Ögonblicket fångat – föreställ dig

Blunda ögonen och lyssna på mig. Jag vill att du ska föreställa dig att du är i Marocko med personen du älskar. Jag vill att du ska föreställa dig att du är på stranden och solar bredvid personen du älskar. Du kollar på din kropp och ser hur din bleka kropp börjar få färg. Medan du solar så går han och tar ett dopp och då börjar du tänka. Du tänker på vad ni ska göra när ni kommer tillbaka till Stockholm, om ni fortfarande ska vara tillsammans eller göra slut. Sen så känner du en tår rinna ner för din kind och då vet du att göra slut inte är det rätta svar utan att säga ”jag älskar dig” är bättre. Du torkar bort tåren och fortsätter att tänka på dina känslor, medan du tittar på han där nere vid havet och inser då att du har tur som har han vid din sida. Du fortsätter att titta när du ser att två andra tjejer spanar in han med intresserade blickar och du får fram ett litet skratt, du kommer ihåg första gången du såg han och vad som hände med din hjärta då. Hur den bultade och du kände att du inte kunds andas. Känslan som fick dina ben att darra och fick ditt ansikte att se blekt ut. Känslan som säger han ska jag kriga för.
När han kommer tillbaka och slår sig ner bredvid dig så tittar du på tjejerna och ser hur avundsjuka de blir så du tänker på att få de att spricka. Så du går över till hans solstol och ligger bredvid han. Du kan känna hans blöta kropp mot din torra och se hur han börjar leka med ditt hår medan han ler med ett stort leende till dig. Du närmar dig och kysser han medan du håller ett öga på tjejerna och ser hur ledsna de blir och går sin väg. Sen backar du bak lite och tittar djupt in i hans ögon och säger till han ”jag älskar dig”. Hans leende förvandlas till ett litet skratt och du blir förvirrad men han slutar och svarar ”så självklart du älskar mig alla gör det” du gav han en liten knuff på axeln för att han skrämde dig. Du tänker på att detta inte är rätt tid för hans skämt och då börjar du bli nervös för en liten stund för att snart så börjar hans mun röra på sig igen och säger ”jag älskar dig också min älskling”. Nu så kan du äntligen andas igen och då kysser han dig och denna kyss är annorlunda för att den laddad med kärlek till dig.
Ni fortsätter dagen med att sitta där i samma solstol, era händer är flätade i varandra och ni kollar på hur solen går ner lite, lite och då vet du att du gjorde det rätta. Ögonblicket fångat tänker du och att denna bild kommer du alltid att han som ett minne i hjärnan. Nu kan du öppna ögonen och återgå till verkligheten.

VN:F [1.9.11_1134]
3.6/5 (37 röster)
Ögonblicket fångat - föreställ dig, 3.6 out of 5 based on 37 ratings

2 kommentarer

 1. jarran Skriver:

  Jätte bra! Så mycket känsla i så lite text!

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 3.5/5 (2 röster cast)
 2. elise Skriver:

  Jättebra!

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 4.0/5 (1 röst cast)

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.