Hallicken

Jag hade pluggat i Uppsala i en mängd år och staden gav mej numera kalla kårar. Less kallas det. Jag var så less på Uppsala så jag fann inte ord. Det fanns ingenting annat än nationer och dom var jag ändå för gammal för. Förutom det fanns det inget roligt ställe att gå ut på alls. Bara skit.
Men det fanns Hallicken. En kompis som jag lärt känna på universitetet och som jag älskade. En mycket fin man. Vältränad och fit med lya mitt i stan och ett djävulskapsflin i ansiktet. En sjutusan till karl.
Under tiden som vi pluggade så jobbade vi såklart extra. Det måste man om man inte får stålar av sina föräldrar. Vi fick inga stålar så jag jobbade i en bar på nätterna. Hallicken hade ett mycket roligare och mycket mer givande jobb. Han var sitt namn helt enkelt, ja precis en Hallick. Han hade några brudar som han sålde till folk. Han knullade dom själv också såklart. Det måste man ju unna sej.
Han hade tre tjejer som ingick i hans stall. Man skulle inte kunna tro att det var horor om man såg dom på stan. Vanliga tjejer som var mellan 18- 21. Snygga med fasta kroppar. Inte jätte snygga, men absolut knullbara även i nyktert tillstånd. Dom kostade vanlig taxa i horerivärlden, alltså 1500 spänn för en timma cirkus. Det var alltså vanliga brudar som ville ha lite extra stålar och som inte ville jobba på något vanligt kneg. Det var perfekt egentligen. Dom träffade bara folk som Hallicken träffade först och oftast så var det vanliga knegare som ville ha missionärssex. Ville dom köra röven så kostade det 5000 spänn och det hade folk sällan lust att hosta upp, men Hallicken och hans flickor klarade sej bra ändå. Han fortsatte såklart att sälja dom även efter vi pluggat klart. Varför sluta med ett vinnande koncept. Finns ju ingen anledning.
Men en dag ringde han. Det hade blivit Hallick problem.
– Tjenare Alex. Det är Hallicken. Vad händer?
– Nja inget. Sitter och skriver på den där boken. Tror att jag kommit på ett namn som jag är nöjd med till slut. Tänkte kalla den ”Asfaltsblommor”. Gillar den titeln. Vad tycker du?
– Jo bra namn mannen. Funkar nog. Ge mej ett ex sen är du schysst.
– Tycker att du borde köpa en sen istället. Sponsra mej lite va fan.
– Ok ok fixar det. Hörru, kan du hjälpa mej tror du?
– Såklart jag kan, fast det beror ju på vad det rör sej om. Om jag kan så. Vad är det?
– Jo har ju mina brudar…
– Jo det vet jag.
– Har lite ont om kunder just nu. Det är ju inte Stockholm det här. Uppsala är lite dött. Folk verkar fattiga som fan. Ont som fan om kunder.
– Jävla gnäll. Sluta var en gnällande hallick.
– HAHAHAHAHA, jag vet. Har du några polare som vill betala för sex?
– HAHAHAHA, jag dör.
– Men sluta. Jag menar ju allvar.
– Ok, men jag kan höra runt. Kanske vet några stycken. Känner några kanske när jag tänker på det.
– Bra. Hör runt då och sen ringer du mej eller mejlar eller nåt.
– Du får köpa många böcker av mej då.
– Ok ok men fixa nu då.
– Ok tja.
Vi la på och jag slängde mej på soffan och tänkte. Vilka känner jag som vill pröjsa för att knulla? Det var faktiskt inte så lätt. Det är svårt att fråga om det också. Folk kan ta illa upp, men jag kom i alla fall att tänka på ett gäng personer. Drog iväg några sms och sen somnade jag på soffan. Skönt att kunna hjälpa sina medmänniskor.

Det hade gått några veckor. Jag hade mest suttit och skrivit. Knappt lämnat lägenheten ens en gång. Det hade varit för att handla i så fall. Måste ha vin, men annars var det bara skrivande. Lite dikter hade det blivit också. Hade vunnit en dikttävling, men det gav ingenting. Fick ett diplom som jag hängde på väggen. Fortsatte skriva.
Jag hade lyckats att få tag i tre torskar till Hallicken. Alla var i 40- årsåldern och feta. Inga som jag kände sådär jätte bra, men så länge dom ville pröjsa och ge Hallicken uppehälle så var det ju bra. Jag visste också att dom inte var några kvinnomisshandlare så dom skulle inte göra illa tjejerna. Hallicken hade blivit till sej över det hela och ville ha mej till Uppsala för en drink. Jag sa ja såklart. Det var dags för mej att komma utanför dörren också. Han hade bjudit över mej en lördag och han hade en överraskning åt mej sa han. Är inte jätte mycket för just överraskningar, men när det kom från honom så kunde det vara bra.

