Novell (namnlös)

Dom orden du sa, dom orden jag inte sa. Jag vet att det finns flera perspektiv och att jag inte alltid ska lägga all skuld på mig, men jag vill inte att det ska vara sant. Det är så mycket lättare att ta all skuld, bara stå där och ta emot allting utan att ens blinka, senare böna och be efter en ursäkt utan att ens vad vad jag gjort.

Jag älskar att tänka så, det plågar mig. Jag undviker oftast sådant som sänker mig, men sen kommer dom där stunderna då jag tappar kontroll, jag vet inte vad jag ska göra jag gråter utan anledning. Spelar musik, musik som jag tidigare älskat. Men nu plågar den mig. Jag blir beroende, ett beroende som gör att jag vill skada mig själv. Jag skär mig själv, och ler. Senare skäms jag så fruktansvärt över mina ärr, som att jag tycker synd om mig själv, Varför gör jag så?

Kan jag fortfarande skylla på dig? det är inte ditt ansvar längre, varför ska du bry dig? men jag vet att du fortfarande gör det. Du bryr dig. Det visar du med att bara ens höra av dig på så små diskreta vis som möjligt. Du vill inte visa det men du bryr dig fortfarande.

Jag hatar dig, fast vad finns det att hata för? jag menar du var personen jag älskade mer än någon annan och du har hjälpt mig åstadkomma så mycket. Du har öppnat nya dörrar för mig, hjälpt mig se saker från andra vyer och förstå människor och beteende på andra sätt.. Hur kan jag hitta hat när det är du som lärt mig vad kärlek är.

Jag saknar dig, jag saknar dig så mycket, så mycket så att varje andetag blir svårare att ta, jag saknar våra konversationer om allt och ingenting, jag saknar när vi stod och diskade med en massa skum som vi skvätte på varandra.

Men du har även förstört en del i mig, den delen som kunde stå på egna ben. Den delen som kunde lita på folk som kunde tyda folk på rätta sätt.

Jag har förstört mig, jag kan inte skylla på dig även fast jag vill. Du har skadat mig en hel del med men jag har aldrig vetat att jag är stark nog att säga ifrån. Jag har vart för svag för att kunna göra något, jag har förlåtit utan mening.

VN:F [1.9.11_1134]
2.5/5 (6 röster)
Novell (namnlös), 2.5 out of 5 based on 6 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.