D.F.G. (Djurgårn´s fina grabbar)

D.F.G. Grabbarna kommer och går i en tunnelbanan på söder, När dom står och väntar på tåget så kommer ett gäng från Hammarbys firma K.G.B. (Kompisgänget Bajen) När firmorna ser varann så börjar dom skrika och kasta KIR-flaskor och ölburkar på varandra. Till slut får D.F.G. Grabbarna slut och springer i full fart mot de andra grabbarna och hoppar på dom, Det utbryter ett stort slagsmål. En kille från K.G.B. flyger rakt igenom en telefonkiosk och landar på andar sidan räcket, Hammarby killarna får med sig killen och flyr från platsen, eftersom dom hade blivit utklassade av Djurgårds Killarna. D.F.G. grabbarna tar tåget som kommer och dom flesta åker hem för kvällen. För imorgon är det match mot Göteborg borta. Nästa dag samlas en stor skara Djurgård`s supportrar på tågstationen i Stockholm för att ta tåg ner till götet. Men grabbarna i D.F.G. har hyrt en buss som dom tar ner istället för att åka tåg, Dom lastar på en massa KIR och Bärs i lastutrymmet och drar iväg. Halvvägs stannar killarna vid en mack för att pissa, när alla är klara gör dom upp att dra in i macken för att plocka på sig allt dom behöver och vill ha, för att sedan bara gå rakt ut. Ungefär hälften av grabbarna drar in i affären och plockar på sig grejer och sedan drar dom tillbaka till bussen för att fara vidare mot götet. Nu när de är framme i Göteborg parkerar de bussen och drar till puben som dom andra supportrarna har dragit till. Dom sitter och dricker och har det trevligt nu innan matchen, Dom sjunger på lite olika ramsor, de hörs över halva Göteborg. Man samlar ihop alla fans och vandrar gemensamt till arenan. Matchen är igång och supportrarna står i ena runden i Nya Ullevi. En av grabbarna får för sig att gå bort till Göteborgs Klacken och håna de eftersom Djugården leder, Han tar på sig en Säkerhetsvaktsväst som han har tagit med och vandrar lugnt bort mot klacken, När han väl kommer fram ställer han sig och pekar Fuck You mot klacken och skriker en massa saker som inte gör Göteborgarna så glada. Efter en kort stund kommer vakter och polis och slänger ut killen som heter Robin. När matchen är slut går folket ut ur arenan, Djurgården vann med 3-1. Då samlas huliganerna vid en kiosk utanför, Där möter de upp Robin som blev utslängd, Dom börjar snacka och han undrar hur det gick och de berättar. Sedan så ringer det i Addes telefon, det är ledaren i Göteborgs huligan firma (Wiseman) Dom ringer och säger att dom ska mötas vid Backaplanparken om en halvtimme. Grabbarna drar med en gång dit och när de kommer fram möts dom av 25 Wiseman grabbar som står och skriker. Ledaren i Wiseman Felipe skriker en massa saker som Jävla apor och Stockholmsbögar , en massa skit flyger ut ur munnen på Göteborgarna. Grabbarna svarar med en massa kommentarer också. Göteborgarna börjar kasta stenar och flaskor, Grabbarna från D.F.G. har inget att kasta så de börjar springa mot dom andra killarna för att slåss, Dom springer ihop och börjar utbyta sparkar och slag. Men man hinner inte slåss så mycket för polisen har fått ett samtal från en civil som har sett tumultet och de kommer snabbt och bryter bråket. Grabbarna drar sig tillbaka till bussen för att åka hem till Stockholm. Väl på bussen börjar de laga lite små sår som några av grabbarna har fått under fighten med Wiseman. Den killen som blev mest skadad var Wikman som fick föras till sjukhus senare när de kom till Stockholm. Det visade sig att han hade fått en allvarig hjärnskakning och några tänder utslagna. Det var inget mer så han kom till puben dagen efter, Då snacka dom om vad dom hade gjort dagen innan och vem som hade slagit vem hur och lite sånt. Dom sitter och snackar typ hela dagen och dricker bärs. Nu är det måndag och Adde, Wikman och Robin drar ner till Stan för att köpa lite nya kläder som de kan använda vid matcher. Dom går runt i lite olika affärer för att sedan dra till Mc Donalds för att käka. Där sitter några från Firman Boys (AIK) Dom kolla lite konstigt på Adde, men kommer fram för att fråga hur det gick i ”matchen” mot Wiseman, Adde svarar att det gick bra och att de vann men att en kille (Wikman) fick åka till sjukhus för att kollas men det var inget allvarigt. Killen från Firman Boys heter Daniel och har varit med i firman i 5 år. Han har en hyfsat hög rank i firman och är respekterad. Nu så drar Adde, Wikman, och Robin hem till Wikman för att kolla på lite film och bjuda över brudarna och ha en skön hemmakväll och bara chilla .Djurgården ska ha en match mot assyriska, och dom har ingen speciell firma så D.F.G. kommer kanske ta det lugnt mot dom tänker dom men man vet aldrig. Dom åker iväg jämt med bara 10 killar från firman, Adde, Wikman, Robin, Richard och den som kör bilen det är Lisa, hon kör på grund av att alla i bilen dricker och är fulla. När de kommer fram i Södertälje så står det ett invandrargäng och väntar, de två bilarna med Djurgårdare stannar på en parkering utan att de vet att gänget vill slåss med de, de går ur bilarna och ska gå till en pub, men då kommer gänget fram och börjar kaxa och spotta på djurgårdarna och det tolererar de inte så de flyger på invandrarna och slår ner dom, när dom sedan försöker fly så börjar dom i firman jaga invandrarna genom hela Södertälje för att sedan skita i dom och dra till puben och dricka lite mer innan matchen. Dom går till matchen och ser på den som vanliga fans och hejar fram deras lag till en enkel seger med 4-0 mot Assyriska. Och Djurgården leder Allsvenskan. Nu har laget kommit fram till det som dom har väntat på hela säsongen, Svenska Cupen Final! Den kommer att spelas mot AIK. Och när Djurgårdens IF möter Allmänna idrotts klubben (AIK) blir det alltid en riktig rolig dag. D.F.G. kommer stå inför den svåraste ”matchen” under denna säsong. För AIK huliganer är inte trevliga, de slåss med vad dom som helst, men det är inte tillåtet men det skiter dom i. (idioter) Men det kommer att bli en riktig fight 100 personer från D.F.G. och 100 personer från Firman Boys kommer att mötas på Sergels Torg för att göra upp. Dom kommer att mötas innan matchen, D.F.G. Grabbarna möts på puben Dublin innan och pratar ihop sig och dricka för att bli på perfekt fighting humör, Klockan närmar sig 14:00 Och alla drar nu iväg tillsammans till Sergels Torg, Dom går i samlad trupp och när de kommer fram så ser de att Firman Boys väntar på dom. Det börjar i ett vilt tempo och Adde springer fram och drämer en glasflaska i huvudet på en kille i Firman Boys han trillar ihop och ligger där. Då blir det ett jäkla liv och båda firmorna stormar varann och det blir ett Sjuhelsike till bråk. Folk ligger lite överallt och vissa slår med baseballträ´n och knogjärn, Wikman flyger till backen, han blev slagen i backhuvudet med ett baseballträd. Adde slår sönder en killes ansikte och Robin sparkar ner en kille så han inte kan resa sig upp. Richard Slår sönder killen som slog ner Wikman, Fighten slutar med att bengen kommer och försöker bryta allt men det klarar de inte till en börjar för huliganerna är för många och de får tillkalla extra insatser. Det kommer en massa poliser och bryter på allt, men det ligger en del killar kvar på marken vissa klara av att ställa sig upp och gå till ambulansbilarna men det finns en kille som inte rör sig, Det är Wikman han rör sig inte ur fläcken. Dom kör in honom till akuten och dom gör allt för att rädda honom, Adde, Robin, Lisa och Richard kör i full fart med bilen till sjukhuset för att se hur det gick med Wikman, När dom kommer fram frågar dom läkarna hur det är med honom. Men läkaren bara viftar på huvudet och säger – Han har tyvärr avlidigt Pga. En hjärnskada, Baseballträ`t som träffa honom hade en massa spikar i sig och det hade han fått in i hjärnan och avlidigt. Grabbarna från Firman fixar en jäkligt stor begravning åt deras vän, dom lägger ner en Djurgårds tröja i graven innan dom stänger den och en massa blommor. Killarna som vi snacka om i denna berättelse la av med denna sort av ”liv” och lever nu under hyfsat normala omständigheter. Dom jobbar och har skaffat familj och så vidare.

