Drömmen om mig

Det var ingen vanlig jobbresa. För första gången skulle jag få åka. Jag har velat följa med i många år. Har hört andra berätta och nu skulle jag själv få vara med.

Jag var lite små nervös. Det är man väl alltid förstagången. Sen att få följa med dig, var bara stort det. Det har nog alltid funnits en attraktion till dig.

Du försökte lugna mig med att beskriva hur upplägget såg ut. Nästan i detalj berättade du alla stegen som vi skulle gå igenom på möte, för att få bästa resultat. Du ingav stor trygghet, jag var laddad samtidigt ville jag inte vara för ”på”. Jag lät dig föra samtalen underdagen, studerade dig. Sög åt mig allt du sa och gjorde. Enstaka gånger inflika jag något för att visa dig att jag var påläst. Jag ville ju bevisa mot dig att du hade gjort rätt som tog med mig.

Kom på mig själv att jag kanske vart lite för inne i att lyssna på dig. Fick lov att flytta min blick till dom övriga vi samtala med då och då. Du visade nya sidor av dig själv som jag inte tidigare sett. Att jag sen tidigare haft ett gott öga för dig, gjorde inte saken bättre. Nu när jag fick se dig jobba, använda dig av dina kunskaper, klurigheter och knep för att få det du ville. Jag var uppspelt efter den långa och intensiva dagen. Även mycket lärorik. Du är ju min gud, min ursnygga, super charmiga och smarta gud.

När vi väl var klara med våra möten hade klockan hunnit bli ganska sent. I bilen på väg tillbaka till hotellet märkte jag hur hungrig jag var. Insåg dock att köket stängt för längesen, jaja det får väl bli en macka och öl ifrån receptionen på rummet. Du avbröt mina tankar kring mat.

-Är du hungrig?

-Ja, som bara den….

Du flina och sa

-Vilken tur att jag har ordnat en liten överraskning då.

Jag vet inte hur jag kom ur min chock innan jag svarade.

-Jasså?? Ska jag få gå härifrån eller vad då?

-Haha, nä så taskig hade jag inte tänkt vara svarade du och såg mycket hemlighetsfull ut. Jag var för trött i huvudet för att fortsätt med förhöret. Du körde fram till hotellet och parkerade bilen. Jag väntade på att du skulle berätta mer om din lilla överraskning. När du plockat ihop alla dina saker tittade du upp, hela ansiktet log. Dina ögon lyser av bus.

-Jaha, nu då säger jag.

-Vi lämnar in våra väskor på rummet först, säger du o kliver ur bilen.

Jag tar min väska och jacka kliver ur bilen går mot hotellet. Det bara snurrar i huvudet, först är man vrål hungrig sen funderar man på vad du har hittat på för jäkelskap. In på rummet och dumpa väskan. Hann precis fräscha till mig lite när en lätt knackning på dörren avbröt mig.

-Hej, är du redo? Du såg så där cool och avslappnad ut. Så jävla snygg dessutom.

-Ja, för vadå? Ska jag ha med mig nått…

Innan jag hann fråga klart drog du mig i handleden uti korridoren låste min dörr. Tog mig i axlarna förde mig framåt.

-Kom nu, här åt ska vi!

Förstummad av allt, gjorde jag som du sa. Jag som alltid annars brukar svara mot dig, nu var jag bara spänd på vad komma skall. Det var väldigt tyst på hotellet någon enstaka personal bara. Du ledde upp mig till en del i spa-avdelningen. Jag tittade på dig förvånat, vadan detta??

En servitör kom emot oss och visa oss vägen till ett avskilt bord dukat för två. Väldigt romantiskt. Herre gud tänkte jag. Generad men upphetsad av stämningen och väldigt överraskad satte jag mig till bords.

-Detta hade du inte förvänta dig va? Du lyfte vinglaset mot mig.

-Absolut inte! Jag var så glad men ändå så förvånad att du gjort allt detta för oss.

