Gillar men stilla skriven

Det första jag tänkte var när jag såg dig, var du var inte min typ. Men så gick några dagar och där stod jag nära dig och prata med dig. Sen när jag skulle går där i från så var det som jag kände nåt. Men kunde inte svara på vad bara. Visste bara det att jag vände mig om att du stod kvar i min ögonvrå. Visste inte vad detta skulle kunna betyda eller vart det skulle leda mig. I nästa stund så satt jag runt bordet med min vänner och helt omedvetet så dra jag upp ditt namn som du just då fanns runt mig med känsla och allt. Alla titta på mig och frågar verka som du håller på bli kär. Jag säger nej klart jag inte håller på bli kär i han, han är ändå inte min typ. Tjejer kollar hon rodnar ju. Gör jag inte alls och ta mina händer på kinderna som dom inte längre fanns. Precis då så kommer han in i samma rum som mig. Kändes som jag hade svårt att andas, ville otåligt bara har din ögonkontakt. Plötsligt så stå du bakom mig och fråga hur det är och sätter dig bredvid mig. Jag säger jo det är bra. Dom andra vid bordet börja skratta. Ville bara titta åt andra hållet och springa så fort det bara gick men ville ändå stanna kvar, fast pulsen var på högvarv.. Jag tog ett djupt andetag och vände mig och kollar på dig. Du log så brett, att magen värkte till. Stanna i andra tankar och känner hur jag får ett leende på mina läppar. Du petar försiktigt på mig. Vill du spela kort? Visste kan jag det. Så går vi från bordet till sällskaps rummet och börja spela kort. Du vann så klart hela tiden. Men det gjorde inte någonting bara jag fick vara i samma rum som dig vara dig nära. Efter en stund så fäster du blicken på mig och säger vad fin du var i den tröjan. Tack säger jag tomat röd om hela ansiktet. Men du ler så där glatt ändå mot mig. Att det var som att inget kunde gör mig mer berörd som nu.
För här satt jag och var med dig. Jag drog ner huvudet och satte blicken i dig. Och säger har ett ärende att fixa på rummet. Ok men syns sen då. Ja vi syns sen. Så kommer du fram och ge mig en kram. Titta oskyldigt på dig varför fick jag en kram? För jag ville ger dig det. Tack. Så går jag i raskar steg upp till stugan och rummet. Och när jag väl har kommit in på rummet så bara skriker jag i högan sky. Hoppar fram som en ny människa. Vänder och vrider bland mina tankar men förstod bara det att jag hade blivet kär. Allt pekade på det. Men dörren känns väldigt tung att öppna med handen. För det ringer en hårt signal till mitt hjärta och det är det att du är i närheten. Går in i badrummet får ta med händerna och blöta ner mitt ansikte. Och sen fixa jag till sminket. Och börja går sakta tillbaka med lätta steg nästan som jag flyger fram. Känns som det ta bara en sekund tillbaka där du finns. Men att våga erkänna är dom jag vill låsa upp och säga bara så där. Mina tjej kompisar ser mig komma och frågar? Vad händer innan mellan er egentligen. Inget händer säger jag. Haha och det tro vi går på. Men inget händer vi spelade bara kort, det var allt. Precis just då så kommer han. Jaså är du redan tillbaka det gick utan det. Jo jag vet det. Jag blev tyst jag snabbade mig för din skull så jag kunde sig i dina ögon i igen. Men det var bara mig själv som hörde det jag just tänkte på och det var skönt annars hade det varit lite väl pinsamt. När jag vaknar till från mina tankar så stå du precis jämte mig så jag kunde känna din parfym doft. Känner mig som inklämd i ett hörn.
Ta upp armen och ska klia mig på den andra armen. Och snubblar framlänges på min ena fot. Så plötsligt väldigt snabbt så ligger jag på golvet. Framför dig och mina tjej polare. Känns som jag bara vill dö, nu på sekunden. Tänker vad gör du med mig. Du sätter dig på knä framför mig och frågar hur det gick. Först så är jag helt stum, men säger till slut. Jo det gick bra. Ta det försiktigt nästa gång så du inte bli sönder slagen. Lovar det. Bra säger du med ett stort leende. Tjejerna bara flina runt oss. Jag märker inget som jag var i en bubbla och hörde inget. För allt i världen så ville jag ju hålla din hand. Det sa min fantasi i alla fall. Du dra ut din hand och dra upp mig så jag ramlar in i din famn så du bli helt röd om kinderna. Istället blev det en kram när du skulle hjälpa mig att inte ramlar. Vad tystar vi bägge bli och röda. Så kom du och ryckte tag hårt i så jag levde. Det öppnades för tusen strålande ögonblick. Inget som jag trodde var så fel. Vill ge inte upp att jag vill komma in en stund. Böjer ner blicken med rodnade kinder på dig. Vill bara kasta mig om din hals som säkert är varm som får mig att vaknar.
