Gropen

Mannen vaknar, stiger upp och går i väg. Han har en randig kostym i brunn-grön färg på sig och ett par svarta glänsande skor. Mannen vaknar och går på gatan. Han stannar i ljuset av gatlyktorna och lugnt tar ett bloss på cigarren. Han stannar bara under de här lyktorna. Han går och går igen. Som om han ska gå under hela natten till dagen. Men vem vet om det finns någon dag? Vem vet att det är natt, eller om det är mörkret som är oändlig?… och åter tusen andra tankar som till sist slutar med en cigarr som lugnt sitter mellan mannens läppar, tar in ett bloss och sedan får ut röken ut ur munnens grop.

Av: S.T.

VN:F [1.9.11_1134]
3.0/5 (2 röster)
Gropen, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.