Best Friends Forever

hon kommer aldrig att glömma

hon kommer aldrig sluta älska

hon kommer aldrig ångra

Om det inte vart för honom hans klargröna ögon som visade glädjen men dolde sorgen. gömde den för alla även för henne. Han hade vart hennes bästa vän, enda vän, han hade vart den hon berättat allt för och hon hade vart den som han berättat allt för, trodde hon. Om det inte vart för honom hade det hänt för längesen.

Hon minns hur det var innan. Hon minns det men det är inte hon längre. Det hon minns är någon annan. När hon inte hade sin ångest när hon kunde lita på nya människor. när hon kunde skratta utan den bittra eftersmaken. med blont långt vågigt hår gråa ögon som inte dolde någon smärta. Sen förändrades allt han kom med vackra ord som lovade sommar för alltid, en sommarromans. Att inget skulle förändras. Hon litade på honom men hon är inte jag och hon vart sviken. En ljummen kväll fann hon honom med en annan. han såg på henne med en blick som sa förlåt för att jag ljög men din sommar är över och hon sprang, flydde från sig själv enda tills hon föll hon reste sig aldrig mer. den som reste sig var jag, inte hon.

efter att jag alldeles själv färgat håret svart och klippt det tills jag endast hade kvar en lugg som täckte nästan hela ansiktet och piercat mig så hade resten av sommaren gått. När det var dags för skola igen så hade ingen av mina så kallade ”kompisar” hört av sig. Under min första vecka av isolering så hörde de av sig men sedan dess har ingen av dem hört av sig. Jag såg dem ibland när jag tog mig ner till stan men dom kände inte längre igen mig.

Skolan började. Jag gick i samma klass samma skola med samma lärare men allt var annorlunda. Jag studerade dem på avstånd och ju längre tid det gick desto mer äcklades jag av dem och av vem jag en gång vart.

Jag minns första gången jag träffade honom jag hade precis satt mig på min vanliga plats nästlängstbak mot en vägg. Det var en perfekt plats för mig det var ingen som satt framför bakom eller bredvid. Jag la inte märke till honom fören han satt sig bredvid mig han drog den rödsvarta luggen ur de klargröna ögonen sträckte fram handen och sa med hes formell röst ”goddag det är jag som är din nya bästis” jag tog hans hand och såg undrande på honom när han brast ut i ett innerligt skratt för att sedan släppa min hand och säga ”mitt namn är Christopher men jag kallas Chris” jag var nästan i chock tillstånd men svarade ”mitt namn är Isabell men du kan kalla mig Gibb”

Han kom att bli min enda och bästa vän den enda som kände mig och som visste vem jag egentligen var. Och jag trodde att jag kände honom jag kände honom antagligen bättre en någon annan men var aldrig i närheten av att veta allt. En dag kom han inte till skolan jag stack hem till honom med en klump i magen försökte jag övertala mig själv om att han bara försovit sig eller skippat skolan men jag viste redan då att det inte var sant. Jag fann honom liggandes på golvet det såg ut som om han sov men hur mycket jag en ruskade på honom så vaknade han inte. Han hade tagit sitt liv genom en överdos på tabletter han lämnade ett brev till mig. Endast till mig inte till någon annan och det stod bara ett ord, förlåt. Och ja Chris jag förlåter dig, jag förlåter dig för att du lämnade mig jag förlåter dig för att du inte berättade allt, jag förlåter dig men endast om du kan förlåta mig.

Du sa alltid åt mig att vara stark att inte ge upp att allt skulle bli bra men hur ska jag kunna tro på det när du inte ens trodde på det själv? Även om jag skulle kunna förändra det förflutna ta bort mina misstag och göra allt bra så skulle jag aldrig göra det. Det var mina misstag som förde mig till dig den som betydde allt och som alltid kommer att betyda allt. Allt for genom huvudet på mindre en tio sekunder till skillnad från dig Chris har jag inte lämnat något brev jag har ju ingen att lämna det till. Mamma och pappa skulle aldrig förstå du och jag räknas väll som kvitt nu men jag hoppas att vi ses på andra sidan. jag tog ett djupt andetag sparkade bak stolen och snaran drogs åt runt halsen.

VN:F [1.9.11_1134]
2.3/5 (3 röster)
Best Friends Forever, 2.3 out of 5 based on 3 ratings

1 kommentar

  1. Sussane Skriver:

    Jättebra 🙂

    VA:F [1.9.11_1134]
    Rating: 0.0/5 (0 röster cast)

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.