När det blev dags så var jag inte direkt redo. Jag ville inte. Jag ville hellre vara kvar hemma och skriva på boken. Hade ett riktigt schysst flow så det kändes dumt att inte utnyttja det. Sket i mina känslor och tog en dusch och drog till det där jävla Uppsala. Tråkigaste staden i Sverige.
Tog tåget från Stockholms central. En rastafari kille ville sälja hasch till mej, men jag sa till honom att jag redan hade det hemma. Varför köpa skit på centralen egentligen. Nej tack, det kan 20- åringarna få göra. Knäckte en vinare på tåget och lyckades sörpla i mej hela när jag väl var framme.
Hallicken stod på perrongen och tog emot mej. Vi kramade om varandra och drog hem till honom. Det var jätte nära och bara kanske 5 minuters promenad.
– Jaha gick det bra med torskarna då?
– Jo mannen. Riktigt schysst. Dom gjorde det där in ut sprut, ja du vet. En av dom luktar tydligen gammal pungsvett alltid. Äckligt, så Anna håller på att spy varje gång dom knullar. Han betalar rätt schysst så hon låter honom hållas.
– Fy fan vad äckligt. Kan hon inte bara be honom duscha då?
– Tror hon gjort det. Tror det liksom är hans naturliga doft.
– Va? Att lukta gammal pung…
– Äsch inte vet jag. Skitsamma. Inte jag som knullar.
– Ok.
– Har i alla fall en mycket schysst överraskning till dej så fort vi kommer innanför dörren hemma.
– Jaså berätta då…
– Men hörru. Kan jag ju inte göra. Överraskning sa jag ju.
– Ok. Inget annat som hänt?
– Nej allt bara flyter på du vet. Inget nytt. Samma gamla vanliga.
– OK.
– Ja nu är vi hemma.
Han öppnade dörren åt mej och jag kom in. Han hade en jävligt schysst lägenhet. 1880- tal. Spegeldörrar och en jätte vacker kakelugn. Panorama fönster med utsikt upp mot slottet. Fanns inget att klaga på där. Man kanske skulle bli hallick?
– Ja här Alex. Din överraskning.
Jag tappade hakan. Mitt på golvet hade Hallicken ställt sin säng. I sängen satt en sagolikt vacker tjej. 18 år kanske. Långt blont hår. Modellik kropp. Rakad fitta. En dröm.
– Min? Frågade jag.
– Det är din present. Du kan få göra vad du vill. Hon gillar till och med analt. Visade en bild på dej och hon tyckte att du var snygg. Kör på henne bara. Lovar att köpa dina böcker ändå hahahahahaha.
– Är hon 18 eller?
– Nja snart. Hon är 17 år.
– Jag heter Kristina, sa hon och log mot mej.
Det började rycka i kuken. Perfekt. Jag hade ju inte knullat på länge heller eftersom jag bara hade suttit inne och skrivit.
– Ok Alex. Varsågod. Jag drar iväg inatt. Hon stannar hela natten och så länge du vill imorgon. Njut mannen. Tight som fan är hon hahahaha.
– Åhhh tack.
– Lugnt. Hörs imorgon. Tja.
Han gick iväg igen. Det kändes lite spänt. Jag hade ju aldrig sett eller pratat med henne, men va fan. Hon satt ju där naken och då borde inte jag vara sämre. Det fanns ingen tid att tänka. Man ska inte tänka för mycket. Jag drog av mej kläderna och kuken stod som ett spett rakt ut.
– Oj du vill börja direkt ser jag, sa hon.
– Det kan du lita på att jag vill. Går det bra med smisk?
– Ja du får göra precis vad du vill, ja inom rimliga gränser såklart. Jag vill inte bli misshandlad.
– Självklart inte. Smisk och analt känner jag för?
– Fast den där är nog lite för stor för analt. Du måste ta det väldigt lugnt i början i så fall.
– Ja i början då.
– Vi kör.
Åh vilken bra present. Bästa Hallicken. Vilken kille. Han visste vilka presenter en man behövde, ja i alla fall en som inte knullat på länge. Han gav mej en alldeles sagolik liten prinsessa. Bara tanken på att hon var 17 år fick kuken att ta glädjeskutt.
Jag hann knappt äntra sängen innan hon flög på mej. Hon grabbade tag i kuken och började suga den. Jag ville inte vara sämre så jag lyfte upp henne i 69:an. Stack in ett finger och hon stönade till. Hon var verkligen jätte trång. Nej nu ville jag knulla henne. Slängde ner henne i sängen och höll fast hennes händer över hennes huvud.
– Nu ska jag köra kuken i dej, väste jag.
