Novell

Detta är dagen som vi ska resa till västra Indien. Vi har just missat bussen till flygplatsen så vi fick ringa efter en taxi, vi han dit i sista minuten. För in-cekning sen gick vi till vår Gates. och passade på att gå på toa. Sen så gick planet, och vi fick se Lilo & Stitch på video. Den var jätte dålig. Sen vi trodde vi kommit in i luftgropar men så sa piloten att det var fel i kammin trycket, men plötsligt så åkte syr gasmaskerna ner sen kom jag inte ihåg mer, en att planet sprängdes, och att vi hamnade på den öde ön Capricorn. Men så vaknade jag och upptäckte att det bara var en dröm och den tråkiga lilo & stitch filmen var inte slut ,men till vår glädje kom dom med vår mat ärtsoppa & lite bröd klantig som alltid råkade Nilsson tappa maten ner på golvet började och gråta. Det var då matkriget började, jag och Nilsson gick längst bak av planet och där hittade vi all mat. Så vi kom tillbaka med en skål med råa köttbullar som jag och Nilsson tryckte up i Antons ansikte.
Då tog Anton upp lite möglig cream-fraisch och kastade mot mej och Nilsson men jag och Nilsson duckade och istället träffade Anton Usama Bin Laden, då sa Bin Laden shoot him shoot him terrorist him. Dom två terroristerna tog tag i Anton och vände honom upp och ner, så alla mina fick pengar ramlade ut, fast som tur var så hade jag och Nilsson sprungit till mat förrådet och hämtade en skål med fiskbullar som dom kastade på terroristerna, fast det hjälpte inte så mycket femminuter senare så åt en tanten banan och kastade skalet på golvet, så att terroristerna halkar och ramlar på en gubbe. Gubben blir så rädd att han får en hjärtattack å dör. Gubbens fru blir så förskräckt att hon ställer sig upp och slår terroristerna med sin handväska så dom tuppar av. Då tar jag och Nilsson tag i terroristerna och binder fast dom i deras stolar. Tanten sätter sig i knät på den ena terroristerna och käkar en till banan. Efter en kvart så har tanten somnat, då passar Bin Laden på att lägga ner tanten på golvet .Han tar fram en Schweiziskarme kniv och skär loss terroristerna. Bin Laden och dom andra terroristerna går in på toan med en stor påse. Efter c 10 min så kommer dom ut som ninjor med k-pistar. Bin Laden går in till Styrrummet, sen hör man bara haaa yaaa! (smock) hiiiii oooo! (Bonk) å vips så ligger piloterna ner slagna på golvet, under tiden i passagerar rummet så har terroristerna börjat skjuta. Men eftersom ingen styr så sjunker planet och paniken sprids i hela planet. Nu står planet helt lodrätt med spetsen pekande neråt. Passagerarna ramlar nedåt men i sista stund så hinner jag, Ante och Nilsson hoppa ut innan planet stötar å sakta men säkert så ser vi planet sjunka, tillslut så simmar vi mot land.Vi kom till ön som 3 missfoster, (särskillt Anton som hade kvar några köttbullar i ansiktet). Men vi var fortfarande uppskakade efter att terroristen hade sprängt upp vårt plan.
Jag och Nilsson satte igång och bygga vårt läger, för Anton låg på stranden och solade.
Solnedgången började smyga sig fram och vi tog en paus i vårt byggande, och då sa Nilsson att det var det fulaste han någonsin sett och försökte att skjuta ner solen men en av få saker vi fått med oss ,vår harpun, så han försökte skjuta ner solen men så klart skulle klant-huvudet tappa den så den också försvann ner i havet precis som nästan allt annat av vårt bagage också hade gjort…..
……nästa dag vaknade vi när solen gick igenom våra dåligt designade hyddor av granris och lite saker som såg ut som lera?! Vi gick upp och så såg vi en myrstack. Och då sa den smarte av oss alltså jag kom på att på Stenåldern ansågs myror och sånt som godis. Så vi gick dit och jag sa -Har vi något val? och Anton och Nilsson sa på en och samma gång -JA! Så vi bestämde oss för att gå på upptäcktsfärd…….nästa dag! så för denna dagen fick det bli myror och lite SALTVATTEN.
Vi vaknade av att solen gick upp. Vi gav oss av direkt med tomma magar och sorgsna blickar. Vi tog med vår lilla packning bestående av: Armekniv, Tandborste, Tandkräm och våra 3 kepsar som vi fått med oss. Eftersom jag och Nilsson hade bildat en ”pakt” så fick Anton bära våran lätta packning.
Vi fann inte så mycket under dagen förutom lite kokkosnötter, som vi åt till middag för denna dagen. Efter maten ville Anton sova middag men det ville inte jag och Nilsson ,(eftersom vi ville fortsätta vår resa), men det hela avslutades när Anton skulle börja grina. Men vår resa fortsatte efter några timmar, och till vår glädje hittade vi ett ?paradis? fyllt av kokkosnötter efter vår hårda resa genom djungeln.
Efter några dagar kom vi på att det kanske skulle vara bra att försöka dra sig därifrån om vi nu skulle kunna bli räddade på ett eller annat sett, (fastän vi hade börjat tappa hoppet om att bli räddade).
Vi startade vår resa i gryningen, vi fick gå igen om sand och lera men också den svår åtkomliga djungeln fast Anton försökte också att gå igenom ett träd? ?Vi var nu alla väldigt törstiga efter vatten och såg förmodligen i syner då NASSE (från Nalle Puh) kom med vatten till oss, men efter att vi hade gnuggat oss i ögonen såg vi att det var en stor och lerig OXE, så vi började springa in emot skogen utan att veta i fall den sprang efter oss eller inte och då?

Efter en tid här på lön var vi trötta på att jaga fisk och tändstickorna var slut och tandkrämen hade börjat mögla då hade vi börjat tröttna så vi gick på upptäcksvärd uppe i bergen och hitta ett skelett. Efter nån tima hitta vi kokosnötter uppe vid berget men dom var uppe i trädet så vi var tvungna att klättra upp i trädet och hämta dom sen så drack vi lite och tog det lugnt.sen så gick vi ner för berget och då hitta vi ett skelett och en bit längre bort hitta vi en machetas och efter det blev vi inte gladare än vi redan var. Så vi sprang i väg till andra sidan av ön där vårt läger lågg som hade blivit uppkäkat av termiter ,då blev vi ännu surare så vi sprang änu mer bara för att springa ut det sura från huvedet. Sen när vi hade sprungit en stund snublade jag på en gammal pump och han skrapa upp hela knät och sen tog vi upp pumpen och Anton pumpa upp palmgren och nilsson och anton hoppa på när palmgren flög upp i luften och vi med effter en stund landa vi på et Sas plan efter ca ett dyngn landa planet i ryssland Och vi hoppa av planet och smög in i ett plan som skulle till sverige fast det landade i Luleå s vi smög in i en buss som skulle till Göteborg .den stannade vid centralen och sen tjuvåkte vi till tuve så vi kom hem.

VN:F [1.9.11_1134]
0.0/5 (0 röster)

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.