Lussekatterna

Jag satt och degade med Sara hemma hos mej i Solna. Vitt av snö utomhus. Svinkallt, ja riktigt hemskt och vidrigt var det. Nordanvinden blåste sönder allt människokött som bestämde sej för att gå ut genom dörren så det gick bara inte. Vi hade gått en sväng till butiken för att köpa Estrella grillchips och vitlöksdipp och frös sönder på vägen. Det hade inte varit några människor ute än vi. Väl tillbaka hade vi gluffsat i oss allting och nu låg vi utslagna i soffan och orkade ingenting. Inte ens knullat hade vi orkat med och det var väldigt konstigt eftersom vi båda gillade att knulla väldigt mycket. Man kanske till och med skulle kunna säga att det var en hobby för oss. Hade vi ingenting att göra så fanns alltid knulla till hands. Det var skönt att knulla. Skönt också. Klart man knullar då, det fattar ni väl. Sara och jag gillade att knulla med varandra. Hur hon såg ut? Blont kort hår med skiftande gröna eller blå ögon. Kort, blont, bomullslikt hår som kändes som silke mellan fingrarna. 172 lång med en slimmad atletisk kropp. Trång också och gillade analsex. Ja ni förstår ju att man vill knulla henne så vi brukade träffas ibland och göra just det, men inte nu som sagt. Nu degade vi.
Det fanns ett problem. Vi var inte jätte bra på att dega någon av oss eftersom vi var så rastlösa i kroppen. Något måste hända. Som ni säkert fattar så händer ju ingenting om man inte gör det själv. Då får man gå genom livet och vänta på något. Något kommer aldrig att hända. Man måste fixa det själv.
– Ska vi baka lussekatter? Jag tycker jätte mycket om lussekatter, sa Sara plötsligt.
– Nja, jag vet inte, sa jag.
Saken var att jag inte riktigt orkade just då, men jag var ju rastlös och kände det som om det kröp i kroppen, så jag gav väldigt fort med mej. Av någon mycket konstig anledning så sa jag att visst kunde jag gå och handla. Vi behövde saffran, allting annat hade jag hemma eftersom jag bakade bröd ibland när jag blev rastlös.
Sagt och gjort.
Det hade varit lika vidrigt ute den här gången också såklart, men det var jag beredd på så jag hade pälsat på mej ordentligt så det enda man kunde se av hud på mej hade varit mina ögon.
– Bra Alex att du gick, sa hon glatt.
– Lugnt, sa jag.
Vi körde igång. Jag hade ingen matberedare så vi använde en hederlig gammal elvisp, men det funkade galant det också. Vi korkade upp en Masi Amarone och började pimpla som vatten. Vi pimplar allting som vatten. Vatten är gott. Vin är gott. Vin gör en glad så varför inte dricka det också som vatten? Nej just det.
När så degen var klar och färdigjäst så var vi inne på den andra flaskan. Sara fick plötsligt en alldeles strålande idé.
– Alex ska vi stoppa in russinen i min fitta och sen sätta dom på lussekatterna så det liksom blir slidlussekatter?
– Hurra vilken kanon idé. Klart vi ska det. Sen kan vi bjuda in grannarna, ja Bertil och Veronica och bjuda dom på slidlussekatter.
– Hahahahahahah, ja toppen så får det bli.
Bertil och Veronica var ett gammalt pensionärspar som jag bodde grannar med. Dom hade varit över och fikat några gånger och var helt ok. Lika bra att bjuda den gamle mannen på lite ungflicksfitta, även om han inte skulle få reda på att det faktiskt var det.
Sara ställde sej bredbent och jag tryckte in ett gäng russin i hennes fitta. Jag fick stånd under tiden och körde kuken i degen. Jag menar kärringen måste väl få smaka lite ungkuk om han skulle få ungflicksfitta. Det måste ju vara rättvist. Vi skrattade som fan medans vi höll på. Sara bara klämde ut russinen igen och det var underbart. När allting var klart så knullade vi eftersom vi hade blivit så kåta av hela grejen. Sen knallade vi över båda två och frågade om Bertil och Veronica ville komma över på lussekatter och mjölk. Dom blev alldeles till sej och ville jätte gärna komma så dom kom över direkt. Som vanligt med pensionärer så var dom extremt pratsjuka och det skulle snackas om barnbarn och hela faderullan. Det var bara lägga in ett ja ibland och ett nej ibland så var dom nöjda och skötte hela konversationen. För övrigt så var dom alldeles till sej över lussebullarna. Det var dom godaste lussebullarna dom nånsin hade ätit och dom ville båda ha receptet, men jag vägrade. Vi hade ett hemligt recept med en hemlig ingrediens, svarade jag. Ett gammalt familjerecept och det kunde jag ju tyvärr inte lämna ut. Dom verkade acceptera svaret och gick hem till sej efter ett tag. En riktigt lyckad dag. Tack Sara.

VN:F [1.9.11_1134]
3.4/5 (5 röster)
Lussekatterna, 3.4 out of 5 based on 5 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.