Flickan från ingenstans, och överallt

Allt hade gått så snabbt. I vimlet av många människoröster så hade jag hört en röst, inte lik någon annans. Och när jag såg dig, den bilden är fastetsad i min panna. Jag hade aldrig sett en levande ängel förut, men nu var tiden kommen. Jag visste inte vad ag skulle göra, mina ben bar mig inte, och jag kunde inte ens tänka klart.

Jag kunde inte göra som jag ville. Köra mitt vanliga race, med en gammal hederlig gameplan, det fungerade bara inte. Jag var helt inne i mina vimmelkantiga tankar när mina vänner börjar dra i min skjorta. Jag hade varit helt okontaktbar i flera minuter. Det var inte så konstigt, för allt jag kunde tänka på var henne med stort H. Jag måste veta hennes namn.

Jag samlade kraft, sa ”botten upp” till mina vänner, och svepte sexan ”The famous Grouse”. Du var bara några meter bort, men samtidigt kändes den sträckan som tusen mil, eller eller brottningsmatch genom trettio berusade människor.

Jag försökte ta mig fram så rakt som möjligt, jag hade siktet klart inställt på dig, som satt på en gammal vintage-stol vid barkanten. Jag såg hennes vackra ögon, dock så kunde jag inte se dem framifrån, det grämde mig lite, men jag kämpade vidare.

Sekunden våra ögon möttes, sekunden då jag satte på mitt charm-leende som räddat mig så många gånger förut. Jag väntade mig att hon skulle titta bort, lämna mig ensam på min färd. Det gjorde hon inte. Hon fortsatte titta på mig, som om hon studerade mig. Hon började skratta mot mig. Jag kunde inte förstå varför, förräns jag insåg att jag hade ramlat och låg på golvet. Jag kände blodet stiga mot kinderna, kände de röda områdena på ansiktet träda fram.

Hon reste sig upp och gick fram mot mig, hon tog min hand och drog bort mig till hörnet. Jag hade 2000 frågor och klipska repliker att säga, men hennes vackra hår och ansikte raderade dem ur mitt minne.

När jag frågade om hennes namn så blev hon genast fundersam. Det enda hon sa var, ”Vi leker en lek. Vi kör en kväll utan namn, och utan historia. Imorgon kommer vi inte vet av vad som har hänt inatt, det stannar hos oss, och bara oss.”

Hennes långa ögonfransar blinkade flörtande mot mig. Jag körde genast min approach, den kaxiga stilen. ”Då lägger jag till en regel. Regeln säger att vi skippar kallpratet och tar en taxi hem till mig. Vad säger du? ”

Hon skrattade. Inte den sortens skratt man är vad vid att göra, utan ett himmelskt skratt. Den var ljuv musik i mina lgon och hon tog min hand.

Jag vaknade senare i min säng. Kondomen var fortfarande på, och känslan var ljuv. Jag ser kvinnan i mitt liv resa sig ut sängen, och hon börjar klä på sig.

Jag ser till mig förfäran att hon beger sig mot dörren, påväg ut från mitt liv.

”Jag måste i alla fall få reda på ditt namn, älskling.”

”Leken fungerar inte så, gubben. Men för dig gör jag ett undantag. A…”

Dörren stängdes, och jag låg kvar. Jag hade fortfarande kvar bilden av hennes långa bruna hår, och hennes vackra bruna ögon. Jag kom också ihåg ett ord hon hade använt innan hon gick ut.

VN:F [1.9.11_1134]
2.0/5 (3 röster)
Flickan från ingenstans, och överallt, 2.0 out of 5 based on 3 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.