Min kärlek

Jag älskar doften av hennes hår. Jag älskar hennes rörelser. Jag älskar hennes leende. Jag älskar henne helt enkelt. Jag har aldrig känt så här för en flicka. Flickan heter Lanyia. Hon är från Norra Irak. Hon är så vacker att hon blomstrar upp hela världen. Allt är perfekt mellan oss. Det finns fördelar och nackdelar med att vara tillsammans med henne. Fördelarna är att man känner sig älskad oavsett vad och man kan inte känna sig ensam. Nackdelen med att vara tillsammans med henne är att det är en förbjuden kärlek. Vi båda kommer ifrån norra Irak, enligt våran religion så får man inte vara tillsammans förrän man är gift med varandra. Kommer de på oss att vi är tillsammans så är båda döda.

Jag träffade henne den 18 februari på en kurdisk fest. Jag kommer ihåg detta som om det vore igår. Jag kom lite sent till festen pga. vädret. Det var snöstorm över hela Sverige. Och det var första gången jag kände mig stilig. Jag åkte till festen med bil med en fasanfull skräck. Jag visste inte hur folk skulle reagera när de såg mig. Jag åkte dit med min farbror. Vi båda snackade om att vi skulle ha kul på festen. Lite senare var jag framme i festen. Jag gick upp för trapporna, Ju högre musiken blev desto mer blev jag nervös. Jag går in, tar av mig jackan och halsduken. Sedan går jag in på festen. Jag kände direkt hur alla tjejer stirrade på mig. Av alla de tjejerna så var det bara en tjej som jag blev intresserad utav. Och den tjejen hette Lanya. Hennes bruna ögon fick mig att smälta på plats. För varje gång hon kollade på mig så svettades jag. Jag satte mig på en stol brevid henne. Jag hade inte modet att fråga efter hennes nummer. Tillslut kunde jag inte hålla mig längre, jag var bara tvungen att fråga efter hennes nummer. Hon tvekade inte, hon gav mig hennes numer direkt. Jag skrev in numret i mobilen och frågade vad hon hette. Hon sa att hon henne Lanyia.

Några dagar senare så var vi tillsammans. Vi blev tillsammans den 22 februari klockan 23:36. Jag kände mig lycklig för första gången i mitt liv. Vi hade lovat varandra att vi skulle gifta oss och att vi aldrig skulle göra slut. Vi snackade alltid i telefon, hennes mamma började misstänka att hon hade en kille, för att hennes mobil var alltid upptagen när hon försökte ringa henne. Varje gång vi snackade i telefon så gick hon in till hennes rum så att hennes föräldrar inte skulle höra henne. Vi snackade om allt, om hennes favorit film, vad hon gör på fritiden, vad hon gillar och hatar. Hennes favorit film var Twilight. Hon var beroende utav den filmen. Hon kollade på filmen flera gånger om dagen och hon verkligen älskade huvudkaraktären. Huvud karaktären var en vampyr som var ung och stilig. För varje gång hon snackade om filmen och huvudkaraktären desto mer avundsjuk blev jag. Jag försökte klura ut hur hon skulle älska mig lika mycket som huvudkaraktären i filmen. Det gick nästan inte, därför kollade jag på filmen, Jag kunde verkligen inte bli som honom. Jag sa till Lanyia att jag tyvärr inte kan bli som honom. Hon var helt överraskad, hon sa till mig
– Om jag fick välja mellan dig och huvudkaraktären i filmen så skulle hon ha valt mig, utan tvekan. Skulle ha valt dig 100 gånger om.

Jag grät nästan när hon sa det. Det var då ja insåg hur mycket hon älskade mig.
En vecka senare så träffade jag henne ensam för första gången. Vi träffades innan min träning. Hon kom fram till mig och gav mig en kyss. Herregud!
Hennes läppar var sötare än socker. Jag tog en promenad med henne och vi bara snackade. Hon höll min hand, jag kände hennes värme. Hon var så varm att jag nästan smälte.

Dagar gick och vi träffades mer och mer. Hennes föräldrar kände mer och mer att hon blev frånvarande. Därför ringde de henne varje gång hon var ute. Hon var en person som hatade att ljuga. Hon började ljuga för min skull. Att jag ens kunde få en person som hatar att ljuga att börja ljuga, jag fick skuld känslor. Lanyia ville gå ut och ha kul, men jag kunde inte tillåta det. Jag var för orolig att en kille som var bättre än mig skulle gå fram till henne och att hon skulle bli intresserad utav killen. Hon ville att jag skulle lita på henne, att något sånt aldrig skulle hända. Men jag var ändå orolig för det. Mitt största misstag var att inte lita på henne. Jag var dum att jag tänkte så. Hon sade till mig, om vi inte kan lita på varandra så kommer inte vårat förhållande att fungera. Hon hade helt rätt.

