Lurad och övergiven men jag mötte den stora kärleken

Jag har äntligen kommit loss från allt som skadat mig. Satt fast i ett förhållande i fem hela år utan att kunna ta mig ur.jag fick hjälp till att starta ett nytt liv,bodde på ett hem för kvinnor som varit utsatt för hemska förhållanden och allt går bra för mig. Jag får mina egna pengar söker jobb och har det bra men det fanns en sak jag verkligen saknade någon att ha vid min sida. Jag satte mig vid datan började kolla runt lite dejting sidor och hittade en som passade mig utmärkt firstdate.com. Jag blev medlem och breven började rusa in jag fick så mycket mejl att jag inte hade tid att läsa allt herregud tänkte jag är jag verkligen så populär på den här sidan det trodde jag aldrig. Jag kollade igenom mejlen och såg några som verkade vara något men dom flesta var ju inte ens seriösa. Jag stämde träff med en från helsingborg som jag tänkte ge en chans men när det var dags att mötas blev jag nervös och började tveka, jag gick till platsen vi skulle mötas på men det var ingen fär så jag gick hem igen loggade in på msn och såg ett mejl från killen jag skulle möta , han var rasande och trodde jag lurat honom. Jag försökte förklara att jag var där men inte han. Jag talade aldrig med honom igen. Jag loggade in på firstdate oh min vän som bodde med mig. Såg en man som hon tyckte var söt så jag svarade på mejlet från honom han var från norge. Jag tyckte han var intressant och gav mitt nummer till honom han ringde upp mig direkt och vi pratade hela kvällen och natten,. Han erbjöd mig att flytta till honom men jag sa att det var för tidigt. Vi pratade varje dag i två hela veckor och han sa att han var förälskad i mig och jag var ju förälskad i honom så vi bestämde att han skulle komma ner till malmö när han fått sina pengar. Jag vaknar av ett samtal klockan 8på morgonen. Henke hade ring mig fyra gånger och skickat 4 sms och han var väldigt orolig över att jag inte svarat och jag förklarade att jag sov. Henke var upprörd för han fick veta att hans pengar var försenade och han föreslog att jag kunde komma till honom för ingen av oss kunde vänta längre så jag fick mina pengar 4dagar efter berättade för min familj att jag skulle flytta till norge. Tidigt på morgonen tog jag bussen när jag var framme i oslo hamnade jag på fel tåg fel buss men till slut hamnade jag på rätt tåg som tog mig till trondheim. Jag var framme 23.00 henke kom på tåget och tog mina väskor och vi gick hem till honom. Henke väcker mig och vi går till stan han tar mig till en zoo affär. Och jag ser en söt hamster vi går hem. Henke säger till mig att jag ska få hamstern av honom så vi fixar bur och köper hamstern. Allt var underbart med henke han var så snäll och jag trodde verkligen han älskade mig men så en dag kastar han ut mig. På gatan och jag har ingenstans att ta vägen jag är vilsen och orolig och väldigt ledsen för jag kan ej återvända hem eller berätta för min familj. Jag har börjat leta efter någon på internett igen på badoo.no. Jag har börjat prata med en mörkhyad man som är seriös och jag åker till honom i oslo där han bor. När jag kommer fram väntar han redan där på mig vi går hem till honom och han förklarar för mig hur han vill ha det om jag ska vara med honom. Han behandlar mig som en prinsessa han ger mig värme ömhet och kärlek och vi är väldigt lyckliga tillsammans. Nu har vi varit tillsammans 4månader och ska snart gifta oss. Mitt liv gick åt fel väg när jag träffade henke. Jag trodde jag hade allt men jag hade ingenting med honom. Jag blev lurad av henke men mötte min stora kärlek. Hade jag aldrig åkt till trondheim hade jag aldrig mött min underbara fästman som jag lever med och älskar av hela mitt hjärta.

VN:F [1.9.11_1134]
1.7/5 (3 röster)
Lurad och övergiven men jag mötte den stora kärleken, 1.7 out of 5 based on 3 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.