Den rätta

Klockan var halv två och jag var sen till biologin, då fick jag syn på henne hon kom gående i korridoren, jag hade aldrig sett henne här förut. Hon måste vara ny tänkte jag, då började hon komma mot mig, jag visste inte vad jag skulle göra. Jag började svettas av oron, blev röd i kinderna. Mitt hjärta hade aldrig slagit så fort förut! Då tog jag tag i mina böcker och sprang till toaletten.När jag väl var där så kollade jag på mig själv och tänkte skit också! Det här har aldrig hänt mig tidigare.

sista klassen är slut och då skulle jag bege mig till mitt skåp och lämna materialet som jag hade och återigen så fick jag syn på henne, hon stod brevid mitt blåa skåp, det verkade som hon hade sitt skåp brevid mitt. Då började jag svettas igen, efter ett kort sammanbrott så samlade jag upp modet att gå till skåpet där hon stod så vackert klädd i en vit skjorta och en svart kortkjol. Hon var den vackraste ängeln jag hade sett, när jag var på väg att öppna skåpet. Så hörde jag en lugnande röst, som lugnade ner mig mitt i all stress.
-Hej jag heter Jessica, jag är ny här i skolan skulle du kunna visa mig runt imorgon?
– Självklart sa jag utan någon alls eftertanke. Jag kunde inte sova under hela natten, när jag hade ett uppdrag att visa Jessica runt skolan.

Nästa dag på morgonen så gjorde jag mig så fin som möjligt, tog på mig min finaste byxa och min blå-rutiga skjorta. Tog parfymen som luktade fräschast, jag vaknade till och med klockan sex för att hinna duscha. Jag borstade mina tänder flera gånger,för att jag inte ville ha en dålig andedräkt.

Då var det dags, när jag var framme vid Ohio Highschool så började jag bli nervös igen. Där fick jag syn på Jessica som satt på stenmuren utanför skolan, till slut så gick jag fram till henne och sa hej hur var din dag idag? Fan fan fan tänkte jag, hur kunde jag säga något sånt! Jag är så dum. Hon började skratta och sa bra själv? Jag förstog att hon märkte att jag började bli svettig, nervositeten flög upp i taket. Men ändå så stannade hon med mig under hela dagen, är det så att hon gillar mig undrade jag.

Jag hade visat henne runt skolan, tillslut så var det bara en plats kvar, man kunde se hela staden därifrån.
-Tack för att du har varit så snäll emot mig
-Nej tack ska du ha som lät mig visa dig runt skolan.
Hon avslutade med att ge mig en puss på kinden, jag hade aldrig varit så varm i kroppen, det kanske är det som kallas kärlek trodde jag.

När jag var hemma så undrade jag om borde fråga henne om vårbalen som var om två veckor. Jessica kanske nobbar mig hon är ju riktigt vacker, jag har inte heller världens starkaste självförtroende. Men jag ska fråga henne intalade jag mig själv hela dagen.

Jag var påväg till gympan och fick syn på Jessica igen, hon kom gående i den röda korridoren klädd i idrotts kläder.
-Hej John, vet du när idrotten börjar?
-Uhm… den börjar om tio minuter, ska du vara med?
-Japp! Jag älskar att idrotta!
Då började jag bli nervös igen, nu kommer hon se hur dålig jag är under idrotts- lektionen. Idag så ska jag göra mitt absolut bästa, jag ska imponera Jessica så att hon kanske kommer gilla mig.

Idrotten har börjat och vi har Volleyboll, läraren börjar dela ut lagen. Jag hade hoppats att vara med Jessicas lag, men det blev inte alls så. Jag vara beredd att göra allt för att vinna mot Jessica och visa att jag inte är bara en tönt som inte kan göra något fysiskt.

Det står 24-23 till Jessicas lag, om de får ett ända poäng så kommer de vinna. Då fick jag chansen att smasha bollen för ett poäng. Jag hoppade så högt jag kunde precis när jag skulle slå till bollen, så ramlade jag på grund av knuffen som en kille i mitt egna lag gav mig. Jag ramlade omkull och motståndarna vann, Jessica sprang över till mig och hjälpte mig upp. Jag hade nog stukat vristen, men Jessicas röst tog bort all smärta som jag hade.

Hon tog mig till sjuksköterskan för att se på foten, medan jag blev undersökt så tänkte jag. Nu ska jag fråga henne om hon vill bli min dejt till balen. När sjuksköterskan la bandage på foten så kom Jessica in, det var då jag frågade henne om hon vill bli min dejt till balen.
-Jessica vill du vara min dejt till balen?
-Jag ska nog tänka på det.
Det svaret gjorde mig så nervös att jag började koka inombord, hon gav mig en puss på pannan och sedan gav sig iväg. Pussen var så kärleksfull, det kändes inom mig. Jag undrade vad hon menade med “jag ska tänka på det”.

Det var en dag kvar till balen, och jag hade fortfarande inte fått svar från Jessica. När jag träffade henne i skolan dagen innan balen, så gick jag för att fråga henne om hon ville bli min dejt.
-Har du beslutat dig om att bli min dejt till balen?
-Ja självklart, du kan hämta mig klockan sju.
Jag var så glad när hon sa ja. Jag köpte den snyggaste kostymen som fanns, jag köpte hela rubbet!

I kväll var det bal, vi hade inga lektioner i skolan. Alla hjälpte till med dekorationerna, jag och Jessica jobbade tillsammans med salen. Vi målade väggarna röda, marken gjorde vi rent så att man kunde spegla sig. Det var inte bara salen där balen skulle hållas som gjordes om, hela skolan hjälpte till med att måla/städa skolans alla saler.

klockan var kvart i sju och jag var påväg för att hämta Jessica. Jag knackade på dörren, då öppnade hennes mamma och sa kan du vänta en stund hon är klar om några minuter. Jag väntade i drygt några minuter och då, så såg jag Jessica komma ner för trapporna. Med en stor vit känning, det var som att jag bara såg henne och inget annat betydde något.

Vi var framme vid skolan, jag kollade runt fick syn på många olika par som såg så lyckliga ut. Men jag visste att jag var den lyckligaste av dem alla, jag hade ju trots allt Jessica som min dejt.

Det hade gått två timmar vi dansade hur länge som helst, jag började bli trött medan Jessica verkade bara ha börjat. Jag började andas ganska tungt, men jag försökte att låta bli. Jag frågade henne om hon ville ta en drink och gå ut en liten stund. Hon sa inget och bara följde med mig, jag undrade vad hon tänkte på.

Jag tog henne till stället i skolan där man kan se hela staden, det blir så vackert under natten. Man såg alla ljus skimra så vackert.
-Vad tycker du om den här natten frågade jag.
-Det har varit trevligt, jag tror att börjar jag gillar dig.
-Verkligen? Jag visste att jag älskade dig från det första ögonblicket vi sågs.
Vi satt bara där och glodde på månen, jag började närma mig för en kyss när jag väl kysste henne så kände jag hela min kropp bli varm av den harmoniska känslan som for igenom min kropp. Hon försökte inte avvika sig från kyssen, här med henne kunde stanna här för evigt.

VN:F [1.9.11_1134]
3.2/5 (18 röster)
Den rätta, 3.2 out of 5 based on 18 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.