EVA

– Varför ?
– Varför sa jag inget om att jag tyckte om henne jag satt bara där och kollade på när hon spelade tv-spel, Visste hon kanske att jag var tänd på henne ?
– Påskafton var det den gången jag träffade henne, Eva heter hon ! Jag blev kär direkt hon var så vacker, lång ganska smal, blont hår, blåa ögon, vackra händer, vacker näsa och fantastisk mun.
– Nu sitter jag och tittar på när hon spelar data gud vad vacker hon är. Vi hade ätit sil, lax och ägg m.m.
Det var inte lätt att äta när man hela tiden kolla på henne fy fan va snygg hon e, håret, brösten och såna prylar. Skall jag någonsin få ge uttryck för mina känslor ? Skall jag någonsin våga berätta för Eva att jag nästintill älskar henne ? Men på lördag är det dags då åker jag hem till henne och berätta, för nu står jag inte ut längre.
Det var lördag. jag steg upp tidigt, kl var 11:30, jag tog bussen till ”Havsby” där hon bor jag gick från bussen.
– Äntligen är jag här, här är hennes hus ska jag våga ? Jag går sakta upp för trappan där hon bor, ett vitt hus med många kvadratiska fönster. Det verkade som om huset skulle kunna vara byggt för 70 år sedan ! Det var det nog. När jag kom upp på trappan ringde jag på.
Dörren öppnas och där står Britta, Evas mamma hon frågar :
– Vad gör du här då Eric lilla ?
– Ja, ja, jag undrar om Eva är hemma ?
– Nej hon är inte hemma hon är i stallet.
– Kan jag stanna ?
– Ja visst, det är klart du kan stanna tills Eva kommer hem om du vill.
– Tack !
– Jag går in på Evas rum och sätter mig att vänta.
Där var det vitt och med affischer på musikgrupper, hon hade ett skrivbord med massa smink på.
Hon hade även en bokhylla fylld med böcker och videoband.
Men hur skall jag säga ? Kanske skall jag säga att jag älskar henne eller antyda det ? Jag vet inte hur ? Jag sitter och tänker, skall jag våga tala om att jag är kär i henne ? Jag satt och tänkte på det nästan hela tiden som jag väntade på Eva.
Jag hade väntat i 1,5 timme när dörren slogs upp och där stod hon !
– Eva utbrast jag, jag älskar dig, efter att jag sagt det så började jag se ut som en övermogen tomat i ansiktet eftersom jag skämdes.
När jag klämt fram det sprang jag iväg mot hallen och stack fötterna i tofflorna och sprang vidare upp i ett träd där satt jag och grät tills Eva kom och sa det att hon också tyckte om mig jag klättrade ner och kysste henne länge, det kändes så skönt åååååååå mums.
Sedan gick vi in på hennes rum och hånglade lite på hennes säng, när vi var klara drog jag mig hemåt.
När jag kommit hem ringde jag henne och hon saknade mig precis som jag saknade henne.
Senare i veckan träffades vi igen.

VN:F [1.9.11_1134]
2.6/5 (5 röster)
EVA, 2.6 out of 5 based on 5 ratings

2 kommentarer

 1. hampus Skriver:

  bra novell:)

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)
 2. Erpoxe Skriver:

  Nej, men fortsätt skriv för h****** 😀

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.