Äntligen tillsammans

Det var en gång en prins som hette CuyKing. Han bodde på hans egen planet där allt var blått. Han hade många elektroniska apparater som han gillade reparera som hobby.
Också han hade en stor trädgård där han hade planterat korvträd, salamiträd, köttbollebuskar och brödträd. Sedan hade han en stor pepsimaxfontän där han brukade dricka mycket. Han bodde ensam på sin planet och hade två favoritleksaker. En var ett stort teleskop med han gillade upptäcka nya asteroider och stjärnor, och det andra var ett rymdskepp som han använde för att besöka andra solsystem.

Ändå var han olycklig eftersom han kände sig ensam. Han kunde inte dela sin tid men andra personer och detta gjorde honom mer och mer ledsen så han använde sitt teleskop varje dag för att hitta en annan planet var han kunde träffa en person son skulle prata och göra roliga saker tillsammans. Han ville dela sitt liv med speciell person.

Efter lång tid med sitt teleskop utan att kunna hitta någonting ville CuyKing ge upp, men en kväll efter han plockat några korvar och bröd för kvällsfika såg han ett starkt ljus i himlen. Han sprang till teleskopet för att titta på ljuset och ”ooh herre gud” det var vackraste ljuset han har aldrig sett. Han kunde upptäcka att ljuset hade rosa färg och var mycket starkt.

Eftersom natten var så mörk kunde han inte se mer, så han beslutade att vänta till nästa dag. Han kunde inte sova bra och under natten tänkte han på ljuset. Det var kanske ett tecken från en annan person. Han hoppades på det.

Nästa dag vaknade han tidigare och tog mat med sig och flög med sitt rymdskepp till platsen där han hade sett ljuset. Han flög och flög hela dagen och till sist kunde han hitta en rosa planet men det var sent på kvällen så CuyKing sov i sitt rymdskepp. Under natten drömde han om vad han kunde göra om han hittade en annan person.

På morgonen nästa dag vaknade han med glädje i hjärtat och kände att något bra kommer att hända idag. Han flög några gånger runt planeten som han nämnde till ”Pinky”.

Långsamt landade han sitt rymdskepp och planeten såg ut som paradis. Allt var rosa, buskarna, olika blommorna, träden och fåglarna. Han steg av från sitt rymdskepp och började promenera på denna fantastiska planet. Han hittade många olika fruktträd som luktade gott och en fontän med klart vatten, allt detta var nytt för CuyKing.

Han försatte att promenera och hittade ett rosa slott som var fint. Slottet hade höga torn och snygga fönstret. CuyKing stannade framför porten och knackade men ingen svarade.
På porten kunde han läsa ordet ”CuyQueen”. Så han öppnade dörren och gick in. Innanför var slottet ännu finare men han kunde känna någons ensamhet.

Han promenerade runt omkring och hittade en dörr till trädgården. Denna trädgård var den finaste och där såg han en otroligt vacker flicka som satt på gräsmattan. Hon tittade mot himlen i djupa tankar och CuyKing kunde se viss sorg i hennes ansikte.

Han promenerade försiktigt till henne därför att han inte ville skrämma henne. När han var närmare henne kände han i sitt hjärta en ny känsla och hans hjärta bankade snabbt.

Plötsligt tittade hon på honom och började le mot CuyKing som fylldes av kärlek och visste att de ska spendera sina liv tillsammans. Äntligen har CuyKing och CuyQueen hittat varandra och fyllt sina liv med kärlek och fantasi.

VN:F [1.9.11_1134]
2.0/5 (3 röster)
Äntligen tillsammans, 2.0 out of 5 based on 3 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.