Var kommer barn, yngel och ungar ifrån?

Det är väldigt simpelt alltihop ifall man känner till det såklart. Det är så simpelt att veta att alla barn, yngel och ungar kommer till sina föräldrar genom att storken hämtar dem. Storken vet precis vilka ungar som passar ihop med vilka föräldrar och gör sällan några misstag. Ifall man är missnöjd med sina föräldrar vid något tillfälle ska man alltid komma ihåg att finns en enorm storkorganisation som redan visste att man inte skulle bli den man är utan sina föräldrar, ibland får man helt enkelt lita på dem.

Såhär går det till, alla små ungar bevaras i en gigantisk barnkammare och barnkammaren är indelad i olika avdelningar för olika arter, där finns det tusen storkar som är barnmorskor. Men nu ska du inte tro att jag talar om vanliga storkar här, utan dessa storkar är sådana som man aldrig har sett förut. Det finns vanliga storkar i naturen som får precis som alla andra sina kycklingar levererade av dessa mer speciella och unika storkarna. Ungarna stannar hos storkarna tills dem ska precis börja öppna ögonen, då är det dags att lindas i en liten duk och flyga iväg med storken till sitt nya hem. Storkarna flyger alltid under natten när dem ska leverera ungarna och den natten känner varje förälder som ska få sitt speciella paket en längtan. Den längtan kan bara en förälder beskriva, en längtan för att livet ska förändras.
När storken lämnar över knytet till föräldrarna ger den en gåva till ungen. Den ger evig lycka. Så är det upp till varje unge att ta vara på gåvan, desto mer åren går desto enklare blir det att glömma bort den eviga lyckan. Kanske därför är valpar, kattungar och barn jämt så glada?

Det går inte att veta helt säkert ifall detta är sant, man måste nog bli en förälder först eller så tror man bara. Men visst låter det trevligare än att ungen kläms ut ur moderns könsorgan?

VN:F [1.9.11_1134]
2.3/5 (7 röster)
Var kommer barn, yngel och ungar ifrån?, 2.3 out of 5 based on 7 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.