Det var svårt att trycka in den, men jag gav mej inte. Vem fan ger sej i det läget. Hon skrek. Jag tryckte den i botten och försökte givetvis att trycka in lite extra.
– Knulla mej hårt och djupt, väste hon.
Det var bara att lyda. Körde på henne ordentligt och in med fingret i röven. Sen bakifrån. Det såg ut som om hela fittan följde med ut och in. Den här bruden skulle Hallicken kunna ta mycket betalt för, ja det kanske han redan fick förresten. Vad visste jag. Skitsamma. Jag smiskade henne och drog henne i håret. Hon diggade mej, ja det verkade så i alla fall. Hann inte med röven. Jag var tvungen att spruta. Tog ut den och skrek att jag ville spruta i hennes mun. Hon var med på noterna. Det fanns ingen tvekan och hon rusade mot kuken och tog den i munnen. Hon svalde allting. Inte en droppe fanns det kvar och jag ramlade lycklig ner i sängen.
Jag stannade till klockan 14 dagen efter då hallicken kom hem. Jag hade knullat henne 4 gånger och hade skavsår, men det var ett lyckligt skavsår. Hon var också väldigt nöjd, men det kanske hon bara sa. Jag var nöjd i alla fall och då var hallicken också nöjd. Han skjutsade hem mej till Stockholm. Bra karl det där. Jag fortsatte skriva på ”Asfaltsblommor”.

KNIVSTA Av: Robert Angermund
Vi bodde i Knivsta Gurra och jag och det fanns inte mycket att göra. Fritidsgården hade bara öppet på helgerna, men det var aldrig roligt där. Man kunde spela pingis. Åtminstone teoretiskt. Det var alltid upptaget. Hade man folköl eller en häxa kunde man dricka den utanför och sen gå in för att göra ett ass av sej själv. Många gjorde det och vi också, men det var ingen höjdare. Utanför Fritidsgården stod dom äldre killarna som hade körkort och bil. Dom stod och gasade och raggade på småtjejer. Småtjejerna fnittrade och lät sej villigt knullas i baksätena. Dom äldre killarna var i himlen såklart. Ja Knivsta var som vilken liten sömnig villaförort som alla andra antar jag.
Vi kunde inte vara hemma hos mej och inte hemma hos honom heller. Föräldrar är ingen höjdare i tonåren. Man vill inte ha dom hängandes i hasorna. Man vill bryta sej fri och göra som man vill, även om man inte alls vet man vill eller vad fri är för något. Man vill göra något, men har ingen aning om vad något är. Ibland hängde vi nånstans. Ibland hängde vi nere vid Mojjen där dom sålde korv. Även där stod äldre killar med sina bilar och gasade. Småflickorna fnittrade och lät sej knullas där också. Vi gillade inte Knivsta och varje tillfälle vi kunde drog vi till Stockholm eller Uppsala. Där fanns friheten. Där fanns det ingen som kände igen oss så där kunde vi göra vad vi ville, ,men oftast blev vi kvar i Knivsta.
Vi hade några äldre vänner vi också. Äldre vänner som hade egna lägenheter där man kunde hänga och kolla på porrfilm. Dom köpte folkisar till oss om vi hade pengar. Ibland fick man tag på en vodka och då var lyckan total. Ikväll kan vi supa på riktigt grabbar. Vilken lycka.
En av våra äldre vänner hette Kickan. Hon jobbade på en mack och där fanns det öl. Hon visste om att vi inte var 18, men det verkade hon inte bry sej så mycket om. Vi köpte öl av henne och sen fick vi sitta och dricka upp dom på kontoret eftersom ägaren tydligen aldrig var där. Ibland visade hon fittan för oss. Hon var inte vidare sexig den där Kickan, men vi hade alla knullat henne ändå. Hon hade man och barn och allt, men sånt spelar aldrig någon roll verkar det som. Vi knullade inne på det där kontoret och sen drack vi folköl och blev fulla. Kickan kom hem till man och barn med fittan full med sperma. Ja, nästan varje dag måste det ha varit, i alla fall i perioder. Jag brukade också få tanka min moppe gratis. Satan vad den där macken måste ha gått back. Det gjorde den också för den stängde och istället öppnades Kajutan. Där skulle vi hänga några år senare eftersom det fanns starköl och man fick skriva upp. Man fick också roliga tabletter av gamla a- lagare och narkomaner. Bra ställe det där.
Redan när vi var 16 år så fanns det ett poppisställe i Knivsta. En krog, ja förstås. Den låg precis vid järnvägen och den hade det fashionabla namnet Brasseriet. Där fick man dricka fast man inte var 18, ja åtminstone jag. Jag visade mitt busskort där jag skrivit 74 istället för 76 som födelseår. Det såg utsmetat och förjävligt ut, men ägaren tyckte det var helt ok.
