Kärlek

Jag hade betraktat honom länge. Hans mörka hår, de stora mystiska ögonen och hans väldefinierade muskler. Som vanligt satt han längs bak i klassrummet och bet på en penna. Jag hade aldrig förstått nöjet med att bita på pennor och blev rättare sagt äcklad av det. Ändå lyckades han göra det på ett sexigt och underbart sätt. Jag fantiserade ofta om honom, hur han la sina armar omkring mig och omfamnade mig. Sedan kom jag tillbaka till verkligheten. Varför skulle han gilla mig egentligen? Jag var kort nästan 1,60, hade lite kurvor och hade inte precis den perfekta hyn. Det fick nog förbli en dröm och ingenting annat.

Jag vaknade till och fick reda på att vi skulle börja med ett grupparbete. Jag hoppades på att jag skulle få jobba med Elin eller Carin, mina två närmsta vänner. Plötsligt satt han bredvid mig, tittade mig djupt in i ögonen och jag harklade mig. ”Vad ska vi börja med” frågade jag, jag hoppades att jag inte lät så nervös som jag kände mig. ”Vi kan väl börja med att titta igenom sidorna?”. Självklar var ämnet sex och samlevnad. Jag kände att det hettade till om kinderna när jag kom och tänka på ämnet. Det var inte såhär jag ville att han skulle se mig, blyg och generad.

Vi fick inte mycket gjort den lektionen och när den var slut så rusade jag ut ur klassrummet för att låsa in mig på toaletten och tvätta ansiktet med kallt vatten. ”Vänta!” hörde jag någon ropa efter mig. Det var Anton, han kom gående mot mig. ”Kan vi inte ses efter skolan och börja på texten?” . Jag kunde inte tro mina öron, ville han träffa mig efter skolan? Nej, självklart var det ingen dejt. Jag skakade på huvudet för att jag var så dum som kunde tro något sådant. ”Passar det inte?” frågade han plötsligt, ”jo” svarade jag kvickt. Bra jag kommer över till dig vid 7 ikväll. Sedan gick han iväg.

Jag ska inte påstå annat än att jag har aldrig varit så nervös som jag var nu. Klockan var 6 så jag hade lite tid kvar att lugna ner mig på. Jag satt vid köksbordet och drack en kopp varm choklad. Mamma borta på en affärsresa så vi skulle vara ensamma. Det ringde på dörren, jag slängde en blick på köksklockan, halv 7. Det borde inte vara Anton. Jag öppnade dörren och där stog han. Han hade blå Levi’s och en vit t-shirt.” Det gjorde väl inget att jag kom lite tidigare?” sa han och log. ”Tänkte att vi skulle få mer gjort då” sa han och leendet blev lite större. ”Nejdå” sa jag ”kom in”.

Vi satte oss vid köksborden och jag plockade fram böckerna. Jag började babbla på om ämnet sex och kände att han lade sitt finger över min mun. ”Shh…” sa han. Han strök sin tumme vid min underläpp. Jag kände att jag började svettas. ”vill du ha något?” frågade jag och ställde mig nervöst upp och gick bort mot bänkarna. Jag kunde känna att han stog nära mig och jag hörde hans andetag. Jag vände mig om och han började kyssa mig. Jag la händerna på hans bröst och sedan om hans hals. Han var en bra bit längre än mig och jag stog på tå. Jag hade aldrig kysst någon förut men av att bedöma så var det inte hans första gång. Han lyfte upp mig på köksbänken och började smeka mina lår. Jag lade mina ben runt hans midja och njöt. Plötsligt slog det mig, jag släppte hans läppar och bad honom ta ner mig från bänken. Sagt och gjort.

Det blev tyst ett tag och sedan frågad jag honom, ”Varför jag, varför nu?”. Jag har alltid beundrat dig Anna, du har ingen aning om hur mycket jag gillar dig. Han gick mot soffan i vardagsrummet och satte sig. Jag satte mig bredvid honom, lade mitt huvud mot hans bröst och somnade.

VN:F [1.9.11_1134]
4.0/5 (60 röster)
Kärlek, 4.0 out of 5 based on 60 ratings

1 kommentar

  1. Ana-Laura Skriver:

    Hej jag tyckte novellen var bra men på dom sista radera tyckte jag att dom kunde vara litte mer hetare eftersom det ska väl inte vara gulligt på slutet det skulle vara sexigt

    VA:F [1.9.11_1134]
    Rating: 0.0/5 (0 röster cast)

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.