Vad håller jag på med?

Att inte kunna prata med den som står en närmat i livet.

Vi cirkulerar samma problematik i klädd nya kläder, varför kan vi inte närma oss kärnan? Är vi nervösa för vad vi ska hitta? En sugande oro för vad som sker om strupen blottas, väljer vi att slita sönder varandra eller offrar vi oss själva? Vilket kommer att skapa mest ångest, och hur mkt kan jag göra avkall på mig själv. Visar jag mitt mörker kommer du inte omfamna mig längre. Fast gör du verkligen det i dag? Om du bara visste vad jag gjort, mitt avancerade skådespeleri är utmattade men nödvändigt för att hålla mig flytande. tänk vad som kan begravas bara du gräver djupt nog. Trycket när det jag inte vill minnas gör sig påmint, ihärdigheten i skammen.

Ändå är jag dig överlägsen därför tvekade du inte, med stadigt blick slet du sönder mig.

VN:F [1.9.11_1134]
2.8/5 (8 röster)
Vad håller jag på med?, 2.8 out of 5 based on 8 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.