El corazón

Jag trodde verkligen att jag funnit rätt, att nu, NU skulle den verkligen lyckan hoppa in. Jag har väntat på det här sen jag var 13 år och den sista gången jag kan komma ihåg att jag var lycklig.
Jag förstår fortfarande inte vad det var med henne som öppnade mitt hjärta, som gjorde det möjligt för mig att försöka ta kontroll över något i mitt liv istället för att bara vänta.
Var det bara att hon inte fullständigt avvisade mig? Eller var det något mer, det kommer jag aldrig få veta nu. Vår första kyss var utan tvekan det lyckligaste ögonblicket i mitt korta liv.

Tiden innan det var så oklar, jag var feg, dum och visste inte hur jag skulle hantera faktumet att jag faktiskt hade en underbar tjej som kände något för mig. Eller jag visste inte ens det, jag kunde inte tro på det. Jag hade ofta för mig att hon bara umgicks med mig i brist på annat att göra, eller kanske för att leka med mina känslor. Min värsta skräck är tveklöst att stå med byxorna nere. Att bli bortgjord, att få mitt hjärta ryckt ur bröstet och trampat på.
Jag har inte visat mycket av mina känslor i mitt liv, men visst finns de. Vissa kanske tar mig som lite cynisk, lite inbunden och känslokall. Men tvärtom är jag känsligare än de allra flesta, men jag har inte fått lära mig vad jag ska göra med alla känslor.
Jag var så otroligt rädd att hon en dag skulle skicka ett sms med texten – ”Vad håller du på med egentligen, tror du att jag skulle kunna gilla dig?”
Det här gjorde att jag var omänskligt tålmodig med henne, mer än vad man ”ska” vara. Mer än vad hon ville, jag vet idag att hon hade känslor för mig. Jag vet att hennes förklaring senare att hon inte kan se sig själv i ett förhållande bara var snack för att slippa något som stått still alldeles för länge.
Men jag förstår henne, jag var omöjlig att läsa, omöjlig att förstå.

Jag tycker så fruktansvärt mycket om henne, varför kunde jag inte bara visat det för henne?
Sagt det till henne och kysst henne varje chans jag fick?
Istället satt vi stelt på min soffa och kollade på film, dag efter dag. Tills jag till slut sa ENOUGH.Efter den sedvanliga pinsamma kramen och efter att jag sett henne gå ut genom min dörr sprang jag efter, jag hann inte ifatt innan hon stod vid bussen.Jag skickade ett sms med texten – ”Kom till korsningen, du glömde något”

Mitt hjärta har aldrig pumpat så mycket, jag har aldrig känt en sådan förväntan och extas när jag såg henne komma runt hörnet. Så otroligt vacker, så oskyldig och fantastiskt underbar.
Efter det har jag en liten minneslycka av glädje. Kyssen var nog ganska lam, jag var nervös och oerfaren. Men det var det vackraste jag varit med om i mitt liv.
När mina läppar för första gången trycktes mot hennes försvann världen, hennes lite halvt osäkra leende som jag sett så många gånger innan är det vackraste jag sett. Hennes snea tand, hennes underbart långa hår. Några ögonblick senare var det över, och vi kysstes en gång till, vi ”ses snart” sa jag och gick hem med fullständig och klar lycka. Jag har aldrig känt något liknande, ingenting kunde dra ner mig den dagen, jag trodde att vårt förhållande skulle vara en dans på rosor efter det här, vad kan gå fel efter ett så perfekt, filmiskt kärleksfullt möte mellan två människor?

All min nervositet försvann där, vi kunde stå och bara titta på varandra, ingen pinsamhet fanns kvar. Bara kärlek. Mitt största misstag i livet hittills var att inte hålla kvar den känslan, nästa gång jag såg henne skulle jag bara kysst henne mer, mer och aldrig släppt taget. Jag borde aldrig låtit mig själv falla in i nervositeten igen.
Det som förstörde mellan mig och min vad jag tror var min drömtjej var inte något jag sa eller gjorde. Utan allt jag inte gjorde, hon väntade och väntade på vad hon såg i mig men det kom aldrig fram, mina känslor syntes nog i mina ögon, men det gick inte längre än så.
Jag kommer aldrig glömma första gången jag kände riktiga känslor, första gången jag blev övertygad om att jag är en människa.
För det glömmer jag dig aldrig.

VN:F [1.9.11_1134]
4.0/5 (3 röster)
El corazón, 4.0 out of 5 based on 3 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.