Novell

Med tyngd i bröstet vinkar jag adjö även till denna sommar. Bara med lite mer allvar denna gång. Det är lite mer allvar i varenda rörelse faktiskt, i varenda viskande andetag som luften omkring mig tar. Världen räknar ned. Jag med. För all framtid kommer jag att minnas friheten som är kopplad till just den här sommaren. Den kommer att knacka mig välmenande på axeln så fort jag känner lukten utav Extras minttuggummi med melonsmak. Fan heller att den kommer ge upp. Aldrig. Sommarens sista, gyllene solstrålar bildar mönster när jag kisar med ögonen. Bildar en illusion utav blont, spretigt hår, samtidigt som de sista tonerna utav Stiftelsens senaste hit sakta men säkert ebbar ut och försvinner ur hörlurarna. Bilder av en svart v70, en gammal skola och rödgula nappar flimrar förbi i revy, alla sedda ur vinkeln bakom ett par stora, guldbruna pilotglasögon. Jag suckar. Om ändå sommaren kunnat fortsätta för evigt.

VN:F [1.9.11_1134]
3.8/5 (30 röster)
Novell, 3.8 out of 5 based on 30 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.