Många tankar snurrade runt.

-Skål för en bra dag och en underbart kommande kväll! Säger du och sipprar på vinet, ger mig en nick som tack för skålen.

Vi äter och små pratar om de ena än de andra. Stämningen blir mer och mer intim, visst vinet gör sitt till också. Vi båda blir mer och mer avslappnade. Utan att egentligen veta så söker jag efter kroppskontakt. Finner din hand på bordet och smeker dina fingrar…

Du reser dig plötsligt och vår servitör är vid oss. Du hjälper mig upp ur stolen och följer efter servitören. Han öppnar en dörr till ett mindre rum som ligger intill där vi just suttit. Det är alldeles fullt med tända ljus i hela rummet.

-Jag har en överraskning kvar säger du och för mig in i rummet stänger dörren efter oss.

-Men snälla rar du, middagen var överraskning nog stammar jag fram.

Mitt i rummet står en massagebänk.

-Snälla ta av dig dina kläder, allt utom underkläderna, ber du mig.

Eftersom situationen är som den är, så gör jag som du säger. Du har ju en viss makt över mig och får mig oftast att göra som du vill ” allt blir så mycket lättare då” om jag gör som du säger. Fniss.

Du ber mig lägga mig ner på bänken, lägger handukar på mina fötter och rumpa. Dina händer glänser av oljan i ljusskenet. Försiktigt lägger du händerna på mina axlar. Sakta masserar du nacke och axlar….

När du ska jobba dig neråt ber du om tillåtelse att knäppa upp mitt bh-band. För att inte förstöra stämningen så mumlar jag bara ett ja. Dina grova händer arbetar sig upp och ner. Jag känner hur knut efter knut löses upp. Kommer på mig själv att knipa med magen av mina erotiska njutningar. Det pirrar till i hela mig när jag tänker på vad du gör med dina händer på min kropp. Drömmer mig bort en stund, somnar säkert. Vaknar av ett ”poff”, kommer sakta tillbaka tillverkligheten. Du har slutat massera mig. Du står en bit bort vid ett bord och häller upp champagne i två glas. Du är vacker i ljusskenet. Njuter av min utsikt där jag ligger. Du kommer fram mot mig sakta, Jag reser mig upp och tar emot glaset. Inser att jag endast har trosor på mig, min bh ligger bredvid mig på bänken. Men jag vägrar förstöra den romantiska stämningen så jag höjer glaset.

-Skål! Tack för en underbar middag och en denna underbara avslutning.

Du ser dock lite besviken ut. Med lessna hundögon tittar du och säger:

-Avslutning?

Jag ställer ifrån mig glaset, lägger armarna omkring din midja drar sakta dig mot mig där jag sitter.

-Nej det behöver inte ta slut. Men nu är det min tur att överraska. Innan du hinner protestera tystar jag dig med en kyss. Du förvånas men nästa kyss är du med. Våra tungor möts i en kittlande och efterlängtad kyss. Vi kramar om varandra medans kyss efter kyss avlöser varandra. Upphetsningen stiger och vi utforskar varandras kroppar förföriskt. Stannar upp och tittar varandra i ögonen för att sen mötas i djupt passionerad kyss. Du håller dina händer om min nacke, smeker mina axlar.

Som i en dröm förförs jag av dig. Med en lång njutning av mycket smek och kel. I en himmel på mjuka moln älskar vi med varandra. Som i den bästa värld av alla kommer vi tillsammans.

Vi ligger omslingrade i varandras armar tysta och tittar på ljusens fladdrande skuggor. Jag sträcker mig efter ett glas med skumpa, sipprar lite ger dig glaset. Vi dussar i varandra var på det skvätter ut champagne över min mage. Snabbt är du där och pussar bort dom dyra dropparna. Skål!!

VN:F [1.9.11_1134]
4.0/5 (9 röster)
Drömmen om mig, 4.0 out of 5 based on 9 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.