Mordet på kiosken

Michel gick in på kiosken för att köpa tuggummi då han såg en mördad tjej. Han fick genast hög puls och vart nervös och sprang efter hjälp. Han fick tag på en telefon och ringde 112. Polisen kom efter några minuter och undersökta brottsplatsen, dom hittade många hårstrån på golvet. Polis kommissarie Malkolm Hitchcock med sitt röda skägg kollade på alla hårstrån, dom var svarta. Det var tre knivhugg i kroppen, troligtvis med en stilett. Han började leta efter vittnen, efter bara 10 minuter hittade han en kille som sett hennes pappa skjutsa henne till kiosken och följt med henne in. Han hade även sett 5 skinnskallar gått in på kiosken men dom sprang ut efter bara några sekunder, en utav dom hade en kniv också. Malkolm tackade för samtalet och fick hans telefonnummer. Dom skickade kroppen och hårstråna till kriminalteknikerna på polisstationen. Hos kriminalteknikerna tar dom dna prov på hårstråna men det tar 1 dag att se resultaten säger kriminaltekniker Hansson. Malkolm Börjar att förhöra nynazisternas gängledare.

– Hej jag är polis kommissarie Malkolm Hitchcock. Jag är här för att förhöra dig om mordet på kiosken. Vem är du? Frågade Malkolm – Jag är Jörgen Persson. Sa Jörgen – Vet du något om mordet på kiosken? Frågade Malkolm
– Nej. Sa Jörgen – Vi har ett vittne som dig och dina nazist kompisar springa in på kiosken med en kniv. Sa Malkolm – Ja, okej vi skulle gå in på kiosken för att handla chip och hyra film men då såg vi ett lik så vi vart så rädda och sprang därifrån för att inte bli inblandade. Sa Jörgen – Jag litar inte på er, ni har ändå haft kniv på er så ni har brutit lagen. Sa Malkolm – Men varför tror ni inte att det e just vi? Sa Jörgen – Ja ni sågs på kiosken som sagt och att det var en invandrare som ni är emot. Sa Malkolm – Men det var inte vi! Vi vill inte sitta i fängelse. Skrek Jörgen – Hmm, det fanns många hårstrån på golvet. Vet ni något om det? Frågade Malkolm
– Ingen av oss har hår så det är inte våra! Skrek Jörgen – Du och dina kompisar får stanna i häktet. Sa Malkolm – Hmm ja alla är skinnskallar, det kan alltså inte vara deras hår. Tänkte Malkolm

Nästa morgon får dom reda på dna testet. Det var flickans pappas hårstrån. Malkolm letar genast på pappa Ahmed Abbas, dom griper han och tar han till polis stationen där Malkolm förhör han

– Hej. Sa Malkolm medan han kliade sitt röda skägg – Hej. Sa Ahmed – Vet du att din dotter är död? Frågade Malkolm – Ja jag är så himla upprörd över det. Sa Ahmed – Jag beklagar, vet du hur det gick till? Frågade Malkolm – Jag vet att det hände på Nibblekiosken. Sa Ahmed – Mm, Vet du något mer? Frågade Malkolm – Hon kämpade för sitt liv. Sa Ahmed – Hur vet du det? Det har ingen sagt nått om! Utbrast Malkolm – Jag förstår det för det skulle mitt barn göra. Sa Ahmed – Vi hittade ditt dina hårstrån på kiosken. Sa Malkolm – Okej! Jag erkänner! Jag älskar min dotter men hon ville inte gifta sig med pojken som vi hade sett ut åt henne. Hon förstörde vår familjs heder. Jag är så ledsen! Skrek Ahmed – Det blir livstids fängelse direkt Ahmed. Sa Malkolm – Jag vet det blir så, jag ångrar mig så mycket. Grät Ahmed

Medans förhöret gjorde dom andra poliserna en husrannsakan i Ahmed lägenhet där dom hittade stiletten och hans fru var chokad. I domstolen beslutades det 1 års fängelse för nazisterna för brott mot knivlagen och Ahmed Abbas Fick Livstids fängelse för mord och brott mot knivlagen. Malkolm Hitchcock gick i pension och levde lycklig med sin fru resten av sitt liv

VN:F [1.9.11_1134]
3.0/5 (2 röster)
Mordet på kiosken, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.