The Streets

Jag håller hårdare och hårdare om min kniv när jag hör det odödas skrik i hälarna jag tittar till vänster i en korsning och ser inget jag tittar höger men jag hinner ej se innan en zombie ligger ovan på mig och försöker bita mig jag kämpar tillbaka men min kniv går sönder innan jag vet ordet av det. Han biter mig i min nacke. Jag tänker nu är det slut jag är biten mina ögon stängs långsamt men dom har inte stängts helt innan ser jag zombien bli skjuten av mig mina ögon stängs och när dom öppnas ligger jag fastbunden på en bår med två läkare som tittar på sina diagram jag svarar med en huvudvärk “vad vad vad gör jag här” en läkare säger “han kan prata följ mitt finger” han drar runt fingret och jag tittar på det han svarar vill du bita mig. Jag svarar lite förvirrat vad? Öhhh nej?!?! Läkarna svarar i munnen på varandra otroligt han kan motstå giftet jag svarar ännu mer förvirrad vad?? Mina ögon börjar stängas långsamt läkarna pratar in i en radio men jag hör inget bara muller varför sitter jag fast här säger jag helt fixerad på att fly dom säger du sitter fast för att vi trodde du vill ta ett bet av våra hjärnor en läkare kommer och säger till den andra läkaren jag har hittat hans fil hans namn är Nathan t. Hicks okej låt mig ta en koll men bedöva honom han kommer från USA mina ögon börjar stängas men innan dom har stängts när en zombie smyger upp bakom läkaren efter en stund vaknar jag men denna gången med minnes förlust och kommer inte ihåg något jag börjar resa mig upp vad har hänt här jag går mot dörren när jag öppnar den ser jag inga där bara en hög med livlösa kroppar några av mina minnen jag snubblar på en kropp och landar bredvid en skalpell jag tar upp den och inser vad som hade hänt idag om gatan det var s:t lukas gatan jag drar dit nu tänker jag tyst när jag kommer till gatan ser jag folk som har trasiga kläder blod runt munnen lera mellan tänderna hugg sår över hela kroppen jag går fram till en herr ursäkta herrn vad är det för dag idag han bara stönar jag frågar igen men denna gången biter han efter mig jag tar fram skalpellen och sticker den i nacken och hugger av huvudet jag lutar mig mot en vägg och säger vad har jag gjort om och om igen jag är så upptagen med det att jag inte ens märker en tjej i basker och en barret 50. På ryggen går fram till mig när hon frågar varför så dyster jag svarar med ett plågat sinne jag har dödat hon svarar jag har också dödat men det är okej dom är ej mänskliga jag vet att du har dödat mer också du är ledaren av våran grupp allt kommer tillbaka hon ger mig en dessert eagle du kommer ihåg hur man använder en sån jag svarar nej med en liten glimt i mitt minne om henne jag kommer ihåg att hon var väldigt nära mig jag frågar henne saker som vem är du, vem är jag, men allt hon säger är alla dina frågor kommer att besvaras när vi kommer dit vi ska då kommer en ny fråga i mitt huvud vart ska vi hon springer och drar med mig till en kulle hon sätter sig ned på gräsmattan och jag sätter mig bredvid hon säger väldigt tyst kommer du ihåg det var har du och jag träffades för första gången hon hoppade lite närmare och plötsligt var det som solen var bredvid mig jag undrade varför jag har ju aldrig träffat henne men ändå känns det som vi var gjorda för varandra hon sträcker ut sina läppar och kysser mig och plötsligt kommer allt tillbaka till mig vem jag är vem hon är vad allt är och jag hatade det det ända jag gillade med denna verkligheten var henne men när vi var på väg tillbaka snubblade hon på ett larm som vi hade lagt ut helt plötsligt runt hörnet springer 20 zombies hon skriker åt mig spring!!! Jag sprang ända tills jag kommer tillbaka till labbet och jag sa jag kan inte leva där hon inte finns så jag går mot operations salen tar en skalpell och sticker den i magen på mig om om om om om igen till slut är jag inte medvetande eller levande

VN:F [1.9.11_1134]
3.0/5 (10 röster)
The Streets, 3.0 out of 5 based on 10 ratings

2 kommentarer

 1. BlackTex1337 Skriver:

  bästa novellen nånsin

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 3.0/5 (2 röster cast)
 2. gonff Skriver:

  väldigt bra matchar min favorit sätt att skriva,
  lite konstruktiv kritik. du blandar lite olika mellan direkt första person och berättande förste person

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 2.3/5 (3 röster cast)

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.