Men det är väl bara fantasi eller inbillning att det ens skulle bli så här. Men jag kan väl ändå får hoppas. Hoppas även om det kan kännas långt borta. Så vaknar upp från mina tankar, fantasi. Och du säger vad du var borta länge. Hihi nu är jag här igen. Jo jag kan ser det och ler stort. Skönt att har dig tillbaka igen som gör det härligt här inne. Jag kollade på han, funderade vad han menade med det. Men det gick snabbt över. Sättet du frågar om vi ska spela kort igen. Får mig tackar ja direkt utan att ens tänka efter först. Jag slog upp ögonen och såg bara dig framför mig. Du skimrade så som nåt dyrbart som jag bara vill känna mer av. Men visste inte bara hur det skulle går till riktigt. Historian växer i dina ögon så som du ler och ser mig. Vi sätter oss tillrätta vid bordet och börja spela kort.
Efter en stund så vinner jag och skratta högt. Du svara duktigt att du äntligen vann. Sakta lät allt som en saga där bara du fanns som en ängel. Osäker men ändå väldigt stolt att jag satt här med dig gjorde allt löjligt kul. Du går upp från bordet och sätter dig bredvid mig. Säger kul det var att spela kort med dig. Visst var det säger jag. Titta oskyldigt på dig och frågar kan inte jag får en kram. Visst kan du får det. Så får jag en fjäder lätt kram som får mig att försvinna i väg. I drömmarna ganska snart är jag tillbaka igen. Du tittar på mig. Klappa mig på kinden. Jag ler och säger du är fin. Du tittar genant på mig utan som ett ord istället ler du lika brett som solen. Och du kastade hastigt blicken i mina ögon. Utan som ett litet ord, men det gjorde mig väldigt nervös.
Kände mig redan som din efter det jag sa, för du blev så tyst och röd. Jag går upp från stolen och sätter mig i soffan hos mina tjej polare. Hej säger dom. Det var länge sen man såg dig. Jag svarar jag har ju varit här hela tiden. Jag visst det har sett har, du har ju varit med han. Låt höra. Vad har hänt mellan er nu då? Det har inte hänt nåt som jag i så fall kan tala om. I mellan tiden så låg jag i divor med mitt hjärta att jag var kär upp över öronen i dig. Vet ni vad jag tro tjejer, att hon ändå gillar honom. Gör jag inte alls ju. Ok då har du inget i mot att jag säger en sak till han då. Nej absolut inte. Mitt hjärta sinne skriker nej vad har dom nu tänkt göra för nåt. Så ropar dom till sig honom och säger. Hon tycker du är jätte söt. Hans svar blev, jaså tycker du. Vad trevligt och ler så där oskyldigt och sött. Som får mig att hoppa till. Jag säger jaså tycker du verkligen att det är trevligt att jag tycker du är söt.
Ja det är jätte trevligt att du tycker jag är söt. Varför tro du då jag annars skulle säga det? Vet inte blev mitt ynkliga svar. Du ställer dig och böjer dig ner och så in i mina ögon. Och du säger Vad trodde du jag skulle säga om att du tycke så om mig. Finns inget dåligt att säga om det. Jag bara log och log hela tiden. Levande med dig precis bredvid mig. Allt var tyst härligt. Jag tittar på dig och frågar om följer med upp till stugan och mitt rum. Javisst kan jag följa med dig upp. Så säger mina kära vänner.
Ta det lugnt nu. Ja ja säger jag till svar. Så börja vi går ut från rummet där mina vänner sitter och bara flina åt oss. Vi kommer ut hur korridoren och ska går backen upp till stugan.
Du säger du är den strålande öppningen. Va? Och det betyder säger jag vänt mot dig. Att vi har kul ihop. Dagdrömmar eller mardrömmar om vad skulle kunna hända. Gjorde att jag inte vågade tänka på annat än dig. Precis innan vi gick så var det en sån sak jag inte tyckte om var. Mina kära vänner som sa så. Men att vara här ute med han är en sån sak som jag tycker mer och mer om som jag kan älskar till tusen varje minut. Du tittar på mig och säger. Vad är det? Jag tittar tillbaka inget. Du ler ju så fint och verka vara glad. Varför skulle jag inte vara glad. Ja bra fråga det. Precis just det bra fråga. Nu är vi framme vid stugan. Jo jag kan ser det säger du.
