Att be om ursäkt

Han brottades med sig själv. Det var ingen lätt uppgift. Den motståndare han möte skulle inte ge vika förrän han tog initiativet. Och det modet han behövde hade han inte nu. Han var feg och vek. Han hade sårat någon han tycker mycket om. Men sådant var livet. Nu önskade han bara att det hela var ogjort. Han hade den där klumpen i bröstet som inte kommer ge sig varken idag eller imorgon. Om han inte bara bad om ursäkt.

Att hans chef hade talat med honom gjorde ingenting. Att denne inte hade visat något vidare intresse för saken var inget stöd för honom. Hon hade blivit sårad och det var han som hade skadat. Nu fick han ta straffet som sig bör. Men det var ingen lätt uppgift. Att be om förlåtelse.

VN:F [1.9.11_1134]
3.0/5 (18 röster)
Att be om ursäkt, 3.0 out of 5 based on 18 ratings

2 kommentarer

 1. Hälge Torsson Skriver:

  Bra! God inlevelse!

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 4.5/5 (2 röster cast)
 2. Hälge Torsson Skriver:

  Nästan ett år senare är jag fortfarande lika rörd av den här. jag läser den varje dag och gråter lika mycket varje gång. Vote Nobel 2014!!

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 5.0/5 (1 röst cast)

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.