Festen

Det var en kall vinter natt när Julia och hennes kompis skulle iväg till en fest, dom hade nyss valt ut sina kläder som dom skulle ha på sig. Julias pappa knackade försiktigt på dörren och frågade om dom var klara för att åka. Dom tog på sig deras jackor och åkte iväg. Påvägen dit så fråga Julia och henns kompis som hette Elin om Julias pappa kunde köpa ut ett packet ciggareter. Visst sa han till dom och frågade vilken sort dom ville ha. Level svarde Julia med ett leende på läpparna. Julias pappa såg hur stor hans dotter har blivit och innan han släppte av Julia och Elin så sa han till julia : Du vet att jag älskar dig gumman och glöm aldrig det, och julia svarade : jag vet pappa, jag älskar dig med. När dom hade klivit av bilen så gick dom för att knacka på, dörren öppnas hastigt utav en kille

– Tjenare! Det är du som är julia va? sa killen till Julia

– japp! jag tog med en kompis det gör inget va ? sa julia till killen

– Det är lungt, Vad heter du då snygging?  sade killen till Elin med ett leende på läpparna

– Jag heter Elin.. sa elin blygt

– Skönt namn, jag heter Felix.

När dom väl hade kommit in till festen så fick dom varsin Öl av Felix, Julia såg den killen som hon hade varit kär i sen 7an och gick fram till honom mednas Elin stod kvar i hallen. Elin var en väldigt blyg tjej så hon vågade inte bara gå in som Julia, hon hade tvingat sig själv dit så hon skulle försöka överkomma sin räddsla och kunna prata med folk hon inte kände.

Timmarna gick och tjejerna blev allt fullare och fullare, till slut så vågade elin prata med en kille som satt i soffan, hon visste att han hade tittat mycket på henne.

– hej.. sa Elin till killen på soffan lite blygt.

– hej, du är medveten om att du är snyggaste tjejen på denna fest va ? frågade killen Elin

– heh nej det är jag inte sa elin med ett leende

Julia såg att Elin börjat prata med en kille så hon gick och satte sig bervid Elin och knuffa henne lite lätt närmare mot killen. Elin blev genast röd i hela ansiktet.

– Vad heter du då frågade Julia till killen som satt i soffan

– Stefan är mitt namn, jag skulle precis fråga din kompis om hon ville snacka lite med mig ensam sa han till julia och blinkade med ögat.

Elin och Stefan gick upp till ett rum och dom båda satt i sängen helt tyst, Stefan började titta på Elin och sa Jag skulle vilja kyssa dig, Elin sa jag vet inte om jag vill det. Stefan gick och låste dörren och gick till Elin igen. Elin blev lite rädd men inte så farligt. Stefan kysste henne på kinden och fråga om hon ville lägga sig ner och mysa lite. Elin gick med på det hon kröp under täcket. Under tiden det hände så försökte Julia att hitta Elin hon visste att hon gått med Stefan någonstans med visste inte vart.

Stefan började ta på Elin och kände att Elin hade somnat för hon reagera inte stefan började knäppa av henens jeans och klädde av henne, han började med att pulla henne med hans långa fingrar samtidigt som han tog sig på sin kuk. Han hörde att någon gick utanför och ropa efter Elin så han rusade upp och låste dörren, sen gick han tillbaka till Elin som var medvetslös han kasta av sig sina kalsonger och förde sin kuk in i Elin. Hon vaknade till och såg Stefan sätta på henne, hon när hon insåg att han våldtar henne så blundar hon igen och börjar gråta inombords hon hade så ont för hon var oskuld. Julia fortsatte att leta efter Elin men hitta henne ingenstans hon hade försökt att ringa henne och ropat efter henne men fick inga svar, när hon gick upp för att leta igenom alla rum så märkte hon att en dörr var låst och hon skrek ELIN! ELIN!. Elin hörde henne ropa så hon skrek JULIA! JULIA! Stefan tog sin hand och ströp Elin för att inte bli påkommen, efter att han hade strypit Elin så hon blev medvetslös igen så tog han på sig sina kläder och låste upp dörren och sprang ut och slog till Julia för att komma unda. Julia rusade in till Elin hon såg att Elin inte hade kläder på sig och var medvetslös, Julia ringde 112. Ambulansen kom efter 5-6 minuter och rusade in och försökte hjälpa Elin.

Dagen efter så kom Julias pappa för att hämta henne, han såg att julia kom ut till bilen ledsen och när julia klev in i bilen så frågade han hur hon mådde, hon berättade hela historian och pappan körde snabbt till sjukhuset för att se till så Elin mådde bra. När dom ens kom fram så frågade dom efter Elin. Läkaren titta på Julia och titta sedan på golvet och sa vi har dåliga nyheter, när Elin kom in i går natt så visade sig att hon blivit strypt och förmodlingen slagen. Det fanns inget annat vi kunde göra. Julia började gråta och kramade sin pappa hon förstod att Elin inte fanns mer och trodde det var hennes fel för att inte varit med henne hela tiden.

VN:F [1.9.11_1134]
2.6/5 (12 röster)
Festen, 2.6 out of 5 based on 12 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.