Jag ta dig i hand och fråga kommer du med in. Visst följer jag med in. Och jag försvinner in i mitt rum och du sitter på en stol ute i hallen. Jag hoppar högt så jag nästan nå taket. Och tystna till av att veta att han är nästan utanför. Jag slänger av min tröja och leta upp mitt rosa linne. Och fixa till sminket. Nu var jag färdig, redo att går ut att möta han igen. När jag kommer ut. Så kändes det som jag kom ut i väntrummet. Och någon satt väntade på mig som var du. Du säger när jag har kommit närmre dig. Fin du var i linnet. Tack så mycket. Ska vi går tillbaka eller? Ja om du är färdig så. Jag är så färdig jag kan bli. Ok men då kan vi går sakta ner åt då. Jag tittar på dig och frågar. Ska du går på discot i morgon? Du säger jo jag hade en tanke att går på discot i morgon. Kan jag kanske får en dans med dig då. Klart du kan får en dans då med mig. Vi går nu ner. Vi kollar på varandra helt tysta stumma av inget att får fram. Så kommer vi äntligen ner till dom andra.
Allt jag kunde tänka på var, att jag skulle får dansa med han i morgon. Du gick åt ditt håll och sa tack för en trevlig stund. Tack själv säger jag. Så möter jag på mina kära vänner. Hej säger dom. Hej säger jag med. Vad glad du ser ut att vara då. Kanske det säger jag drömmande. Ni säger på fel sätt att jag har köpt hans hjärta men är feg att jag ej säger nåt. Vad menar ni med det. Jag sköter det på mitt sätt. Även om ni inte tro det. Jag kan fixa det. Men ni får tro exakt vad ni vill? Ok bevisa det då. Aldrig att jag tänker bevisa saken för er. Det är min ensak eller kanske vår. Inget ni har med att göra. Hur dumt det än kan låta så. Så är du min längtan av regn i torkan. Bara att kunna förstå att jag kanske i morgon skulle får dansa med dig. Är värt allt av mödan lång. Nu går vi alla vänner upp till stugan och ska lägga oss. Så går jag in i badrummet. Det är nåt i min spegel bild som känns väldigt annorlunda. Jo jag vet varför bilden där i spegeln är annorlunda för jag är kär. Kär kär jo det är det jag har blivet. Och går med bestämda steg en på mitt rum.
Börja klä på mig nattlinnet. Kryper ner under täcket med världens leende och tänker bara på morgon dagen. Efterlängtade till morgon dagen då jag kanske skulle får en dans med han. Tankarna är många i min dröm där jag ligger och vrider mig fram och tillbaka. När jag vaknar på morgonen så är jag väldigt seg men glad. Längtar till discot så han finns här. Jag klä på mig kläderna och små springer till frukosten. Mina vänner sitter redan vid bordet när jag kommer. Jag är jätte glad inget som kan stoppa mig. Jag ta citronfil med flingor och en macka. Är liksom inte hungrig. Kan inte koncentrera mig på nåt är som den viktigaste pusselbiten fattas. Dom tittar länge på mig vid bordet och frågar hur det är. Jo det är bra. Sitter och prata med dom. Men efter en stund så hör jag inget alls längre. Är som jag där gömd i allt som hörs där på frukosten gör att jag hör din röst bakom mig, får mig att längtar ännu starkare. Vill inte vaknar till. Hade hoppats att du stod bakom mig och knackade mig på axeln. Men det händer inte från i kväll. Äter väldigt långsamt men slänger hälften av maten.
Är bara inte hungrig när du inte är här. Går upp och bädda min säng. Sen efter det så går det sakta vill att all väntande ska vara över. Till slut så har timmarna gått så fort. Att det är bara en timme till själva discot börja. Kasta in mig på rummet och finner det jag ska har på mig. Det jag ska har på är mina jeans och mitt glitter linne. Sen smink och sätta upp håret. Springer in i duschen. När jag kommer ut från duschen och klä på mig jeansen och mitt glitter linne så är det en halvtimme kvar. Går in i badrummet och ta på den lila ögonskuggan sen mascara. Sen lite parfym inte för mycket. Och tittar glatt in i spegeln. Vilken party pinglar. Och hämta mina högklackade skor. Sätter mig på kanten sängen och klär på mig dom. Känner mig klar att möta dig. Det knacka på min dörr. Det är en av mina tjej polare. Färdig eller? Jo jag är färdig. Så börja alla vi snyggingar går ner till discot. När vi väl kommit upp där discot är. Så börja jag dansa nästan direkt. Efter en stund så frågar jag dig om du vill dans. Jag ska följa Sofia till affären, kommer tillbaka sen.
