Kärlek

Fan vad snygg hon är. Henne doft är helt gudomlig! Men hon går alltid bara förbi mig, som om att jag inte är här. Hon vet säkert inte ens mitt namn, typiskt, att jag har fallit för just henne. Den snyggaste personen på skolan! Och varför just henne, kunde jag inte bara varit kär i Annelie. Hon ä ju också snygg, lite för korkad för mig, men ändå. Hennes bruna ögon är så oskyldiga, fast jag vet att dom är dom mest skyligaste ögonen på skolan. Hon drar alltid till sig en massa problem. JA! Fan va bra ide! Om jag hamnar i slagsmål kanske hon märker mig! Hon kanske till och med tår och hejar på mig, och efter kanske hon kommer fram till mig! Just mig!..men fan vad dum jag är. Ofta att den snyggaste tjejen skulle komma fram till mig och fråga hur det var. Tjejer gillar inte slagsmål, det vet jag. Hon skulle säkert kalla mig omogen och gå vidare.
vi är ett perfekt par, hon är blond och jag är blond. Hon är lång och jag är lång. Hon är smal och jag.. ja jag är ju inte tjock precis. Jag är snyggt mullig liksom, Min klädsel är väldigt killig. Jag är ju snyggt platt och har alltid t-shirt och jeans, blåa jeans. Och ett bälte såklart!
Men gud! Jag kom just på mig själv stirra på henne! Shit, och hon tittar såklart nyfiket på mig! Fan vad typiskt! Här sitter jag och tänker på den snyggaste tjejen i skolan och samtidigt stirrar jag på henne! Skärp dig för fan! Oh herregud!
”hej, jag såg att du tittade på mig. Det är inte ofta sådana som du gör det.” sa hon till mig med ett leende.
”ehm.. hej.. nej asså jag var i min egen värld. Förlåt för att jag stirrade” vad fan skulle jag säga. ´förlåt du är den snyggaste någonsin´. Skulle inte tro det!
”jag heter Daphne, vad heter du?” sa hon och sträckte fram handen.
”hihi jag vet, jag heter Marie” fan vad pinsamt. Och hennes kompisar glor som in i helvete, dom är säkert bara avundsjuka. För jag såg i hennes ögon att hon inte bara ville vara kompis med mig.

Diskussions frågor:
Innan huvudpersonen i texten sa att hon hette Marie, trodde ni att det var en tjej eller en kille som var kär i tjejen?
Vad tror ni hände efter att dom hade presenterat sig för varandra?
Hur tycker ni att kompisarnas reaktion var? Hur skulle ni reagera om eran kompis gick fram till den killigaste tjejen och flirtade?
Vad tycke ni om novellen, vad saknades?

VN:F [1.9.11_1134]
3.0/5 (2 röster)
Kärlek, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

3 kommentarer

 1. Johan F Skriver:

  den va soft som faan novellen.. med tanka på hur du beskrev ”honom” så förstod man nästan med en gång att det var en tjej… ialla fall jag gjorde det :$
  vill gärna ha ett slut… 🙂

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)
 2. emelie Skriver:

  jag tyckte att den verkligen var jätte bra!!! jag trodde inte att det var en tjej innan hon sa att hon hette Marie.

  om jag inte visste att min kompis ”gillade” tjejer så skulle jag nog reagera som hon.

  jag tyckte den var jätte jätte bra! =)

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)
 3. amanda ö Skriver:

  gilla den super mycke 🙂

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.