Min novell

Sommaren 2011 träffade jag en mycket god vän till mig som var lång och hade vackra blåa ögon och fin brun färg på huden som jag. Hans ansikte var markerat med kraftiga kindben och hans hår var mörkt och lockigt. Han älskade att läsa tecknade serietidningar men skulle aldrig kunna tänka sig att läsa en bok. Han tillbringar även många timmar framför sin dator och spelar LOL med godis och chips, men är fortfarande smal och muskulös. Jag kan fortfarande inte förstå hur han gör det.
Jag träffade i alla fall honom under sommaren, en svensk sommar vilket var mycket regn och några mirakeldagar med strålande sol. Men just den dagen så var det sol och vi hade tagit våra cyklar och planerade att ha en picknik någonstans där det var fint. Gruset lät knaprigt när vi cyklade, på kanten av vägen växte det lingon, blåbär och smultron som vi ibland stannade vid för att plocka. Vi cyklade tysta vid varandra ett tag och bara njöt av värmen och varandras sällskap. Sådant kan man bara göra med sin allra bästa vän, om man tillexempel sitter och pratar med någon annan och sedan blir tyst så känns det endast obekvämt. Men det känns bara avslappnande att göra det med sin bästis.
Tillslut hittade vi en äng, fullt med många färgglada blommor och grönt härlig gräs. Vi lade en filt på en liten kulle och placerade sedan ut kuddarna och maten. När vi hade ätit lade jag mig på hans arm.
– Vad blir det om man kastar ner en blå sten i röda havet?
– En grön sten kanske?
– Nej, det blir blött. Sa han skrattande. Jag himlade med ögonen och tyckte att skämtet var tråkigt.
– Men jag kommer ändå alltid att kunna få dig att skratta.
– Nehe! svarade jag.
När jag hade sagt det hoppade han upp på mig och satt på min mage och kittlade mig tills jag började skratta. Jag hämnades och försökte kittla honom, men så trillade jag på något magiskt sätt fram på honom och våra läppar snuddade precis vid varandra. Så vi gav varandra en puss och log sedan, när vi kollade in i varandras ögon igen började vi kyssas. Jag kom ihåg att hela händelsen, och det kändes som att det flög fyrverkerier ovanför mig. Många fjärilar och kryp kröp runt i min mage den stunden. Det var helt fantastisk, min första kyss.
– jag älskar dig, och jag vill mer än vara vän med dig
– Jag älskar dig också.
Dagen efter det var vi tillsammans som ett par. Efter två år tillsammans var vi fortfarande nykära och lyckliga tillsammans. Jag gick till sängs med ett leende varje kväll för att jag tänkte på honom. En kväll ringde han mig och sa att vi behövde prata. Sedan berättade han att hans familj skulle flytta tillbaka till japan, jag grät, han grät, men vi kom fram till att vi fortfarande skulle försöka hålla kontakten och vara tillsammans på distans.
Efter några veckor flyttade han och jag åkte med för att säga hejdå. Det var sorgligt.
– Jag kommer sakna dig så mycket.
– Jag kommer sakna dig också.
Det gick bra ändå, vårt förhållande höll, vi pratade på Skype när vi kunde. Men det var ibland lite svårt eftersom han var 8 timmar före. När han vaknade hade jag gått och lagt mig för att sova under natten. När det blev kväll för honom och han hade ledig tid efter skolan, hade jag skola. Men vi försökte att få det att fungera.
– Min mamma vill inte att vi ska prata mer, hon vill att jag tänker på studierna bara.
– Så vi får inte prata mer?
Den kvällen pratade vi länge, eftersom det skulle bli vår sista. Han lovade mig att han en dag skulle komma och överraska mig.
Jag väntar fortfarande på honom…

VN:F [1.9.11_1134]
3.6/5 (16 röster)
Min novell, 3.6 out of 5 based on 16 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.