Med näsan i ditt blonda hår

Du ligger med huvudet på min bröstkorg och jag har borrat in näsan i ditt blonda hår och jag har inga planer alls på att ta bort den. Om jag finge så skulle jag alltid gå omkring med näsan i ditt hår, men tyvärr så kräver livet av mig att jag också ska göra en del andra saker, som att jag sköter mitt jobb. Men om jag finge så skulle du ha mig boendes i ditt hår, och du skulle alltid höra mig pusta och frusta medan jag snusar in dina dofter, och jag skulle för alltid känna lukten av dig och för alltid vara lycklig. Jag sticker ut tungan och fångar en lock av ditt hår och drar in den i min mun och hoppas att du inte märker det. Fast det gör du för jag känner att du ler och du säger ”Tycker du att jag är söt med dom spretande hårtestar det blir av ditt sugande?” ”Jadå.” säger jag mumlande med munnen full av ditt underbara hår. ”Hmm.” hummar du och leker med håret på min bröstkorg, tvinnar det runt ditt pekfinger och drar tills det tvinnar loss sig. Sedan börjar du att leka med min ena bröstvårta, och jag önskar att du inte gjorde det för jag vill inte känna mig kåt nu, inte just nu då jag är fullt upptagen av att snusa på ditt hår. ”Eeh..” säger jag från stora djup i ditt hår, och jag känner att du ler ändå mer och jag förstår vilket humör du är på och jag vet att du måste få göra som du vill. Du slutar att leka med min ena bröstvårta efter att du varit framgångsrik och fått den dit du ville, och låter din hand glida nedför min mage och dit du hela tiden planerat att föra den. Den första kontakten är alltid den skönaste, just då du sluter dina fingrar runt mig, greppar tag med en fast hand och börjar dra i långsamma drag. ”Eeh..” säger jag, och blundar och låter mig föras bort i lukterna från ditt hår, och föras dit din beslutsamma hand tar mig.

På toppen av berget, eller i den lilla döden som det brukar kallas på franska, är jag helt i ditt våld och totalt frigjord och blottad i dom sköna känslor jag låter rusa genom mig precis som dom vill, precis som du vill. ”Eeeeh..” säger jag efteråt och har fortfarande inga planer på att ta bort min näsa från ditt hår. Du suckar tungt och belåtet och jag vet att du nu ler som katten med musen vid sina tassar, och jag låter min kärlek till dig växa och svälla tills världen är bara underbara fantastiska du i varenda tanke och känsla jag är förmögen att ha. Och denna gång är det jag som suckar tungt och belåtet från stora djup i ditt underbara hår, medan jag känner din varma nakna kropp mot min. Och jag låter mig ännu en gång fascineras av hur mjuk och len du är. Det känns liksom så alldeles för otroligt att något kan vara så smekbart och kyssbart. Hur något kan vara så tillfredsställande att titta och ta på, eller för den delen att lukta på, och jag rumsterar om lite mer med mitt ansikte och min näsa i ditt mjuka lena luktbara hår. ”Akta så du inte går vilse.” säger du, och din röst låter mysigt mjuk och avslappnad medan jag har alla planer i världen på att gå vilse i dig. Och medan dina fingrar leker med mitt ena öra låter du ditt ena ben glida upp på min mage, ditt mjuka lena lår som glider över vätskorna av mig och det finns något förtroligt, gemensamt i denna varma klibbighet mellan du och jag. Och du trycker ditt underliv mot min sida och jag känner den sträva hårigheten mot min hud och kvinnligheten känns så underbar, så otroligt skön att det nästan känns för fantastiskt stort att du är min kvinna, att just jag har just dig att ösa all min kärlek över. Och jag låter min ena hand känna på din fascinerande kvinnliga mjukhet och låter din underbart lena hud glida mot min handflata. Låter min hand långsamt och känsligt glida över din sida, över din bröstkorg och ned till svackan i din midja. Låter den glida upp över din mjuka kvinnliga höft, och låter den glida bakåt över din ena skinka som känns så underbart fascinerande rund och mjuk.

Jag kramar till om den med min hand och jag hör ett litet stön från dig då du trycker din sträva hårighet hårdare mot mig. Och jag känner ditt behov stråla från din kropp och jag känner begäret i den fuktiga hettan från ditt underliv. Och jag låter min hand glida tillbaks över din rundade höft medan du flyttar dig en aning från mig, medan du låter min hand få utrymme. Och jag låter den glida ned på din platta mage. Låter fingrarna glida ned över strävheten och in i den fascinerande våta värme som finns där. Och jag finner dig och smeker dig tills jag har dig helt i mitt våld, tills du klöser min bröstkorg och liksom jag låter dig bli totalt frigjord och blottad i dom sköna känslor du låter rusa genom dig precis som dom vill, precis som jag vill. Efteråt känner jag hur en rysning går som en liten storm genom din varma heta kropp och jag kysser din hårbotten och säger ”Tack älskling!” Du suckar djupt och trycker ännu en gång din strävhet mot mig, denna gång i förtrolig mysig gemenskap. Denna gång säger den kvarvarande värmen och fuktigheten ’Tack älskling för att du förstår och kan!’ Du böjer ditt huvud bakåt och dina bruna dimmiga ögon tittar in i mina blåa och du säger ”Närhelst du vill. Alltid.” Och jag säger ”Närhelst du vill. Alltid.” Och du vänder ditt ansikte nedåt och skyltar därmed demonstrativt med ditt underbara blonda hår rakt i mitt eget
ansikte, och tacksamt borrar jag in min näsa i denna mjukhet och låter mig föras bort av dina kvinnliga lukter, låter mig föras långt bort av lukten av dig min älskling.

VN:F [1.9.11_1134]
2.6/5 (5 röster)
Med näsan i ditt blonda hår, 2.6 out of 5 based on 5 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.