Det är du som får mig att le

Det är du som får mig att le!
Louii

”Telefonen ringer”

Hej, det är Louii.
Hej, Louii, Det är Jenny.
Hej, Jenny.
Vad ska du göra idag?
Vet inte riktig.
Ska vi göra något??
Ja, ska vi ringa till Bibi och Tindra också?? frågade jag (Louii)
Ja det är klart att vi ska!
Bra, jag ringer till Bibi, sa jag.
Då ringer jag till Tindra.
Okej bajs bajs.
Bye Bye!

Jag la på, och ringde till Bianca (Bibi)

Hej, det är Louii.
Hej, Lou!
Ska vi göra något idag efter skolan???
Okej.
Asså jag och Jenny ska göra något så vi frågar dig och Tindra!
Ja va kul då ses vi sen då, sa jag.
Aaa Bye Bye.
Bye BYE!

Jag la på.

Jag packade ihop mina saker och började gå till skolan. När jag kom fram och in i klass rummet var allting som vanligt. Ella och dom satt som vanligt i en klump och pratade om i går kväll. Jag som vanligt gick jag och satte på min plats bredvid Gilda. Och tog upp datorn och loggade in på facebook. Tindra var inne så jag började chatta med henne.

Heeej <3-Louii Hejsan <3- Tindra Kunde du göra något idag med mig Jenny och Bibi??-Louii Jadåå! <3-Tindra Bra då ses vi vid 15:00 vid centrum <3 :D- Louii Japp! Men ska gå till skolan nu <333 :D-Tindra Okiidåkii, hejdå <333 :)-Louii Jenny ”That`s why I smile” Mobilen ringer och jag hör det ljuva ljudet av Avril Lavinge sjunga That`s why I smile. På skärmen står det ”Louii” och en bild på henne. ”Jag svarar” Hej, det är Louii. Hej, Louii, svarade jag. Hej, Jenny. Vad ska du göra idag? Vet inte riktig. Jag tänkte lite men kom inte på något. Ska vi göra något?? Ja, ska vi ringa till Bibi och Tindra också?? frågade jag. Ja det är klart att vi ska! Bra, jag ringer till Bibi, sa Louii Då ringer jag till Tindra. Okej bajs bajs. Sa Louii Bye Bye! Sa jag Hon la på. Jag tryckte på meny och sedan på kontakter och Tindra. Riiing riing singnal efter singnal gick fram och tillslut så hörde jag henne i andra änden. Hej det är Tindra hej det är jag Jenny. Hej Jenny. Du, jag och Louii undrar ifall att du och Bibi vill gör något idag efter skolan?? sade jag. Ja va kul, det vill jag. Då ses vi i skolan sen då. Japp! Bajs bajs, sa jag Bye Bye! Jag la på samtalet. Jag lade ner mobilen i fickan och sen gick jag ner för trappan och satte mig vid köksbordet. Jag kollade på klockan och suckade djupt, det var 2 timmar kvar tills att jag skulle gå till skolan.Vad skulle jag göra nu då?? Väskan hade jag packat klart jag hade pratat med Tindra. Vi skulle mötas klockan 15:00 utanför centrum tillsammans med Louii och Bibi. Men jag kan ju della upp min dag eller typ göra ett schema. Jag tog fram ett rosa papper och en svart bläck penna och började med mitt schema. 10:30 Jag tar bussen till skolan. 11:00 Börjar jag med so i sal 5 och slutar 12:00. 12:00 Är det lunch till 12:30. 12:35 Har jag sv i sal 9 och slutar 13:35 13:40 Har jag engelska i sal 11 och slutar 14:30. 14:35 Jag springer genom hela skolan till bussen som går 14:40. 14:44 jag hoppar av bussen hemma och springer å lämnar väskan å sedan tillbaka till bussen 14:45. 14:47 Går bussen till centrum. 15:02 är jag framme. 15:02 möter jag Tindra, Louii och Bibi på busshållplatsen. 15:05 till 17:00 är vi i centrum. 17:00 åker vi buss hem till Louii och har en tjej kväll! Bianca (Bibi) ”eftermiddag” Jag gick med min klass-kompis Elvira från maten. Nu så skulle vi ha no med Johan i sal 55. Det är den sal som ligger längst bort i skolan men det är ganska positivt för sen så har jag engelska med Paulina i sal 53 och den har närmaste utgång och busshållplats för jag skulle ju möta Louii, Tindra och Jenny vid Centrum kl: 15:00. Jag började tänka på kvällen och hur kul vi skulle ha det jag ville verkligen att det sista av skoldagen skulle gå fortare än någonsin men som vanligt så skulle vi säkert att sluta senare för att några killar i klassen skulle bråka som vanligt! Öhhh det är så jobbigt när dom bråkar och jag blir så irriterad!!!! Aja nu så skiter vi i det. Elvira, ska vi ha kapplöpning till klassrummet?? (Bibi) Ja! (Elvira) ett (Bibi) tvåå (Elvira) TREE! (båda två) Vi sprang från klassrum 22 i full fart alla som stod i vägen aktade sig. Vi sprang och sprang medan vi sprang så kom första ringningen, och att alla andra också började springa men jag och Elvira ökade takten vi var bara vid klassrum 35 vi behövde springa förbi 20 klassrum till och dom hade redan ringt den första ringningen...... Vi kom flåsande fram till klassrummet när den tredje ringningen ringde. Jag och Elvira öppnade dörren och klev in i klassrummet och satte oss på våra platser och läraren kom in. Tindra ”när skolan slutat” Jag reste mig upp från min plats så fort klockan ringde. Jag tog mina saker och gick ut r klassrummet tillsammans med alla dom andra som satte där inne. När jag kommit ut tog jag upp mobilen och kollade va klockan är, hon är 14:45 om jag snabbar mig så hinner jag till 14:50 bussen. Så jag sprang bort till mitt skåp och öppnade det så snabbt jag kunde. ”Klick” låset gick upp jag kastade in historia böckerna och slet ut min väska och sprang till bussen. Jag tryckte busskortet mot avläsaren och det pep till så som det brukar. Jag gick längst ner i bussen och satte mig närmast fönstret och titta ut. ”Upplands Väsby centrum” sa en röst jag tyckte snabbt på stop knappen. Det plingade till och ”Stannar” kom upp i röd text bredvid Upplands Väsby Centrum. Jag hoppade av bussen och blev direkt omfamnad av Bibi, Jenny och Louii. Sen så gick vi armkrok alla fyra in i centrum. Det här kommer att bli världens bästa dag! Det är dom här tjejerna som får mig att le!

VN:F [1.9.11_1134]
3.7/5 (3 röster)
Det är du som får mig att le, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.