Novell (namnlös)

Att känna hans heta andedräkt mot hennes nacke var det bästa hon visste. Alla härliga mornar som de kunde ligga där ihop-kurade tillsammans och bara njuta av livet. Hans ömma smekningar och ljuva kyssar gjorde henne alldeles salig inombords. Lyckliga hon, lyckliga Sara. Hon ville skrika rakt ut till hela vida världen att det var hon och Mattias! Hon ville att alla skulle veta att hon var kär i honom, att han var mannen med stort M! Hennes Mattias, hennes fina Mattias. Men det kunde hon inte… Fast hon ville. Inte ännu i varje fall, men hon hoppade så starkt på att dagen skulle vara framme, då hon fick berätta för alla sin älskades namn!

Hon hade träffat Mattias på Gastro. Stället inne i stan som alla gick till. Gastro hade blandad ålder, vilket Sara och hennes vänner gillade. Hon hatade verkligen att springa på ställena där de endast var massa 18-20åringar som endast ville dansa sexigt och tävla om vem som blir fullast och spyr först! Nej, det var verkligen inget för henne.

Gastro var helt i hennes smak. Allt från 20 upp till 50, i genomsnitt 35. Hon älskade mogenhet, det var något hon alltid suktat efter. En mogen man. Ingen barnslig kille som inte tog något på allvar och inte kunde bestämma sig för vad han ville göra, nej absolut inte en sådan kille…

Många av hennes vänner hade samma åsikt, ingen kille i deras egen ålder. Fast de gick inte så långt upp, de var själva 23 till 25 hela bunten och den äldsta någon haft utav hennes vänner var runt 30. Det var moget.

Men den där kvällen hon såg Mattias stannade hela hennes värld till! Han var så snygg och hade starka manliga drag och hon synade hans mogenhet. Hon drogs till honom och kände att han gjorde desamma till henne. De hade suttit fastklistrade hela kvällen med varandra och slagit följe hem till henne. Inte förrän på morgonen kom smällen. Han var 45 och hade sambo och två små barn. Mot för hennes 25år… Men hon kunde inte släppa honom för en sådan sak, hon kände det. Över hela sitt hjärta ville hon ha honom, han ville desamma med henne.

De fortsatte att ses. Hon talade aldrig om för vännerna hur gammal han var, hon visste hur de skulle reagera. Nog för att alla konstaterat att hon ville ha en mogen pojkvän, men kanske inte 20år äldre… Men Mattias hade något som ingen annan hade, erfarenhet, stabilitet och mogenhet.

De hade det så bra tillsammans, de gjorde allt till 100 %. Dom upptäckte äventyr tillsammans, han ”jobbade över”, som han sa till sin familj, då de egentligen åkte på små utflykter, resor, och bara njöt av varandra. Aldrig hade hon älskat någon man så mycket som hon älskade Mattias! Aldrig hade hon älskat så bra med någon annan som med Mattias! Aldrig hade någon fyllt upp hela henne av passion och tillfredställelse som Mattias! Hon mådde så bra med honom.

Han bjöd alltid henne på goda restaurang-middagar, blommor och presenter, smycken, och massvis med kärlek. Ibland kunde hon komma på honom med att ligga och tittade på henne med sina djupa blåa ögon. Han sa att han aldrig hade älskat någon som han gjorde med henne. Och det trodde hon på. Han skulle tala om för sin familj, men han visste inte hur…

Hon funderade varje dag på hur hon skulle tala om för alla vem hon träffat. Att han skulle behöva lämna en hel familj för hennes skull och ålderskillnaden mellan dem!

Hon visste hur hennes mamma skulle reagera. Många gånger hade hennes mamma pikat folk som hade stor ålderskillnad mellan varandra. Sara hade motvilligt hållit med mammans elaka ord för att inte ställa till en scen. ”Att inte människor kan hålla sig till sin egen ålder”, var en ständig kommentar från hennes bittra moder. Hennes far sa inte mycket, han bara nickade då och då för att visa hennes mamma en gnutta intresse i hennes ständigt gnällande.

Mattias sambo Marie tog det hårt när han tillslut la korten på borden. Vilket Sara givetvis förstod, det är väl klart man gör det. Mattias berättade motvilligt att han träffat en yngre flickvän och Marie gick i taket. Sara hade blivit kallad det ena och de andra bakom ryggen, men det anande hon att hon skulle bli. Det var en självklar reaktion från en kvinna som precis blivit av med sin sambo, mannen som hon älskade. Mattias och Sara hade trots allt haft ett förhållande i över ett år när de kom ut, vilket förvärrade situationen mycket! Barnen förstod inte så mycket, de var så små ännu. Marie vägrade till en början låta barnen vara hemma hos Mattias och Sara, de lät henne låtas. De förstod hur jobbigt hon tog det.

När Sara tog hem Mattias första gången tittade hennes mor tveksamt på Mattis, förundrad över hans ålder. Det var det enda som fanns i hennes huvud, ålderskillnad. Mycket därför Sara drogs till äldre män, för att hennes moder alltid haft problem med det. Som tur vad skakade hennes mamma av de undrande blickarna till en början och var mycket vänlig till Mattias. Under middagen kunde hon inte hålla sig längre. Sara märkte väl att hon försökte flika in kommentarer i meningar som skulle få Mattias att tala om hur gammal han var. När Mattias tillslut talade om det blev hennes mor knallröd i ansiktet. Sara såg hur svetten lackade uppe vid hårfästet i pannan och när hon tillslut reste sig för att gå ut till köket följde Sara efter. Inne i köket muttrade hennes mor på över ålder, barn, familj och de ena med de andra. Sara teg en stund, lät hennes mamma bubbla ur de hon hade inom sig innan hon vänligt, med lugn och låg ton förklarade över hur lycklig hon var med Mattias. Hur snäll och omtänksam han är mot henne, hur bra de har tillsammans och att hon helt enkelt får vänja sig vid tanken. Hennes moder hade varit tyst och kvävt några tårar, men hela samtalen avslutades med en lång varm kram. Det skulle ta tid att acceptera, men visst skulle hon göra det bästa av situationen alltid.

En bra magkänsla fanns hos Sara när de åkte därifrån och kom hem till hennes lägenhet. Tanken slog henne, nu kunde hon skrika ut hur mycket hon ville att de var tillsammans. Det fanns ingenting längre som hindrade dem från att visa deras kärlek.

Hennes vänner tog det hur bra som helst, dom visste att hon hade träffat Mattias, men dom hade inte träffat honom mer än hastigast och hade ingen aning om hans ålder. Några av dom hade kommentarer, men i slutändan accepterade alla det utan tvekan. Vilket kändes bra för henne.

Efter några månader hittade dom en gemensam lägenhet som de flyttade in i. Hon kände sig som världens lyckligaste! Det dröjde heller inte länge förrän deras första kärleksbarn väntades. Alla bitar föll på plats hela tiden.

Med tiden accepterade Marie förändringarna, hittade en ny man och lät Mattias ha delad vårdnad om deras två små pojkar. De blev överförtjusta när deras lilla flicka kom till världen! Sen levde de lyckliga i alla sina dagar, om man uttrycker sig så! 😉

VN:F [1.9.11_1134]
2.6/5 (5 röster)
Novell (namnlös), 2.6 out of 5 based on 5 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.