Det Bruna Hotet / Herren på bajstäppan

”Allt är relativt, även min bajsnödighet”

Han hade längtat till detta ögonblick hela dagen. Att få en stund för sig själv och tömma tarmen var en viktig del av fredagen för honom. Det var stunder under dagen som det nästan blev outhärdligt, men han vägrade falla för frestelsen och bajsa på skoltoaletten; det var inte alls samma upplevelse, det var inte ett religiöst ögonblick av ren eufori. Han bet helt enkelt ihop, satte sig i hörnet av klassrummet och försökte att inte röra på sig för mycket. Skolarbetet fick lida, men hans motto var att tarmen alltid kommer först.
Alla barnen hade skrattat åt honom på bussen. Han hade suttit ensam i ett hörn längst bak, och av misstag släppt ut lite bajsjuice; inte helt utan ett högt ljud som small och skapade vibrationer i samtliga säten. De hade vänt sig om och hånat honom, och han var hjälplös. Det fanns ingen annan bredvid honom att skylla på. Han var ett missfoster i deras ögon. Man vad visste dem? De kan aldrig veta hur det är att hålla sig en hel vecka av ren vilja enbart för att få fylla toaletten upp till kanten. Varje fredag var det samma visa, men oftast så lyckades hans vältränade fisring hålla inne det bruna guldet.
Men nu var det han som var kungen; Herren på bajstäppan. Med febrilt skakande händer och halvvikt kropp så öppnade han dörren till bajstronen. Han blev sig själv med detsamma. Detta var hans öde, detta var den enda plats han någonsin skulle kalla sitt hem. Fisringen började kollapsa mot trycket av den väldiga bajshorden, men ännu fick han inte falla för frestelsen. Allt skulle vara perfekt innan han satte sig ned och tog i med all kraft.
Han dukade upp det lilla bordet framför avföringsavgrunden med diverse godsaker. Chips, dipp, morotsjuice, nutella och kex var några av de delikatteser han gillade att avnjuta då han rensade sin kropp. Den lilla CD-spelaren i hörnet ställdes in på lagom ljudnivå, och mannen satte i sin favoritskiva. Aldrig hade han fredagsbajsat i frånvaro av Markoolios musik. Tonerna kompletterande hans inbitna bajsfeber mycket väl.
Försiktigt så spände han av sitt massiva guldspänne som prydde skärpet. Sakta men säkert drog han ned byxorna; det gick förvånansvärt bra. Tröjan hade han redan avlägsnat, den åkte av redan då han kom innanför husets dörr. Nu var det bara kalsongerna kvar. Det var ett fint par kalsonger av siden, med snobben och hans vänner på. Till hans iver så var det en ganska väl tilltagen brun flod i kalsongerna. Ingenting ovanligt, och ett bra tecken på det som komma skall. Det doftade härsket bajs i hela rummet redan nu, och han kände hur fisringen snart skulle implodera av bajsinvasionen. Nu var det slutlekt.
Precis då ”Rocka På” börjades spela så slängde han ned sin röv på hans älskade sits. Det fanns en ganska intressant historia bakom den där sitsen, då han hade fått en specialgjord precis för sina ändamål. Tydligen så fanns det andra bajsfanatiker där ute, men sidan han beställde ifrån var från Japan. Toaletten var hans älskarinna, den var hans prinsessa i en saga där han precis hade dräpt draken och den onda magikern. Han andades ut och slappnade av.
Bajsmaratonet hade gått av stapeln, och mannen befann sig i blint extas. Det flödade ändlost ut ur det stora, svarta gapande hålet. Han böjde huvudet bakåt, lyfte sin kropp från stolen med sina armar och skrek högt av njutning. Bajset plaskade vilt i toaletten under honom, och han kunde känna att lite även sprutade åt sidorna på hans armar nu när han var en bit över stolen. Han slappande av och satte sig med skinkorna klistrade mot sitsen ännu en gång. Till hans förundran hade även kuken fyllts med blod och blivit erekterad. Detta var inget vanligt stånd, detta var något att beundra. Ingen kvinna i världen skulle kunna få hans lem sådär jävla stenhård. Den såg arg ut, och pulserade vilt.
Floden av bajs hade upphört, och det formades nu stora, kompakta korvar i hans rektum . Då han gjorde sig redo för att känna rövhålet töjas upp av den första jätten, så kände han att hans hängiga, svettiga pung började vibrera. En nalkande utlösning, tänkte han. Sambandet mellan anus och kuk var absolut. Ett tyst leende prydde hans ansikte då han tog i allt vad han hade. Musiken drunknade i ett ljud av mansskrik, bajsplask och ejakulationsljud (?).
Då han öppande sina ögon så låg det ett lugn över rummet. Harmoni fyllde hans bajspalats. Han kände skrattet komma, och snart fyllde det rummet. Det var ett hysteriskt, galet skratt som ofta förknippas med mentalt sjuka människor. Detta pågick i ca 5 minuter, då mannen insåg att han kände en brännande smärta i kropp och rektum.
Mannen blickade ner i den nerbajsade toaletten och såg till sin förskräckelse en del av sig själv ligga däri. Hur hade tarmen följt med? Han skulle inte ha tränat så mycket mage på gymmet; muskelstyrkan hade tagit över helt, han hade tappat kontrollen. Han förbannade sig själv, och insåg att detta var slutet för hans bajskarriär. Det hade varit värt det. Med en sista drömmande suck tog han upp kniven han använt för att bre ut nutella på sina kex och förde in den bestämt i halsen.
På andra sidan dörren kunde man se det rinna en flod av brunt och rött genom springan under dörren.

VN:F [1.9.11_1134]
3.7/5 (59 röster)
Det Bruna Hotet / Herren på bajstäppan, 3.7 out of 5 based on 59 ratings

10 kommentarer

 1. Sara Skriver:

  den bästa novellen jag har läst!

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 4.3/5 (6 röster cast)
 2. Ida Skriver:

  Den var jättebra! Skriv gärna flera 🙂

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 5.0/5 (2 röster cast)
 3. Kevin Skriver:

  Den var skit bra

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 5.0/5 (1 röst cast)
 4. Kenny Gustavsson Skriver:

  Hur f*n kom du på det här? 🙂

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 5.0/5 (1 röst cast)
 5. Adam Andersson Skriver:

  Tack så mycket för era kommentarer! Överväger faktiskt att skriva en uppföljare till denna.

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 5.0/5 (1 röst cast)
 6. Alice Skriver:

  Du har den sjukaste humor jag någonsin stött på, men det gör dig bra på papper. 😉

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 4.5/5 (2 röster cast)
 7. Joakim Skriver:

  Bästa novellen hahahha grym!!!:)

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)
 8. emma den coola Skriver:

  Ahahahah sjuk humor har du 😀 bästa jag läst på länge

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)
 9. Lucazzz :3 Skriver:

  Riktigt bra! Verkligen min stil!
  BÄSTA BOKEN!?!?!???

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 5.0/5 (1 röst cast)
 10. Bajs Kungen Skriver:

  Mycket bra novell. Innehåller mycket bajs 10/10 Would read again

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 5.0/5 (1 röst cast)

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.