Djurgårdens IF

VN:F [1.9.11_1134]
2.5/5 (24 röster)
D.F.G. (Djurgårn´s fina grabbar), 2.5 out of 5 based on 24 ratings

7 kommentarer

 1. unknown Skriver:

  Kan ju lägga till att detta inte har hänt.
  Ingen djurgårdare har avlididt i samband med box.
  Dock blev en kille i Wisemen ihjälslagen av FB, kan dock läggas till att det disskuterats om att den killen hade något medfött hjärnfel.

  Fel ämne att ljuga om du….
  Styr upp svenskan också litegrann.

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 5.0/5 (1 röst cast)
 2. 1 Skriver:

  låter lite som GSH filmen

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 5.0/5 (1 röst cast)
 3. no one Skriver:

  eey!? du har ju tagit fett mycket av detta från green street hooligans?

  tänk efter!

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)
 4. anonym Skriver:

  det är fel att skriva om ett ämna man inte vet ett dugg om. man ska inte skriva om sånt här i överhuvudtaget och om man gör det ska det inte läggas ut på nätet eftersom att många kan ta det fel.

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)
 5. pajashuliganer@hotmail.com Skriver:

  Pinsam novell om en pinsam företeelse. Dvs massa idioter som springer runt och tror att de är skithäftiga för att de är påtända och gillar att slåss. Samma mentalitet som skolans tuffingar när man går i nian.

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)
 6. danne_yidarmy Skriver:

  Baseballträd…?

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)
 7. MR.P Skriver:

  vafan är du för jävla pajas? Ingenting av detta har hänt! Ingen från DFG har avlidit. Det finns en Huligan som avlidit och han var fråån WM!

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 0.0/5 (0 röster cast)

Kommentera novell

Observera: Kommentar har lagts i kö för kontroll. Du behöver inte skicka in din kommentar på nytt.