När vi fyllde en månad så gick vi ut på bio. Vi kollade på en jätte rolig film och vi båda skrattade och log mot varandra. Men vi visste inte att hennes faster var på samma film och var i samma bio salong, hon kollade på oss hela tiden och vittnade våran kärlek. När hon stack hem så var hennes mobil avstängd. Jag skickade flera hundra text meddelanden, men hon svarade inte på en enda. Jag var så orolig att jag inte ens kunde somna den natten. Dagen därpå så ringde Lanyia mig från hennes kompis mobil och berättade vad som hade hänt den natten. Hon sade att hennes faster satt i vardags rummet med hennes föräldrar, de sade till henne att de vet att hon har kille. Hon grät direkt och nekade allt, hon ljög för min skull igen. De hade tagit hennes mobil så att vi inte kunde snacka med varandra. Vi båda funderade på att göra slut för bådas skull, för bådas säkerhet. Ser hennes släktingar eller föräldrar oss tillsammans igen så kommer vi bli mördade. Sådan slags mord kallas hedersmord. De skulle döda henne, inte mig. Men om hon dog så skulle jag ha dött en halv sekund efter. Efter långa diskussioner i telefon så kunde inget stoppa våran kärlek. Vi fortsatte att vara tillsammans.

Nästa gång jag träffade henne så hade jag en toffs i handen och det hade hon med. Jag gav henne min toffs, det var ett tecken för min kärlek till henne. Jag kunde inte köpa en ring till henne. Men en toffs kunde jag. Jag fick också en toffs av henne och vi båda lovade varandra att vi aldrig skulle ta av toffsen förrän vi skulle gifta oss. Kan du tänka dig att en sådan liten grej kunde betyda så mycket för mig?

Vi var så förälskade i varandra att vi redan hade förlovat oss bara efter en månad. Det kan verka dumt men det är värt det. För en månad sen så var jag en kille som levde för sport och nu är jag en kille som lever för min flickvän. Jag kunde offra allt för Lanyias skull. Sport, skolan och vänner är det enda jag har och det kan jag svära på att ja kunde offra det. När vi fyllde två månader så fick jag ett meddelande från henne. Det meddelandet fick mig att bli tårögd. Hur kan en sådan vacker tjej älska en sådan här kille tänkte jag. Vårat förhållande var hemligt. Bara de bästa vännerna fick veta om oss, ingen annan fick veta. Om det kom ut så skulle alla veta om oss och det skulle ha varit hur enkelt som helst att hennes föräldrar fick veta om oss. Ju mer dagar det gick desto mer blev jag kär. Jag vet att detta låter dumt, men om jag någonsin förlorar henne så kommer jag kämpa för att få tillbaka henne, även om hon har kille. Hon är den första som har fått mig att känna så här. Det gulligaste med henne var att hon visste mina träningars tider, när min buss kommer och när jag var hemma. Jag fick inte festa utav henne, jag fick inte röka utav henne. Det fick hon inte heller utav mig. Jag var så sträng att jag inte ens lät henne ha en kort klänning på sig, ha lockigt hår och att hon inte fick gå in till den sociala delen utav stan för att lära känna nya människor. Så sträng var jag.
Till slut sa hon ifrån, hon sa om jag inte börjar lita på henne så skulle hon göra slut. Jag vet att jag inte var en bra pojkvän, men alla dessa grejer som hon inte fick var ett tecken på min kärlek. Jag vill inte att killar ska spana in henne, jag vill inte att hon ska ha lockigt hår för jag tycker inte om när hon har lockigt hår och jag ville inte att hon skulle åka in till stan utan mig, för vem vet, en kille som är stiligare, rikare, vackrare än mig kan komma fram till henne och ta hennes nummer.

Några dagar senare så frågade hon mig om hon fick gå ut på någon festival med sina kompisar. Jag sa nej direkt!
Att ett enda ord kan förändra så mycket, Hon gjorde slut. Hon svarade inte när jag ringde henne, hon svarade inte på mina sms. Jag kunde inte kontakta henne nästan, men senare så svarade hon på mina sms, Hon skrev att hon alltid kommer att älska mig men det kommer inte att fungera längre, detta kan vara sista gången ja säger att jag älskar dig

När hon skrev så, så rann det tårar från min kind, Det gick inte att hejda mina tårar. Jag bad henne att hon skulle ta tillbaka mig. Men hon fortsatte o säga nej. Jag la mig ner i sängen och bad till gud att hon skulle ta tillbaka mig, men det gjorde hon inte.

Och det var sista gången hon sa att hon älskade mig.

VN:F [1.9.11_1134]
3.8/5 (9 röster)
Min kärlek, 3.8 out of 5 based on 9 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.