Helt oplanerad träff

Helt oplanerat träffades vi!

Vi hade bara haft sms kontakt under dagen. Jag satt på en utbildning och du var på väg bort över dagen till en annan stad. När min dag började dra sig mot sitt slut kollade jag hur långt du hade kommit. Du var på väg hem över igen.

Jag fick en stark känsla att jag bara måste få träffa dig. Jag vet att vi inte ska ses. Det blir så svårt för oss att säga ”hejdå”. Fast nu kände jag att du också ville. Vi kan träffas utan att kyssas.

Eller…?

Du sms:ade att vi skulle kunna ses på stormarknaden som vi båda ändå passerar på väg hem. Jag fick väldigt bråttom iväg, trodde jag skulle hinna komma till vår mötesplats först men jag vart försenad.

Lätt stressad över förseningen och upphetsad av få träffa dig va jag alldeles röd i ansiktet.

”åh, gu så pinsamt, tänkte jag”

Jag försökte varva ner och bli cool. Vill ju att du ska tycka jag är snygg och bli lite intresserad.

Du flinar till och ger mig en bamse kram, en sådan som bara du kan ge mig. Som pirrar ända in i benmärgen och gör mig smått upphetsad. Jag liksom smälter i din famn, Älskar att vara i din famn, tänk om man alltid fick vara där.

Du vill ge mig en puss på kinden men blir avbruten det rör sig mycket folk runt oss. Jag trånar, hmm, åh attans!

Du för din hand bakom min rygg medans vi går mot ingången till affären. Jag känner mig stolt av att du håller om mig, lite som att jag tillhör dig.

Den trånga passagen in i butiken gör att jag pressas framför dig. Du tar tillfället i akt och smeker min rumpa. Vi tittar på varandra och små flinar. Vi strosar runt i butiken bland hyllorna kikar på både det ena och andra. Jag stannar till vid mattorna och känner på olika material. Du smyger upp dig upp bakom mig kramar mig hårt bakifrån, luktar mig i nacken och kysser mig lätt.

Jag får en rysning i hela kroppen, blir upphetsad. Din lem hårdnar när jag trycker upp min rumpa mot ditt mellangärde. Spänningen ökar då några andra kunder dyker upp på mattavdelningen. Du spänner dig samtidigt som du reser upp ryggen rak. Du släpper din kram. Men står kvar bakom mig, du har lite svårt att gömma ståndet i jeansen. Jag vänder mig mot dig och kramar dig. Viskar i ditt öra att ”vi kan inte stå på mattavdelningen resten av dagen”.

Du skrattar åt oss och kramar mig. Vänder mig bort och har mig som skydd. Vigår vidare och tittar på olika verktyg, möbler och kläder. Jag fastnar för några fina underkläder. Du nickar medgivande när jag nickar mot provhytten och håller upp några BH:ar.

Väl inne i provhytten klär jag av mig min tröja och BH. Tar den första BH:n och inser att den är alldeles för stor. Kollar på den andra som ser bättre ut. Börjar knäppa upp hakarna på den och under tiden smyger du dig in i provhytten. Jag blir lite generad. Var inte beredd på att få ”besök”. Du erbjuder dig att hjälpa mig. ”HA skulle du hjälpa mig, PÅ med kläder????”säger jag förvånat. Du hakar ur sista kroken på BH:n och hjälper mig på med den. Rättar till axelbanden.

Du nickar och ler: ”den var fin, sitter snyggt, brösten får fin form i den där”

Jag kan inte mer än att hålla med, blir faktiskt stolt att brösten fortfarande har lite form även efter två barn.

Jag blir avbruten i min fantasi, du kysser mig i nacken. Möter din blick i provhyttens spegel. Du frågar med ögonen om du får fortsätta, jag blinkar ett ja.

Dina händer knäpper snabbt upp BH:n. Mina bröst släpps ut och fångas upp i dina händer. Du är försiktig och masserar mjukt. Blir nöjd när du ser att bröstvårtorna styvar till sig. Jag stönar lätt. Vi möts upp i en kyss som får oss båda två att andas ännu häftigare.

” Va gör vi? Vi kan inte fortsätta här inne heller”, viskar jag mellan kyssarna

Du fäller ner den lilla pallen som sitter på väggen i provhytten, knäpper upp skärpet och byxorna ,drar ner gylfen. ”Kom hjärtat” Du tar tag i mina höfter för mig över ditt knä, drar upp min kjol.”Sätt dig hos mig ska jag ge dig en omgång som du sent ska glömma” viskar du medans dina läppar söker efter mina bröst.

Din lem är hård och verkar vara med på noterna. Jag blir så klart upphetsad av situationen. Lite pirrigt, tänk om någon kommer. Du viker undan mina trosor och känner efter om min mus är redo för dig. Du flämtar till av upphetsning när du känner hur gärna jag vill ha dig. När du pressar in dig i min mus vibrerar jag. Åh, va jag har längtat. Jag rider dig några gångar, stannar upp när jag hör några röster närma sig provhytten. Fortsätter så fort det tystnar. Vi är totalt inne i ”oss”. Så heta och upphetsade. Du kysser mig passionerat, smeker mina bröst, rullar mina styva bröstvårtor mellan tumme och pekfinger. Jag vill stöna högt men klämmer din lem allt hårdare istället. Du blundar och biter ihop. Tillslut kan vi inte hålla orgasm borta. Din lem stegrar och du trycker in den längre och du sprutar mig full med din sperma.

Jag lutar mig bakåt, svankar och låter orgasm få rida ut ordentligt. Vi andas häftigt, nästan flämtar. Jag reser mig upp, rättar till trosorna och kjolen. Du tar tag i mig för mig tillbaks mot dig. Du borrar ner ditt ansikte i mellan mina bröst. Jag flinar mot spegeln ”du vi måste nog gå nu!”

Sagt och gjort, jag plockar ihop underkläderna jag skulle provat och klär mig. ”Ingen idé att köpa något här, dom åker ju i alla fall bara av” skrattar jag och går ut i butiken.

Du köper en dricka på vägen ut. Väl framme vid bilarna ger vi varandra en lättsam kram.

”Kul att ses!” Kör försiktigt, vi hörs!!

Hoppar in i varsin bil och åker. Åt var sitt håll!

VN:F [1.9.11_1134]
2.0/5 (4 röster)
Helt oplanerad träff, 2.0 out of 5 based on 4 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.