Tankar på vägen

Jag stängde dörren bakom mig och sög in den friska luften uppvärmd av morgonsolen, jag log för mig själv och tänkte att det blir ännu en bra dag. Idag stod det som vanligt mycket på schemat och det skulle inte bli mycket tid för eftertankar så vad passar inte bättre att börja dagen med det.

Väl i bilen så valde jag att inte sätta på radion för att tyst kunna ägna mig åt gårdagens händelser som etsat sig fast i mitt huvud.

För några veckor sen mötte jag en kille på ett Event med jobbet, det var något bekant över honom och det blev inledningen till den förbindelse som i dag fångar mina tankar.
Han fångade mitt intresse genom att agera på ett älskvärt sätt, han var charmerande och han fångade mitt intresse fullt ut.

Inte bara hans agerande utan även hans utseende var helt i min smak, mörkt kort hår i en kort fräsch frisyr, intensivt blå ögon som avslöjade och skickade glänsande inviter. Ja ingen kan väl undgå att jag var fast och fångad och förtrollad av honom.

Vi pratade en hel del på Eventet, och när kvällen närmade sig var det svårt att slita blickar såväl händer ifrån honom, det var som att vi inte kunde vistas ensamma i ett rum för att garantera att inte något vi sen skulle ångra skulle ske.
Eventet och kvällen tog dock slut likväl som den vår tillfälliga kärlekslek.

Dagarna återgick till det normala, han levde sitt liv och jag levde mitt. Eftersom jag dagarna efter var som uppslukad av honom så googlade jag hans namn och hittade familjens hemsida där han skrev om sig själv och sin familj rätt öppet och jag behövde inte ens läsa mellan raderna för att förstå att han levde i vad jag anser ett lyckligt förhållande med mycket kärlek och tillgivenhet.

Veckorna gick och jag gjorde vad jag kunde för att glömma vår kväll. Jag lyckades i stort sett nästan men insåg att han alltid skulle finnas kvar som en minnesbild hos mig. Men läsandet av bloggen hjälpte mig att förstå att jag inte hade något att hämta där, det fanns som inte något över åt mig.

En dag när jag kom hem från jobbet och satt vid datorn i sovrummet som jag alltid brukar. Jag kolllade av alla sociala medier och mailen sist men inte minst. Ett par reklam mail ,en injudning till en bekants middag och sist men inte minst ett mail när jag såg vem som var avsändare gick det en stöt genom hela kroppen , ja det gick en rysning genom hela kroppen.

Jag tvekade lite innan jag öppnade och läste mailet, faktum är att jag läste igenom det tre gånger innan jag kunde ta in vad det faktiskt innehöll. Det var inte egentligen något revolutionerande mer än att uppenbarligen så har någon som står mig nära i minnet kanske också saknat, eller funderat och tänkt lika mycket som jag har ,och nu vill han träffa mig igen, förslagen är är anspråkslösa med lockande , precis lika lockande som tanken att vila i hans famn igen.

Rysningen som tidigare gått genom min kropp ersattes med den känslan av välbehag som jag haft några veckor tidigare, och en nyfikenhet väcktes och en strimma hopp.

Samtidigt så kunde jag inte låta bli att tänka på att han faktiskt redan var engagerad i någon annan och förundrades över vad denna kontakt skulle innebära.

VN:F [1.9.11_1134]
1.2/5 (5 röster)
Tankar på vägen, 1.2 out of 5 based on 5 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.