bryts deras front upp dom längre back orkar inte hålla i hop  Min taktik blir att knuffa bort killen som står nära mig och slår ett slag över näsan   så kliver poliser in och griper de flesta   jag kommer till väg kanten hoppar över en mur , När vi sprungit en bit stannar både jag och den andra killen.
del två kommer om ett tag
VN:F [1.9.11_1134]
3.4/5 (5 röster)
Huliganer, 3.4 out of 5 based on 5 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.