Aldrig mer!

Några få tomma ord fick mig att tappa luften. Jag bara satte mig ner på marken och stirrade tomt framför mig. All glädje och lycka inom mig försvann på bara några få sekunder.
Dom få orden fick mig att inse hur idiotiskt korkad jag varit som litat och trott på det han har sagt till mig. Aldrig mer ska jag gå på något så dumt som kärlek. Det gör bara ont i slutet på allt lyckligt.
Även fast jag visste ifrån början att det inte skulle fungera gav jag det en chans. Jag trodde det skulle kunna bli något mellan oss, jag började gilla dig mer än en vän.
Jag trodde att du kände lika dant för mig, varför skulle du annars hångla med mig? Men jag vet inte, det är kanske så killar gör nu förtiden. Raggar upp en tjej och låtsas gilla den, hånglar med dem och sen dumpar han henne. Om det är vad alla kallar kärlek slipper jag helst undan den biten.

Han sa att jag var det finaste och bästa på hela jorden. Att det alltid skulle vara vi två.
Att jag kunde tro på det förstår jag inte, för några minuter sen ville jag nästan bara börja gråta, men när jag tänker efter är jag nästan bara glad att han gjorde så mot mig. Att det inte gick längre än vad det redan gjort. Han gav mig chansen att gå vidare och hitta någon som är mycket bättre än honom. Någon som kan ge riktig kärlek inte bara på låtsas.
Han gav mig ett litet sår i hjärtat bland alla andra hål och sår där. Men jag har blivit sviken och krossad innan, så jag kommer att klara detta med.
Men jag kommer aldrig mer igen tro på riktig kärlek.

VN:F [1.9.11_1134]
3.3/5 (21 röster)
Aldrig mer!, 3.3 out of 5 based on 21 ratings

2 kommentarer

 1. Sara Skriver:

  Fortsätt skriva!!

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)
 2. Alma Skriver:

  Jätte bra! 🙂 du borde fortsätta att skriva!! 🙂

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.