Jag dansa med dom andra, jag kan har roligt ändå. Men hjärta skriker var är han. Jag dansa tryckare med hans vän. Men önskar då när jag dansa med han. Det var han jag mest av allt vill dans med. Flera timmar senare när discot så. Går jag ner lite senare från discot. Mina vänner gick före mig. När jag kommer förbi sällskapsrummet. Så stå han där och spela biljard. Jag går fram och prata lite med han. Han och hans kompis tittar på mig. Jag frågar trodde vi skulle dansa. Förlåt blev ditt svar. Är lugnt säger jag. Du säger jag inte att om att dansa så mycket. Men du kan får en kram. Du slipper dansa och kan ge mig en kram istället. Tack säger du glatt och kramar om mjukt och underbart varmt. Du säger medan vi prata var inte meningen att inte komma upp och en liten stund på discot. Bara du visste hur mycket mitt hjärta vill har dig. Så släpper du mig från din famn. Jag ler och säger fin du är ikväll. Du tittar på och säger. Du är med fin. Tack. Jag ska går och lägga mig nu. Ok men sov gott då. Du med och du stå kvar. Och tittar precis som du visste vad jag känner för dig. Hela jag känner mig lycklig på nåt sätt som får mig att vilja förundras över hela situationen. Men jag vänder inte om utan går med lätta steg upp mot mitt rum. Hjärta är någon helt annanstans den är kvar där i din famn. Där önskar jag kunde vara och slippar går den väg tillbaka till det tomma rummet utan dig. Som jag inte redan visste var du redan som en vän, men jag såg dig som ängel som höll i mitt ömma hjärta som slog för dig. Nu var tillbaks på rummet. Ta snabbat av mig kläder och lägger det på en pryder hög på stolen ta på mig nattlinnet. Jag lägger mig i sängen gladlynt och fortsätter andas väldigt lugnt.
Tankarna denna kväll är många som får att börja undra om jag våga tala om vad känner. Men innan jag hinner fundera på nåt annat vad som hänt under dagen så. Somnar jag helt utmattat och trött efter discot. Men när ögonen har stängdes så försöker jag fångar en ängel. Och denna ängel är igen mindre än du. När jag vaknar upp så är det som du har varit hos mig hela tiden och finns runt mig när jag kommer upp från sängen. Vill krypa tillbaka i sängen och bara drömma om dig som du redan fanns har redan. Men jag börja klär på mig. Och när jag kommer du från rummet. Så stå du där ute i hallen. Och såg precis lika söt ut som igår. När jag kommer i mot han så. Så säger du hej, varken eller? Jo jag är rätt varken själv då? Du tittar så intensivt på och fråga ska vi ta sällskap ner till frukosten. Visst kan vi ta sällskap tillsammans ner. Så går vi ut och stänger dörren bakom oss. Och säger inte så mycket är trött men titta i smyg på dig. Tro inte du märker det i alla fall Du vänder blicken hastigt mot mig och säger hemskt vad lugn du är idag. Jag vänder mig mot dig, ler och säger är bara trött. Du säger jo jag kan ser att du är trött. Jag ler bara trött och gäspar sen. Du lägger armen om mig i cirka en minut. För nu var vi framme nere vid frukosten. Du säger till slut, vad fin du är idag. Jag harklar till och säger, vad snäll du är. Är magiskt tomat röd efter du just sa.
Några av dina vänner vill att vi ska sitta med dom. Så vi slå oss ner där. En av dom fråga mig gillar du våran vän. Känns som jag inte kan andas, vill bara springa i väg. Men svaret jag säger bli. Jo jag gillar han en del, för han är så snäll och rolig. Sen tittar jag tyst ner i min fil och rör snabbt runt och slänger ner filen i tallriken igen. Du lägger handen på min hand. Och jag bli så nervös. Du säger tycker du med är en sån tjej som jag kan vara med. Hela min insida känns varm som att det är alldeles för sant, det du just sa. Kan ej tro mina öron.
Men när jag titta runtomkring mig så sitta du ännu kvar och har din hand vid min. Gråter av lycka. Du sätter dig jämte mig och ta dig till min famn. Så ja, jag är här. Jag tittar upp. Och säger är det sant, att du tycker så som du sa. Klart det är sant.

VN:F [1.9.11_1134]
0.0/5 (0 röster)

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.