– Jag har inga pengar, kunde man säga.
– Du kan skriva upp, blev svaret.
Jag skrev upp. Jag skrev upp så det stod härliga till. En räkning blev till slut 3600kronor. Lite för mycket för mej. Hade inte råd att betala. Då höll man sej därifrån ett tag tills man kunde pröjsa. Jag brukade sälja allt jag ägde och hade, ja förutom mina vinylare såklart. Allt för att ha råd med öl. Böcker, kläder, och sånt var inte viktigt när det fanns öl som sällskap.
Det satt mycket roligt folk på Brasseriet. Det var en salig blandning av a- lagare, narkomaner, festfolk, tonåringar, arbetslösa törstingar och så vidare. Alla började umgås efter några glas. A- laget åkte dock ut efter ett tag och fick börja hänga på Kajutan. På Brasseriet var det för fint för a- lagare tydligen.
Ibland kunde man få tabletter inne på Brasseriet också och hade man tur fick man tag på hasch. Det var alltid samma kille som hade rökat. Han brukade åka till Plattan och köpa sas det i bygden. Jag frågade en gång om det verkligen var så. Han svarade att han brukade det. Jag ville veta mer och så fick jag följa med en gång. Det kändes stort.
Vi satt på tåget till Stockholm och drack folköl. Han var 6 år äldre än mej. Vuxen tyckte jag då. Så fel man kan ha i den där åldern egentligen. Skitsamma.
När vi kom fram skulle vi träffa hans dealer, som han kallade det, vid bögringen. Mycket riktigt stod det en afrikan där och väntade med rastaflätorna ner till röven. Han såg knarkig ut. Varför vill man se knarkig ut? Har fortfarande inte fattat det. Varför sälja knark om man ser knarkig ut? Han gav fram några paket i folie och så fick han pengarna. Klart. Det gick jättefort och vi hann med tåget tillbaka igen.
På tåget fick jag en tablett som var grön i färgen. Den sköljde jag ner med en folkis. Resutat; helt bäng. Skön känsla. Jag kunde ju inte vara ute bland folk, i alla fall inte i Knivsta så han pröjsade en taxi hem för mej.
Tack.
Man söker kickar i tonåren. Jag sökte det mer än andra så därför försökte jag alltid lära känna folk som gillade detsamma som mej. Ganska självklart kan man tycka. Jag visste inte vem jag var, men jag visste att jag tyckte om kickar. Det kändes skönt att jag i alla fall visste om en sak som jag gillade förutom sex.
Jag lärde känna Erik. Han gick i samma skola som mej, fast i en annan klass. Han var lång och smal. Korpsvart hår med gnistrande djävulskapsögon. På nätterna när hans föräldrar låg och sov brukade vi sno hans morsas bilnycklar och sen bar det av. Vi körde runt i Uppsala och Knivsta. Det blev rally på små bondvägar. Folköl och racing över hela bygden. Vi drack såklart samtidigt. Det kändes naturligt.
En dag beslutade vi oss för att åka på stöldturné. Även det kändes naturligt. Vi visste om ett sommarstuge område ute i obygden och där skulle vi slå till.
Sagt och gjort.
Vi väntade in att hans morsa skulle somna som vanligt. Det gjorde hon såklart och vi snodde hennes bilnycklar och brassade iväg. Vi kände oss väldigt kriminella och det var en skön känsla. Inget kunde stoppa oss. Vi var odödliga med hela livet framför oss.
Vi körde förbi en idrottsklubb där ute på landet. Det blev tvärnit och vi körde tillbaka. Idrottsklubbar har alltid lite pengar liggandes. Godis brukar dom ha, ja så där måste vi in.
Det gick lätt. Vi hade yxa med oss och högg oss helt enkelt in genom väggen. Ingen konst alls. Vi fick med oss godis, 455 kronor och en stereo som var sådär. Känslan i kroppen var underbar. Nu var det sommarstugornas tur.
Vi gasade så mycket vi kunde och hade det någonsin kommit en snut så hade dom stoppat oss direkt, men det gjorde aldrig det. Lite tur ska man ha också.
När vi var framme parkerade vi helt enkelt bredvid en stuga och gick fram och kollade in så ingen var där. Sen högg vi sönder fönster och hoppade in. Det fanns ofta inte speciellt mycket av värde. Jag minns att vi hittade ett gevär som låg helt öppet med patroner bredvid. En skatt. Den tog vi såklart. Sen slog vi sönder hela sommarstugan under höga skratt och jubel och drog hemåt.
Djävulskap är lycka.

VN:F [1.9.11_1134]
2.6/5 (5 röster)
Hallicken, 2.6 out of 5 based on 5 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.