Min krossade dröm

Det var en lördagskväll. Tystnaden fyllde hela sjukhuset och en del av personalen var inte där.
I ett fint och fräsch rum, som doftade av olika blommor, bl.a tulpaner, rosor, liljor, låg jag i den bekväma, stora sängen. Jag var yr, trött och svag i armarna efter operationen. När jag vaknade, kom jag på flera frågor i mitt huvud. Vad hade hänt? Vad gjorde jag här?
Efter en liten stund kom jag ihåg att jag hade varit hos min ex-man Stiven för att hämta mina saker, som jag hade kvar hos honom. Där träffade jag hans fru. Frun sa att jag skulle komma in och dricka kaffe och umgås med dem. Jag tänkte stanna där en liten stund, så jag kom in i huset.
Plötsligt kom två männen med svart mask för ansiktet och frågade efter pengar som Stiven var skyldig till dem. Jag kände mig jätterädd under den stunden, så jag började skrika och gråta. Stiven och hans fru gjorde detsamma. Sen började en av dem skjuta på oss utan att få svar från honom. Kulorna susade förbi mitt huvud och träffade Stiven och hans fru. I den stunden kände jag inte smärta, fast jag var skjuten i axeln. De farliga männen rusade iväg. När jag lämnade huset, sprang jag så mycket jag kunde.
Jag stannade en liten stund för att vila och såg att det kom fram en bil. Bilen stannade nära mig. Från bilen kom en yngre man ut. Mannen var stilig och snygg, och klädd i mörkblå kostym med ljusblå slips. Hans ögon var blå som vattnet i havet. När han tittade på mig, såg jag i hans ögon att han var en snäll person, som skulle hjälpa mig. Han satte mig i sin bil och vi åkte iväg. Jag visste inte, vart han skulle köra mig, eftersom jag var så rädd från skottlossningen.
 Hej!säger någon.
 Hur mår du?
Då rykte jag till och såg den stiliga mannan, som jag precis har tänkt på.
 Ju, jag mår bra, svarade jag
 Jag har nyligen tänkt på dig och jag är jättetacksam, för att du har räddat mitt liv.
Efter det, besökte han mig på sjukhuset varje dag. Där vi fick lära känna varandra och blev kära.
Jag blev utskriven från sjukhuset efter en månad. Han väntade på mig med sin bil för att köra mig hem. När vi kom hem, överraskade han mig med vigselring och friade till mig.
Allt var perfekt tills min väckarklocka ringde.

***

Av: Lera

VN:F [1.9.11_1134]
2.0/5 (6 röster)
Min krossade dröm, 2.0 out of 5 based on 6 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.