En pundares dagbok

-Men för i helvete Stefan sakta ner!
-Sakta ner!? Va fan är det med dig?
– Jag vill inte dö..
Johan tänker en kort stund hur det kunde bli så här.. Varför sitter han i stor van som kör i 70 på en gångväg med en galen påtänd Stefan. Varför är inte Stefan rädd att dö?
Långsamt sätter han på sig bältet, långsamt för att inte Stefan ska se och lacka ur ännu mer. Han är så jävla arg hela tiden. Det måste vara den där bruden som han har träffat, hon verkar ju vara helt sjuk. Ringer konstant, jag tror hon har ringt minst 50 ggr. Stefan svarade aldrig och tillslut slängde han ut den genom fönstret, efter det brakade det verkligen loss. Påtänd var han redan innan men efter det drog han två laddningar på en gång så nu är ögonen nästan utanför kroppen. Han sitter och hoppar på sätet och skriker åt allt. Jag är fan rädd..
– men shit Stefan tänk om någon går här, du har ju fan inte en chans att se det!
– Dom får väl för i helvete flytta på sig om dom inte vill DÖ!!

Stefan har slutat bry sig han är för laddad. Det är för jobbigt att inte vara laddad. Bruden.. Det är kört, jag gillade henne men nu är allt kört igen. Hon sa att om det inte var slut på skiten så fick det vara slut med oss. Att hon inte pallade att ligga hemma och vänta på mig och vara orolig hela tiden. Att det inte var värt det, jag vet inte hur många gånger hon sa det.. Och som vanligt sa jag att det är klart jag ska sluta och det är lugnt inget händer mig. Sitt inte och vänta, fan jag blir så jävla förbannad. Vadå sitta och vänta??? Jag måste ju få ha kul, festa lite har ju ingen dött av.
I kväll skulle jag vara hemma, myskväll som det kallas. men så ringde Johan.
– Tja! Fan ska du med ut, jag har fått tag på riktigt nice grejer!!
– Aaa fan jag vet inte, hon ligger och sover och ja lovade att inte dra ut ikväll..
– Haha har du blivit en toffel!!
– Jag är fan ingen toffel.. Hur mycket har du?
– Tillräckligt för en riktig resa, hahaha!!
– A men va fan.. Ja men visst vi drar! Hämta mig, när kommer du?
– Jag är där om tio. Du kommer få en chock av mitt vrålåk!
– Va fan har du gjort nurå?
– Hahah det får du se!

Så jag drog. jag lämnade henne i sticket igen. Tio min efter att Johan hade plockat upp mig så ringde hon. Jag vågade fan inte svara, ville inte lyssna. Det är ett sånt jävla tjat jag har ju bara lite kul. Det är fest för fan! Men hon fortsätter bara ringa. Ju mer hon ringde ju mer ladd tog jag. Tillslut slutade jag och bryr mig. Hehe jag skickade telefonen ut genom fönstret, hon är ju så jävla jobbig!
– Jag får köra!
– Visst är det sjyst åk? Fan den bara stod där och sa kom och ta mig!
– Haha ja den är nice, jag har alltid gillat chevor!
– men ska du ha mer om du ska köra?
– ja va fan tror du!?
– ja ja lugna dig.. Tyckte bara att du kanske hade tagit tillräckligt det ska ju räcka till oss båda..
– Fan är du snål eller?
– Nej men du har ju hälften i näsan och nu kör du ännu mer.
– Ja!! Har du problem med det!!!
– Lugna dig, du behöver ju inte lacka ur. Va fan gör du nu? Vad ska du in här och göra det är ju fan en gångväg!
– Haha är du skraj eller?
– Nää jag är inte skraj det verkar bara onödigt, jag vill inte ha bängen efter mig..
– Då kör vi ifrån dom! Nu ska vi se hur snabbt det här liket kan gå!!
– Men för i helevete Stefan sakta ner!! Jag vill inte dö..
Stefan tänker inget längre, han har sumpat det igen.. Det är Johans fel det var han som ville ut! Fan jag är så jävla förbannad!!! Eller nej jag bryr mig inte allt är ändå slut. Jag vill inte ha det här livet. Jag fixar fan inget, jag kan inte ens vara hemma en kväll.
Jag skiter i det här..

– Stefan! STEFAN!! Bommen!! Bommen för i helvete, stanna för fan!!!

Jag tänker inte stanna, jag skiter i det här..

VN:F [1.9.11_1134]
3.8/5 (5 röster)
En pundares dagbok, 3.8 out of 5 based on 5 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.