En sorgsen kärleksdikt

Om kunde jag förändar världen för dig, skulle du då omfamna och hålla mig hårt. Om jag kunde jaga bort de tunga regnskyarna på himlen och lock fram solen. Skulle då kyssa mig passionerat och ömt. Om hålen i ditt hjärta fylldes med min hängivna kärlek, skulle du bli lyckilgare då. Sluta fälla dina tårar som brännde hål i din själ och ett leende spridas på dina läppar och de blå underbara skulle brinna av gläjde eller var det försent att rädd dig från denna sorg, sorgen som fick mitt eget hjärta lida i varje slag. Nej får fick inte hända. Jag måste rädda dig . Min uppgift, mitt hopp och tro. För att se dig lycklig skall jag ge dig mitt yttersta och ge dig ett värdigt liv fullt av kärlek och möligheter i ett lanskapet som bara glädjen existerar.

VN:F [1.9.11_1134]
3.1/5 (10 röster)
En sorgsen kärleksdikt, 3.1 out of 5 based on 10 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.